ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Το ρόστερ του Ιωνικού ΝΦ - Δηλώσεις των δυο αρχηγών (Γ΄ Εθνική)

Αποτέλεσμα εικόνας για ιωνικος νεας φιλαδελφειας μπασκετ
Σήμερα το βράδυ Πέμπτη 1/10 και ώρα 20:15 o Iωνικός ΝΦ υποδέχεται τον Διαγόρα Δρυοπιδέων για το κύπελλο της ΕΣΚΑ ,στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, και η ομάδα της Νέας Φιλαδελφειας έδωσε στην δημοσιότητα το ρόστερ μαζί με δηλώσεις των δύο αρχηγών. Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας που διευκολύνουν το έργο μας και επιτρέπουν σε όλους εμάς μαζί, να ενημερωθούμε για τα νέα τους και να μάθουμε και μερικά πράγματα για τους κεντρικούς πρωταγωνιστές του αθλήματος, τους παίκτες. SPORTSOFFICERS -Mαριάννα

Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2015-16: 

Δημητρακούλης Παναγιώτης PG (1984 )


Παπανδρέου Γιώργος PG (1996) 


Τσακίρης Δημήτρης SG (1985 ) 


Στέφανος Ουζουνίδης SG (1994) 


Λιανδράκης Λευτέρης SG (1995) 


Τσόλης Θοδωρής SF (1987)


Ζήρος Γιάννης SF (1996) 


Μητσόπουλος Χρήστος SF (1989) 


Μπάτσος Δημήτρης PF (1985)


Τσούπρος Δημήτρης PF (1995) 


Υφαντής Θοδωρής SF/PF (1983) 


Στράγκας Χρήστος C (1981) 


Προπονητικό επιτελείο : 

Προπονητής Καρατζάς Αλέξης 
Α βοηθός Μπρούσαλης Δήμος 
Β βοηθός Κουτσούκος Σωτήρης 
Γυμναστής Δημητράκης Νίκος 
Φυσιοθεραπεύτρια Κάμπερη Αλεξάνδρα 
Έφορος Αποστολάκης Μάνος. 

Πάνω στο νέο ξεκίνημα του Ιωνικού θέλησαν να τοποθετηθούν και οι αρχηγοί Χρήστος Στράγκας και Δημήτρης Τσακίρης. 


Ξεκίνημα με τον Χρήστο Στράγκα που είναι και ο εμπειρότερος του ρόστερ:

"Ο Ιωνικός,μια ομάδα με ιστορική φανέλα κάνει restart , και είναι χαρά μας να συμμετέχουμε σε αυτό το ξεκίνημα. Η ομάδα είναι καινούργια,με αρκετά νεαρά παιδιά ,αλλά πλούσια σε ταλέντο. Με την καθημερινή δουλειά και την προσπάθεια σε κάθε αγώνα ξεχωριστά ,θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα.Η ικανότητα και η εμπειρία του προπονητή μας,και η σταθερότητα της διοίκησης και η αγάπη για τον σύλλογο,νομίζω ότι δίνει όλα τα εχέγγυα για μια καλή πορεία. 

" Ο δεύτερος τη τάξει αρχηγός, και συνάμα βαρύ πυροβολικό της ομάδας μας,Δημήτρης Τσακίρης απάντησε στις ερωτήσεις μας : 


-Ποιο ήταν το κίνητρό σου για να υπογράψεις στον Ιωνικό; 


Άκουσα κάποια πραγματα για τις προοπτικές που θα έχει ο Ιωνικός που με ενθουσίασαν και με έκαναν να συμφωνήσω χωρίς δεύτερη σκέψη .Είμαι σίγουρος πως δεν θα το μετανοιώσω . 


-Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Αλέξη Καρατζά στον πάγκο;


Σημαντικό ρόλο σίγουρα ,γιατί έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία τα τελευταία χρόνια ,έχουμε κοινό κώδικα επικοινωνίας και σίγουρα ήταν ένα ένα επιπλέον κίνητρο για να έρθω .


-Ποιοι είναι οι στόχοι για τη νέα σεζόν; 


Η ομάδα φέτος είναι σε μια μεταβατική περίοδο και προσπαθεί να δημιουργήσει έναν κορμό γιατί υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα και διαφορετική φιλοσοφία . Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς Θέλουμε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο ,να παίξουμε καλό μπάσκετ που θα το ευχαριστηθούμε και εμείς και ο κόσμος ,που τον καλούμε να δώσει δυναμικό παρόν και να στηρίξει την προσπάθεια μας.





Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Τη συνιστούν 30.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου