ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Η πεντάδα της εβδομάδας από τους SPORTSOFFICERS. 2η Αγωνιστική (Ά Εσκα)

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Ά Εσκα, με τη Δάφνη να προελαύνει και τους Νικηφόρο και Ιωνικό Ν.Φ. να ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής. Εμείς σας έχουμε τους πέντε καλύτερους για ακόμα μία εβδομάδα. Δείτε τους μόνο στους SPORTSOFFICERS



Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1

Δημήτρης Τσακίρης (Αμπελόκηποι)

Κατ' ανάγκη τοποθετήθηκε στον άσσο ο  ικανότατος guard των Αμπελοκήπων, ο οποίος κρατούσε την ομάδα του κοντά στο σκορ, όσο η Παλατιανή πάταγε γκάζι και στο τέλος ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για να πάρει η ομάδα του τη νίκη.

Θέση 2

Τάσος Βαμβακίδης (Νικηφόρος)

Πολυβόλο από τα λίγα ο Βαμβακίδης. Σε όλες τις φάσεις του αγώνα ήταν παρόντας και από κοινού με τον Τζιώτη ξεχώρισαν ισάξια για τους μπλε της Αγ. Βαρβάρας.
Θέση 3

Στέλιος Γκίνης (Δάφνη Δαφνίου)

Θα μπορούσε να είναι στην πεντάδα μόνο και μόνο για τα 6 τρίποντα που πέτυχε. Αυτός όμως ξεχώρισε με τη συνολική του εικόνα και η Δάφνη έκανε το 2/2 απέναντι στο Γ.Σ. Χαλάνδρι.

Θέση 4

Πάνος Μαυροειδάκος (Διαγόρας Δρ.)

Και εδώ η ανάγκη μας έκανε να χρησιμοποιήσουμε έναν σεντερ σε θέση τέσσερα. Ποιοτικός και αποτελεσματικός ο Μαυροειδάκος σε άμυνα και επίθεση, έκανε ότι χρειαζόταν για να φύγει ο Διαγόρας από την Καισαριανή με το διπλό.

Θέση 5

Γιώργος Σαμουρέλης (Πεύκη)

Ήρθε στην Πεύκη σαν το μεγάλο όνομα και εχθές έκανε ακριβώς ότι έπρεπε. Αποτελεσματικός, συνεχόμενα ριμπάουντ, καλές τοποθετήσεις και η ομάδα του ανέτρεψε τη ροή του αγώνα με το Αιγάλεω και τελικά πήρε μία μεγάλη νίκη μέσα στο Σίτι.

Προπονητής

Ρόμπερτ Σγουρός (Αμπελόκηποι)

Είναι μεγάλο πράγμα να χάνεις σχεδόν σε όλο τον Αγώνα, να έχεις το άγχος της έδρας σου και στο τέλος να κερδίζεις. Οι ΑΜπελόκηποι το κατάφεραν και o coach Σγουρός, φέρει μεγάλο μερίδιο αυτής της επιτυχίας.

Σούπερ Νικηφόρος, ασταμάτητη η Δάφνη Δαφνίου (Α΄ ΕΣΚΑ)


Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Τη συνιστούν 34.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM





2 σχόλια: