ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ά Εσκανα με τις προβλέψεις των SPORTSOFFICERS. 2η αγωνιστική

Κοντοζυγώνει η Δευτέρα και οι SPORTOSOFFICERS είναι εδώ με το πρόγραμμα και τις προβλέψεις τους. Μην τις χάσετε. SPORTSOFFICERS


Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας.


ΑΟΠΦ  - ΠΟΡΦΥΡΑΣ


Το Φάληρο πάλεψε αλλά ηττήθηκε πριν μία εβδομάδα σε αντίθεση με τον Πορφύρα ο οποίος δείχνει να αρχίζει να βγάζει τα τρεξίματα της προετοιμασίας με το καλημέρα. Πιο γεμάτη ομάδα οι φιλοξενούμενοι. Θεωρούμε ότι έστω και δύσκολα στην αρχή λογικά, θα πάρουν το ματς.



ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2




ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ.


Έκανε το μπαμ η Καλλιθέα μέσα στο ΠΕΡΑ, δείχνοντας ότι έχει και ποιότητα και ταχύτητα και ότι ακόμα χρειάζεται για να συνδυάσει τα νιάτα της. Ο Φοίνικας από την πλευρά του καθάρισε έστω και δύσκολα τον ΑΟΠΦ και δείχνει ότι θα παλεύει όλα τα ματς. Νιάτα εναντίον εμπειρίας, με την έδρα να έχει έναν λόγο και εδώ.



ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1



ΕΥΡΥΑΛΗ - ΠΕΡΑ


Μπορεί η Ευρυάλη να γνώρισε τη συντριβή μέσα στη Νέα Σμύρνη πρίν μία εβδομάδα, η δυναμική της ομάδας είναι για κάτι παραπάνω. Πίκρα και στο στρατόπεδο του ΠΕΡΑ για την εντός έδρα ήττα από την Καλλιθέα και στην αναμέτρηση αυτής της Δευτέρας και οι δύο παίζουν για να ρεφάρουν βαθμούς και να σιδερώσουν τη στραπατσαρισμένη εικόνα τους. Ίσως οι γηπεδούχοι παίξουν καλύτερα μέσα στην έδρα τους,  παρόλο που οι κιτρινόμαυροι δείχνουν να έχουν πιο γεμάτο ρόστερ.



ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1



ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ - ΜΙΛΩΝ



Η Νέα Πέραμος λύγισε μέσα στην Καλλιθέα και από αυτή τη Δευτέρα θα ψάξει μία καλή εμφάνιση και το πρώτο της δίποντο στο νέο πρωτάθλημα. Ο Μίλων δείχνει πιο σοβαρός από ποτέ, όσον αφορά στις παρουσίες του στην Εσκανα και με μπροστάρη τον Μπίκα και τον Καρακώστα θα πάει στο Πέραμα για το διπλό. Λογικά ο Συριστρατίδης δε θα φτάνει για το δικέφαλο, άρα πάμε με το διπλό.


ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2



ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ


Ματσάρα θα είναι το συγκεκριμένο. Διπλό ανόδου πήραν οι Πειραιώτες μέσα στον Άλιμο, άσσο με ευκολία έκανε ο Έσπερος απέναντι στη Νέα Πέραμο. Οι πιο έμπειροι και κάπως πιο αργοί γηπεδούχοι, θα τα βάλουν με τα πιτσιρίκια του Μάντζαρη που δε σταματούν να τρέχουν. Μπορεί το γήπεδο να κάνει τη διαφορά, αλλά οι πολλοί Πειραιώτες αθλητές του Εσπέρου, λογικά θα καταφέρουν να κλέψουν το διπλό.



ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2



ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΤΡΑΧΩΝΕΣ


Αν και μαχητής ο Ερμής έδειξε λίγα πράγματα μέσα στο Μοσχάτο και απέναντι στους πεισμωμένους Τράχωνες τα πράγματα θα ζορίσουν κι άλλο. Θα πάμε με το διπλό και θα περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει χώρος για την έκπληξη.


ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2



ΠΕΡΑΜΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ



Το Πέραμα τα έβαλε με τον Πορφύρα και έχασε, αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη. Η Ελευθερία από την άλλη πήρε αυτό που ήθελε χωρίς μεγάλη δυσκολία από τον Ερμή και τώρα πάει για ακόμα δύο πόντους μέσα στο Πέραμα. Γνώμη μου είναι ότι το Πέραμα δεν είναι κακό και αν θα θέλει να παλέψει την κατηγορία, θα πρέπει να βρει τον τρόπο να κλειδώσου τους έμπειρους Μοσχατιώτες και να αποκτήσει από νωρίς κάποιες ελπίδες. Πάμε με τη μίνι έκπληξη και τον άσσο.



ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1






Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτείνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου