ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Η πεντάδα της εβδομάδας από τους SPORTSOFFICERS. 3η Αγωνιστική (Ά Εσκα)

Έχουμε φαβορί. έχουμε εκπλήξεις, έχουμε σιγουράκια, αλλά μαζί με όλα τα παραπάνω έχουμε και πρωταγωνιστές. Και οι κορυφαίοι της Ά Εσκα και για αυτήν την εβδομάδα, είναι μόνο στους SPORTSOFFICERS



Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1

Γιώργος Παπαδόπουλος (Παλατιανή)

Ο Παπαδόπουλος τα έκανε όλα για την ομάδα του. Οργάνωσε, σκόραρε, σέρβιρε και στο τέλος σε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι είδε το ροζ φύλλο αγώνα να παραμένει στην έδρα της ομάδας του, αφού έστω και οριακά πήρε τη νίκη.

Θέση 2

Στέλιος Αθανασόπουλος (Αιγάλεω)

Ελέω Παπαδόπουλου πιο πάνω, μεταφέραμε τον πιτσιρικά του Αιγάλεω στη θέση 2. Ο εν λόγω νεαρός ακόμα πρέπει να σκοράρει, αφού με 31 πόντους, ασίστ, συγκέντρωση στην άμυνα στα τελευταία λεπτά και πολλές ανάσες, κατόρθωσε να κάνει τα δύσκολα του πρώτου ημιχρόνου, εύκολα στο δεύτερο, για την ομάδα του και τελικά φύγανε με το διπλό από το Χαλάνδρι.

Θέση 3

Δημήτρης Κορκοσούρας (Αίολος Ταύρου)

Με 21 πόντους τρία τρίποντα και ηγετική παρουσία, τι άλλο θα μπορούσε να ζητά κανείς από τον έμπειρο Κορκοσούρα της ομάδας του Ταύρου στη μεγάλη νίκη της ομάδας του απέναντι στην ισχυρή Πεύκη; Μεγάλη εμφάνιση, δυνατός αντίπαλος και ο συνδυασμός του χαρίζει πανάξια μία θέση στους καλύτερους πέντε της εβδομάδας.

Θέση 4

Γιάννης Καράμπαμπας (Διαγόρας Δρ.)

Σε ένα όπως εξελίχθηκε εύκολο παιχνίδι για τον Διαγόρα, οι πράσινοι του Αιγάλεω δεν βρήκαν κάποια αντίσταση πέραν ενός σημείου στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον ΑΟΚΧ και με μπροστάρη επιθετικά τον Καράμπαμπα των 19 πόντων με 3 τρίποντα, οι Αιγαλεώτες, πήραν μία ακόμα νίκη κάνοντας τα 3/3.

Θέση 5

Βασίλης Μιχόπουλος (Δάφνη Δαφνίου)

Λόγω της απουσίας ικανοποιητικής εμφάνισης κάποιου σέντερ, ο Μιχόπουλος είναι το κατάλληλο άτομο για να τοποθετηθεί στην καλύτερη πεντάδα. 14 πόντοι, 1 τρίποντο, πολύ δουλειά κάτω από τα καλάθια και με δικά του αποτελεσματικά σουτ, η ομάδα του έφυγε με το διπλό από το Ρουφ, αποφεύγοντας μία γκέλα που θα της στερούσε την κορυφή.

Προπονητής

Γιάννης Αναστασόπουλος (Αίολος Ταύρου)

Ο Αίολος πήρε μία τεράστια νίκη, για την οποία όσο μεγάλο και να ναι το μερίδιο των παικτών, ο εγκέφαλος στον πάγκο δεν μπορεί παρά να έχει και αυτός το δικό του ποσοστό σε όλο αυτό. Κλείδωμα των ατού της Πεύκης, σμπαράλιασμα της άμυνάς της και το ροζ χρώμα το είδαν οι παίκτες του Ταύρου. Ο coach Αναστασόπουλος, αξίζει και με το παραπάνω αυτή τη θέση για αυτήν την εβδομάδα.


Είναι τρελός ο Αίολος...Πέρασε από την Αγία Βαρβάρα ο Ιωνικός. (Ά Εσκα)


Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτίνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου