ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Οι προβλέψεις των SPORTSOFFICERS. 3η αγωνιστική ΄Β Εσκανα

Η δεύτερη αγωνιστική είχε επιβεβαίωση κάποιων φαβορί, είχε απογοητεύσεις, είχε οριακές ήττες και πολλά παρελκόμενα τα οποία μάθατε πρώτοι από του SPORTSOFFICERS. Πάμε γρήγορα στην τρίτη αγωνιστική και στις προβλέψεις μας.


Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας.



ΑΡΜΕΝΙΚΗ - ΑΟΝΑ 


Από ήττα προέρχεται η Αρμενική, από ήττες και λαβωμένος ο ΑΟΝΑ. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας στις δύο πλευρές, αλλά το κακό ξεκίνημα της Αργυρούπολης σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς του Καμπούρη και του Κόκκαλη στο τελευταίο ματς, ίσως να βάζου κι άλλα εμπόδια στην ομάδα του coach Δημητρίου. Δε θα αλλάξουμε τα στάνταρ μας. Θα στηρίξουμε το έστω και έτσι ποιοτικό ρόστερ του ΑΟΝΑ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2


ΑΛΦΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 


Υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση, αφού Τσιριγωτάκης και Μαραγγόπουλος δείχνουν ασταμάτητοι. Η Προοδευτική από την άλλη, με Βαρβατάκο και Κουτσουβά, κάπου το βρίσκει, κάπου το χάνει και στον Άλιμο τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Λογικά η φόρα των γηπεδούχων θα τους δώσει και τη νίκη.


ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1



ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 


Η φουριόζα Νίκαια ξεκίνησε εντυπωσιακά και μπορεί να εκμεταλλευτεί την κακή περίοδο του Αετού και να πάρει ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα. Ισχυροί οι μπλε, ακόμα πιο ισχυροί στην έδρα τους, σε σχέση με τον Αετό που ακόμα ψάχνει τα βήματά του, έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο.


ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ


Την ώρα που ο Αστέρας ανεβάζει στροφές, έρχεται στο Μπραχάμι η ποιοτική και γεμάτη σε όλες τις θέσεις Δραπετσώνα. Διπλό πήρε ο Αστέρας μέσα στην έδρα του Αετού και με 15 παρακαλώ τρίποντα η Δράτσα υπέταξε το Ελληνικό. Σίγουρα δε θα ξεφύγει το ματς, αλλά το διπλό έχει τον πρώτο λόγο.


ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2



ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 


Το Ελληνικό πάλεψε στη Δραπετσώνα, δείχνει ένα σοβαρό πρόσωπο και αυτή τη φορά απέναντι στον γνωστό της Τελαμώνα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τα ατού και την έδρα της. Ο Τελαμώνας έκανε ακριβώς το ίδιο την προηγούμενη Πέμπτη και υπέταξε στις ορέξεις του τη Γλυφάδα. Σούπερ ο Μπουρβάνης και Νάννος, θα βάλουν δύσκολα σε Μαγγωνάκη και Λαγιόπουλο, αλλά η έδρα θα παίξει λογικά το ρόλο της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1



ΓΛΥΦΑΔΑ - ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ 


Το 0/2 που έχει η Γλυφάδα δεν την αντιπροσωπεύει κατά τη γνώμη μου. Είναι καλή ομάδα και έχει αρκετή εμπειρία για να βρίσκεται με 2 βαθμούς σε δύο αγώνες. Το κακό για αυτήν είναι ότι φιλοξενεί τη Μεγαρίδα και δεν υπάρχει χώρος για πολλές κινήσεις. Η Μεγαρίδα με Κοντόπουλο και Αντωνίου σε φόρμα δείχνουν ανίκητοι μέσα και έξω από τα Μέγαρα. Οριακό διπλό, αλλά εδώ υπάρχει σίγουρα και αρκετή έκπληξη μέσα.


ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2



ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ


Βρίσκει ρυθμό η Καστέλλα και θα έχει πολύ καλό πρόσωπο στο μέλλον, αφού την είδαμε κατευθείαν με το φαβορί της κατηγορίας τη ΝΕΜ. Η Τερψιθέα από την άλλη με τον Κόγκα να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, πήρε το πρώτο ροζάκι πριν μία εβδομάδα, αλλά ακόμα δεν πείθει. Ντέρμπι είναι το ματς ξεκάθαρα. Και εδώ χωρά πολύς άσσος, αλλά το φαβορί είναι οι Γλυφαδιώτες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2


Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτίνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου