ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Η καλύτερη πεντάδα της 2ης αγωνιστικής από τους SPORTSOFFICERS. (Ά Εσκανα)

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη αγωνιστική και οι μεγάλες νίκες είχαν και μεγάλους πρωταγωνιστές. Πάμε να δούμε τους 5 καλύτερους αθλητές της εβδομάδας, καθώς και τον καλύτερο προπονητή. SPORTSOFFICERS



Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1

Σαράντος Θεολογίτης (ΑΕ Καλλιθέας)

Οι άνθρωποι της Καλλιθέας πέτυχαν διάνα με τον πιτσιρικά και ταυτόχρονα πρώην αθλητή του Παπάγου αλλά και του Ικάρου Καλλιθέας. Σβούρα, σφαίρα, κουνούπι, πείτε τον όπως θέλετε. Οργάνωσε, σκόραρε και είναι αυτός που μαζί με τον Γραμματικό χάρισαν μία άνετη νίκη στο ματς με τον Φοίνικα για την ΑΕ Καλλιθέας.

Θέση 2

Λαέρτης Λοϊζίδης (Έσπερος Καλλιθέας)

Συνεχίζουμε με αθλητή από τη γειτονιά της Καλλιθέας, αλλά αυτήν τη φορά από το στρατόπεδο του Εσπέρου. Ο ταπεινός και ταυτόχρονα ταλαντούχος Λοϊζίδης, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, αλλά και των θέλω του coach Μάντζαρη και με ακόμα μία ηγετική εμφάνιση, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του επί του πειραϊκού.

Θέση 3

Νεκτάριος Μπίρμπας (ΠΕΡΑ)

ξαναπήρε το όπλο του ο Μπίρμπας και το ΠΕΡΑ είδε ροζ φύλλο. Παικταράς, αποτελεσματικός και στο τέλος νικητής μετά από ανατροπή, στην οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο και η αποτελεσματικότητα του νεαρού Μακρυγιάννη. Όπως και να χεί, ότι καλύτερο στη θέση τρία σε συνδυασμό με το επίπεδο δυσκολίας, ο Νεκτάριος Μπίρμπας.

Θέση 4

Αλέξανδρος Ζαρκαδούλας (Ελευθερία Μοσχάτου)

Ήταν πιστιρικάς, αλλά μεγάλωσε. γαλουχημένος στις ακαδημίες του παναθηναϊκού, έμαθε δίπλα στον Πέττα και στον Δέλλιο πολλά πράγματα από μπάσκετ τα τελευταία δύο χρόνια και όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, συνεχίζει να διακρίνεται με την ομάδα της Ελευθερίας. 16 πόντοι, ένα τρίποντο και ο νεαρός Ζαρκαδούλας μπήκε φουριόζος στο πρωτάθλημα.

Θέση 5

Σάκης Πλατής (Τράχωνες)

Αν και οι Τράχωνες δείχνουν σε πολύ κακή κατάσταση και σε συνδυασμό ότι ο Πλατής πλέον αγωνίζεται ως τεσσάρι, παρουσία του Βαμβακά, όπως όλα δείχνουν προς το παρόν κάνει όλες τις δουλειές και η ομάδα του πήρε το πρώτο της ροζ φύλλο αγώνα και ανέκτησε την ηρεμία που της χρειαζόταν. Ότι καλύτερο για τη θέση 5, στο πρόσωπο του Πλατή.

Προπονητής

Γιώργος Δρουμπούκης (ΑΕ Καλλιθέας)

Κι όμως με τόσα πιτσιρίκια και ελάχιστους έμπειρους αθλητές, ο Γιώργος Δρουμπούκης κάνει και φέτος το θαύμα του. Νίκη και μάλιστα άνετη απέναντι στην παλιά του ομάδα και κάποιοι φίλοι του αθλήματος που βρέθηκαν στο κλειστό της Καλλιθέας ανέφεραν, ότι ο caoch της Καλλιθέας Σεβάστηκε την περσινή του παρουσία στον Φοίνικα και δεν πάτησε παραπάνω γκάζι η ομάδα του. με διαφορά ο καλύτερος coach της αγωνιστικής, αλλά και της κατηγορίας γενικότερα προς το παρόν και η ΑΕ Καλλιθέας πορεύεται με 2/2.

Καλλιθέα κολεγιακού επιπέδου. Έσπερος για μεγάλα πράγματα. (Α΄ Ανδρών)



Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτίνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM






5 σχόλια:

  1. Αυτό το "με διαφορά ο καλύτερος κόουτς της κατηγορίας" με ξεπερνάει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Οτί έχετε μεγάλη φαντασία, έχει γίνει αντιληπτό...
      .

      Διαγραφή
  3. Φαντασία έχουμε... Το θέμα είναι ότι ο Δρουμπούκης έχει ένα μπάτζετ ίσως το μικρότερο της κατηγορίας, αφού και η Πέραμος με Συριστρατίδη ''μάτωσε'' και προς το παρόν έχει νικήσει δύο πολύ καλές ομάδες με τριπλάσιο τουλάχιστον μπάτζετ, παίζει καλό μπάσκετ και λογικά θα τελειώσει στην πεντάδα. Που και στην πεντάδα να μην τελειώσει και μόνο που θα φύγουν τα μισα πιτσιρίκια του για ΄Γ και ΄Β εθνική, πάλι μάγκας είναι.

    Άρα εμείς μόλις επιχειρηματολογήσαμε για την παραπάνω κρίση μας.

    SWKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανενα πιτσιρικι δεν παει Β' εθνικη και Γ' αν δεν υπαρχει μανατζερ απο πισω, εκτος αν ο μπαμπας ειναι στο
      ΔΣ ή χωνει το μισο μπατζετ της ομαδας...

      ΤΟ ΚΟΥΝΑΒΙ

      Διαγραφή