ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Κοντά σε Παγώνη ο Πανναξιακός και η αποτίμηση των πρώτων φιλικών.

Η ομάδα της Νάξου τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρεθεί στη ΄Γ εθνική και η ενίσχυσή του αποτελεί πρωτεύοντα ρόλο. Ημέρα με την ημέρα οι Ναξιώτες γίνονται όλο και καλύτεροι και τα νέα δεδομένα που φέρνουν τον έμπειρο Φαίδωνα Παγώνη στο νησί, τους ανεβάζει κατακόρυφα επίπεδο. SPORTSOFFICERS


Ο εν λόγω αθλητής είναι γεννηθείς το 1985 αγωνίζεται στις θέσεις 3-4 και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μέρος της αρμάδας του Λαυρίου που πλέον βρίσκεται στην Ά1.


Το σχόλιο του προπονητή της ομάδας της Νάξου για τα πρώτα φιλικά: 

Δαμιανίδης «Δείξαμε καλά στοιχεία, έχουμε δουλειά ακόμη»

Μετά την πρώτη τριπλέτα φιλικών αγώνων στην Αθήνα με ισχυρούς αντιπάλους, η ομάδα μπάσκετ του Πανναξιακού επιστρέφει στη Νάξο έχοντας στις αποσκευές της 1 νίκη και 2 ήττες αλλά και με πολλά συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση στη σελίδα της ομάδας.

Η ομάδα μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΝ ολοκλήρωσε το ταξίδι της στην Αθήνα με απολογισμό 1 – 2 νίκες, αντιμετωπίζοντας ομάδες με βαριά …φανέλα αν και αγωνίζονται σήμερα σε Α ΕΣΚΑΝΑ και Α ΕΣΚΑ.
Πρώτος αντίπαλος ο Πειραιϊκός τη Πέμπτη το απόγευμα στον Πειραιά και ο Πανναξιακός επιβλήθηκε 71 – 51. Το δεύτερο φιλικό ήταν την επόμενη ημέρα στη Νέα Φιλαδέλφια με τον Ιωνικό όπου οι γηπεδούχοι μετά από ένα σκληρό παιχνίδι επικράτησαν με 70-57 και ο κύκλος των φιλικών αναμετρήσεων ολοκληρώθηκε το Σάββατο στην Καισαριανή κόντρα στη Νήαρ Ηστ όπου και εδώ οι γηπεδούχοι ήταν νικητές με 74 -58.
Στο πρώτο παιχνίδι, οι παίκτες του Δαμιανίδη βρήκαν χώρο στο σουτ και πήραν εύκολα διαφορά, την οποία και κράτησαν έως το τέλος. Στο δεύτερο παιχνίδι, στη Νέα Φιλαδέλφεια, η δύναμη είχε πρωτεύοντα ρόλο ενώ ο τεχνικός του Πανναξιακού ΑΟΝ έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να ξεκουραστούν από τη στιγμή που προέρχονται από βαριά προετοιμασία (σ.σ. στη φυσική κατάσταση) και είναι λογικό να είναι πιεσμένοι.
Και στο 3ο παιχνίδι, στη Καισαριανή, οι παίκτες του Δαμιανίδη είχαν ένα πολύ δυνατό τρίτο δωδεκάλεπτο όταν κατέβασαν τη διαφορά από τους 17 πόντους (37 – 20) στους οκτώ (49 – 37) αλλά μέχρι εκεί. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει το αξιόπιστο σουτ από την περιφέρεια…
Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό του τριημέρου στην Αθήνα, ο τεχνικός του Πανναξιακού ΑΟΝ είπε: «Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, όμως χρειάζεται σίγουρα ακόμη δουλειά και το ξέρουμε όλοι. Με βάση το χρονοδιάγραμμα που ακολουθούμε είμαστε πίσω από τους αντιπάλους μας. Από τη Τρίτη νομίζω ότι θα έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε αγώνες το επόμενο Σαββατοκύριακο (σ.σ. αρχές Οκτωβρίου) και πάλι στην Αθήνα ώστε να έχουμε μία καλύτερη εικόνα.».
Να σημειώσουμε ότι από αύριο Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, οι παίκτες του Πανναξιακού ΑΟΝ επιστρέφουν στις προπονήσεις και όπως όλα δείχνουν σχεδόν όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Δαμιανίδη για το δεύτερο και πιο σημαντικό μέρος της προετοιμασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου