ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση από την ΕΣΚΑΝΑ για τον στοιχηματισμό και απορίες.

Μετά από δύο ημέρες γεμάτες στοίχημα με το δικό μας τοπικό μπάσκετ, την Εσκανα να παίρνει μέρος για πρώτη φορά, η ομοσπονδία έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση η οποία γεννά ερωτήματα τα οποία εγώ προσωπικά σαν απλός λάτρης του αθλήματος θα ήθελα να απαντηθούν. SPORTSOFFICERS


Διαβάστε την ανακοίνωση

Η Ένωση απαγορεύει την οιαδήποτε χρησιμοποίηση αγώνων της Ένωσης από στοιχηματικές εταιρείες.


Σε περίπτωση όμως που στοιχηματικές εταιρείες εντάξουν αγώνες της Ένωσης στα σχετικά δελτία τους, η Ένωση θα ασκήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία των νομίμων δικαιωμάτων της και των αγωνιστικών της θεσμών.



Είναι δικαίωμα της κάθε διοργανώτριας αρχής να πράξει όπως θέλει με τις αναμετρήσεις που βρίσκονται υπό την αιγίδα της. Δεν αμφισβητείτε κανένα τέτοιο δικαίωμα και εφόσον υπάρχει κάποιο ηθικό ή οποιοδήποτε άλλο ζήτημα είναι ξεκάθαρα σεβαστό. 

Οι ερωτήσεις όμως ξεκινούν από το γιατί; Σε μία ανακοίνωση συνήθως υπάρχει και μία επεξήγηση μίας κατάστασης, ώστε να μην μπορεί ουδείς αθλητής, φίλος του μπάσκετ, φίλος του τζόγου κλπ να έχει απορίες. 

Το δεύτερο ερώτημα είναι, από τη στιγμή που ξαφνικά όλο το ενδιαφέρον αρκετών φίλων του αθλήματος πέφτει στην Εσκανα, δηλαδή διαφημίζεται η Εσκανα, για ποιο λόγο να μην επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Πράγμα που συμβαίνει και σε κορυφαία πρωταθλήματα όπως η Α1, το ΝΒΑ κλπ και τα γήπεδα, αλλά και οι συνθήκες είναι σε κορυφαίο επίπεδο.


Τρίτη ερώτηση είναι πως γίνεται να υπάρχει ζωντανή ενημέρωση από στοιχηματικές εταιρίες και τόσο καιρό να ενημερωνόμαστε για αποτελέσματα και σκόρερς μετά από αρκετές ώρες, χωρίς κάποια οργάνωση και πολλές φορές με μπερδεμένους πόντους κλπ.

Δεν αποτελεί κάτι το ειρωνικό αυτό το άρθρο, ούτε κάποιο είδος αμφισβήτησης των δεδομένων που μπορεί να υπάρχουν, απλά μέσω αυτού ζητάμε κάποιες απαντήσεις, ώστε εφόσον δικαιολογηθεί η παραπάνω ανακοίνωση, να πάρουμε και εμείς το μέρος τους και να μπορέσουμε να έχουμε μία ολοκληρωμένη και αντικειμενική γνώμη.

Να ενημερώσουμε επίσης, ότι οι SPORTSOFFICERS, το τελευταίο διήμερο έχουν 3.000 επισκέψεις ημερησίως, με δεκάδες μηνύματα από κόσμο ο οποίος ενδιαφέρεται για τα της Εσκανα, επιθυμόντας να μάθουν λεπτομέρειες για τις ομάδες.

Οτιδήποτε και να συμβεί στην πορεία το μπάσκετ είναι το άθλημα που λατρεύουμε και θα συνεχίζουμε να το στηρίζουμε σε κάθε περίπτωση.


Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Τη συνιστούν 30.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

5 σχόλια:

  1. Η απάντηση φίλε είναι πολύ απλή.
    Η εσκανα ειναι ενα τοπικό πρωτάθλημα όπου το 30% των αθλητών πληρώνετε μόνο βενζίνες και το 65% παίζει τζάμπα. Αν λοιπόν οι αγώνες μπουν στο στοίχημα το 95% των αγώνων θα στήνονται....
    Τριφυλλαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε σίγουρος ότι το 35 % παίζει για το τσάμπα;
    Είστε σίγουρος ότι μιλάμε για όλο το πρωτάθλημα της Εσκανα, ή μόνο για τους δύο κορυφαίους θεσμούς;
    Δηλαδή οι ερασιτέχνες είναι ανήθικοι και θα πουλήσουν τις ομάδες τους για μερικά ευρώ;
    Δεν ειρωνεύομαι, πραγματικά ερώτηση κάνω. Σε ομάδα που γνωρίζω και έγινε τέτοια κουβέντα, η διοίκηση ενημέρωσε πως αν ακούσει για στοίχημα θα εκδιωχθεί ο αθλητής.
    Είναι θέμα ήθους και αρχών πιστεύω. και το μπάσκετ δημιουργεί αρχές, ήθη και σωστούς ανθρώπους. Αν τώρα δεν εμπιστευόμαστε τους αθλητές αλλάζει....

    SWKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα ρε swko τώρα είδη το ματς στην Ελευσίνα πήγε να διακοπή επειδή πήγαινε ανάποδα ο καθένας μπορεί να μπει και να πλακώσει διαιτητή οι ίδιοι οι διαιτητές μπορεί να το παίξουν στην Ελλάδα είμαστε για μερικά ευρώ σκοτώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνετε λάθος. Το παιχνίδι δεν διεκόπη για τέτοιο λόγο. Για μαρκάρισμα διεκόπη και ουδεμία σχέση είχε με τον στοιχηματισμό.

    Εκτός αυτού και για το στοίχημα να έγινε όλο αυτό, κατάλαβε κανείς με την Ελευσίνα να ναι μπροστά σε όλο το ματς, ότι δεν ήθελε το παιχνίδι?

    Αν δεν είστε παρόντες μη λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι. Προσβάλλετε τα παιδιά που έπαιζαν.

    SWKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί να το εκμεταλλευτεί ή ΕΣΚΑΝΑ όλο αυτό σαν διαφήμιση και να το προμοταρει ή ίδια σηκώνει τείχη και υδροκεφαλιζει και επιλέγει να ζει στον μικρόκοσμο της. Εκτώς αν πονηρά σκεπτόμενοι, θέλουν να παίρνουν και αυτοί την προμήθεια τους. Τώρα σε ότι αφορά το σχόλιο του φίλου, σαν προπονητής ομάδας, να του πω ότι κάτι τέτοιο απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα και επίσης μια τέτοια σκέψη ισχύει για κάθε αγώνα που μπαίνει σε κουπόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή