ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Οι προβλέψεις των SPORTSOFFICERS. 2η αγωνιστική ΄Β Εσκανα.

Φτάσαμε στη δεύτερη αγωνιστική της ΄Β Εσκανα και παρόλο που τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά, εμείς είμαστε εδώ και θα δώσουμε τα φώτα και τις προβλέψεις μας, για το πολύ δύσκολο αυτό πρωτάθλημα. Σχόλια και προβλέψεις μόνο στους SPORTSOFFICERS.



Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ - ΑΡΜΕΝΙΚΗ

H Τερψιθέα πριν μία εβδομάδα ηττήθηκε σχεδόν με κατεβασμένα τα χέρια από τον ΑΛΦΑ και αυτήν την Πέμπτη αν θέλει να μην ξαναπέσει θύμα του όρου φαβορί, θα πρέπει να αποδείξει μέσα στις τέσσερις γραμμές τι αξίζει. Η Αρμενική έρχεται ξεκούραστη και χωρίς άγχος και το παιχνίδι είναι εξαιρετικά αμφίρροπο. Οριακά θα πάμε με τη δυναμική των γηπεδούχων, αφού οι έμπειροι Χολέβας, Μαρκόπουλος και Παπαδάκης δείχνουν ανεβασμένοι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΑΟΝΑ - ΑΛΦΑ

Ντερμπάρα έχουμε εδώ και όποιος πει ότι γνωρίζει από τώρα το αποτέλεσμα θα είναι ψεύτης. Παπαϊωσήφ και Καμπούρης από τη μία, Τσιριγωτάκης, Μαραγκόπουλος και Κοκκαλιάς από την άλλη και παρόλο που η εκκίνηση πριν μία εβδομάδα δεν ήταν η ίδια, θεωρώ ότι ο ΑΟΝΑ, θέλει να ρεφάρει και τη ζημιά στη Νίκαια μία εβδομάδα πιο πριν, αλλά και να αναβαθμίσει την εικόνα του. Οριακό θα είναι το ματς. Οι προπονητές θα παίξουν το ρόλο τους. Θα στηρίξουμε τον άσσο και εδώ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ


Αυτό κάποτε θα ήταν ματς για πολύ κουβέντα, αλλά στις μέρες μας δεν χωρά κάτι παραπάνω από μπασκετική ανάλυση και τίποτα παραπάνω. Αμφότερες οι δύο ομάδες έρχονται φουριόζες, με τους γηπεδούχους να έχουν δύο βαθμούς μέσα στο Μπραχάμι, ενώ οι φιλοξενούμενοι πριν μία εβδομάδα ήπιαν το αίμα του φαβορί της κατηγορίας ΑΟΝΑ. Υπάρχει μία διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, ότι οι φιλοξενούμενοι είναι πιο πολύ καιρό μαζί. Άρα ίσως το τρίδυμο Φουντή-Δαλμυρά-Κόικα, έχει έναν λόγο παραπάνω.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2


ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η εικόνα για τις δύο ομάδες δεν είναι ξεκάθαρη ακόμα. Υπάρχει ο Πιστιώλης από την μία ο οποίος δείχνει να ξεχωρίζει για τον Αετό, ενώ από την άλλη ο Αδράμης περιμένει το αγωνιστικό ''ανέβασμα'' τον συμπαικτών του για να δει ροζ φύλλο. Θεωρώ πως τα τελευταία χρόνια η ίδια συνταγή στην ομάδα του Αστέρα προσφέρει μία ομοιογένεια και ίσως να μας επιτρέπει να της δώσουμε τον πρώτο λόγο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2


ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ακόμα μία αναμέτρηση μεταξύ νικητών ως προς την πρώτη αγωνιστική, μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα δυσκολεύουν κυρίως για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ως νεοφώτιστοι θα φιλοξενηθούν σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα της Εσκανα. Ιωαννίδης vs Μαγγωνάκη θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος του αγώνα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και ίσως οι συμπαίκτες του πρώτου αν έχουν λίγες περισσότερες πιθανότητες σε αυτό το ματς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ

Σαλαμίνα είναι δεν είναι παίξε-γέλασε. Η Γλυφάδα το ξέρει καλά από πέρυσι αυτό, αλλά με το ρόστερ της να έχει υπεργεμίσει από ποιότητα φέτος, ίσως να έχουν αλλάξει λίγο τα δεδομένα. Ο Τελαμώνας από την άλλη μέσα στα μέγαρα έδειξε τα δόντια του και έχασε οριακά, αλλά οι Νάνος και Μπουρβάνης δείχνουν σε καλή κατάσταση και ο άσσος έχει μπόλικη τύχη Με αυτόν και θα πάμε για την μίνι έκπληξη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ

Ξεκούραστη έρχεται η Καστέλλα αφού δεν αγωνίστηκε πριν μία εβδομάδα, με τη ΝΕΜ από την άλλη να μετρά σούπερ εμφανίσεις στο κύπελλο και δύο βαθμούς από την αναμέτρηση με τον Τελαμώνα. Σούπερ ο Κοντόπουλος, θα βρει απέναντί του τον Λέσι της Καστέλλας, αλλά γνώμη μου είναι ότι η εμπειρία των φιλοξενούμενων, καθώς και οι υποσχέσεις για άνοδο, αν θέλουν να γίνουν πράξη θα πρέπει να πάρουν αυτό το διπλό ακόμα και αν είναι νωρίς. Πάμε με το φαβορί.


ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2



Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Τη συνιστούν 34.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου