ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Οι καλύτεροι της ΄Β Εσκανα στους SPORTSOFFICERS. 2η αγωνιστική.

Εδώ είμαστε με την καλύτερη πεντάδα και για τη ΄Β Εσκανα. Δείτε ποιοι ήταν οι καλύτεροι αυτής της εβδομάδας μόνο στους SPORTSOFFICERS



Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1

Στέλιος Αδράμης (Αστέρας Αγ. Δημητρίου)

Αναγκαστικά λόγω πολλών επιλογών τοποθετήθηκε στον άσσο ο σκόρερ του Αστέρα, ο οποίος έδωσε λύσεις και ενέργεια στην ομάδα του και με 21 πόντους ήταν μακράν ο κορυφαίος του γηπέδου.


Θέση 2

Σπύρος Κόγκας (Τερψιθέα)

Τι είχες Σπύρο τι είχα πάντα. το πολυβόλο της Τερψιθέας μπορεί να σταμάτησε στους 11 πόντους, αλλά με αυτά τα δύο τρίποντα που πέτυχε ξεκόλλησε την ομάδα του στα κρίσιμα σημεία και ουσιαστικά της χάρισε τη νίκη.


Θέση 3

Μιχάλης Σαράντης (Δραπετσώνα)

17 πόντοι με 5 τρίποντα και θετική παρουσία είχε ο Σαράντης στο ματς με το Ελληνικό και όταν η ζώνη δημιουργούσε προβλήματα, αυτός έδινε λύσεις. Ότι καλύτερο στη θέση τρία για αυτήν την εβδομάδα.


Θέση 4

Γιωργος Τσιριγωτάκης (ΑΛΦΑ)


Ο άνθρωπος ζει για το μπάσκετ. Πάλι πρώτος σκορερ για την ομάδα του, έμπειρος, αποτελεσματικός, ηγέτης ως συνήθως και ο ΑΛΦΑ όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα καταφέρει να μην πρωταγωνιστήσει φέτος.


Θέση 5

Γιώργος Μπουρβάνης (Τελαμώνας)

Όταν έκανε πράγματα και θάμματα στις εθνικές κατηγορίες έκανε περισσότερο ντόρο γύρω από το όνομά του. Εχθές πάντως έβαλε 7 πόντους, μοίρασε τη μπάλα με τις πλάτες του, σκρίναρε, πήρε ριμπάουντ και είναι μακράν ο κορυφαίος σεντερ της εβδομάδας.


Προπονητής  

Κυριάκος Αράπης

Σε ένα ντέρμπι, σε ένα ματς που πήγαινε πόντο-πόντο, ο coach Αράπης έβαλε τα σωστά συστατικά στο φινάλε και η συνταγή πέτυχε. Διπλό για τη Νίκαια και κορυφή.


Το τραίνο από τα Μέγαρα ξεκίνησε Εντυπωσίασαν με τις νίκες τους Άλιμος και Δραπετσώνα. (΄Β Εσκανα)


Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτίνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM





2 σχόλια: