ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ά Εσκανα με τις προβλέψεις των SPORTSOFFICERS. 3η αγωνιστική

Κοντοζυγώνει και αυτή η Δευτέρα και η Εσκανα θα μας παρουσιάσει ακόμα μία ενδιαφέρουσα αγωνιστική. Οι SPORTSOFFICERS έχουν και τις προβλέψεις και τα σχόλια και τις πληροφορίες και σας τα παρουσιάζουν στο εν λόγω άρθρο.


Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας. 

ΠΟΡΦΥΡΑΣ - Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ



Ποιος θα το έλεγε ότι έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, στην τρίτη αγωνιστική, θα είχαμε ντέρμπι κορυφής μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων στην κατηγορία (τρεις μαζί με τον Μίλωνα). Φωτόπουλος από τη μία, Γραμματικός από την άλλη και ανάλογα με το πόσοι θα βοηθήσουν από τα υπόλοιπα στελέχη, θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα. Γνώμη μου είναι ότι ο Πορφύρας έχει Παλτόγλου, Βαμβακάρη, Χαραλαμπίδη αν παίξει, που λογικά θα τραβήξουν περισσότερο σε σχέση με τους άπειρους πιτσιρικάδες της Καλλιθέας, αν και ο Θεολογίτης με τον Λαζαρίδη δείχνουν σε καλή φόρμα. Πάμε με  την ασφάλεια του φαβορί, το οποίο το ευνοεί και η έδρα. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1



ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΕΥΡΥΑΛΗ


Πέρυσι ήταν ντέρμπι, το ίδιο είναι και φέτος, μόνο που προς το παρόν ο Φοίνικας δείχνει σε πιο σωστό δρόμο αν και το μπάσκετ που αποδίδει δεν είναι αντάξιο του ρόστερ του. Στην Ευρυάλη τη οριακή ήττα από το ΠΕΡΑ, πεισμώνει και ταυτόχρονα επιβάλει την πρώτη νίκη της ομάδας της Γλυφάδας, αλλά στον Πειραιά τα πράγματα δε θα είναι εύκολα. Όπως προανέφερε ο Φοίνικας δε ρολάρει, η Ευρυάλη ψάχνει να βρει χημεία και ηγέτη, σε ένα οριακό ματς, λογικά θα δούμε τη νίκη των γηπεδούχων.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1



ΠΕΡΑ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ 


Το ΠΕΡΑ πήρε αυτό που ήθελε στην έδρα της Ευρυάλης, αλλά ακόμα ψάχνει σταθερότητα. Η Πέραμος έχει ξεκινήσει με 0/2 και ψάχνει την πρώτη της νίκη. Αυτήν τη Δευτέρα το ΠΕΡΑ, λογικά θα βάλει δύσκολα στον Συριστρατίδη και την παρέα του, αφού υπάρχει και ποσότητα και ποιότητα, πράγμα που η Πέραμος δεν δείχνει να μπορεί να καλύψει. Πάμε με τον άσσο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1



ΜΙΛΩΝ - ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ


Πριν τρεις εβδομάδες θα μιλούσαμε για ένα μεγάλο ματς. Όχι ότι τώρα δεν μπορούμε να το κάνουμε, αλλά το πολύ σοβαρό πρόσωπο του Μίλωνα σε συνδυασμό με το ασταθές του Πειραϊκού, ο οποίος πριν μία εβδομάδα ηττήθηκε από τον Έσπερο εντός έδρας, ίσως να μας οδηγούν προς τον άσσο. Όπως και να το δούμε ο Μίλωνας από τη σεζόν που επέστρεψε στην Εσκανα παλεύει να επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες και ίσως φέτος να είναι πιο έτοιμος από ποτέ, ακόμα και αν το ρόστερ του δεν είναι τόσο γεμάτο όσο τα προηγούμενα χρόνια. Πάμε με την έδρα και το φαβορί.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1



ΕΣΠΕΡΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ


Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, αλλά για το σύνολο του coach Mάντζαρη στόχος φέτος είναι η κορυφή και αν αυτό θέλουν να επιτευχθεί, τότε θα πρέπει να πάρουν τη νίκη απέναντι στον μαχητικό Ερμή Πειραιά. Και τον χαρακτηρίζουμε ως μαχητικό όχι για να γλείψουμε, αλλά απέναντι στον πανίσχυρο όπως ξεκίνησε τη σεζόν Τράχωνα, ο Ερμής στάθηκε πάρα πολύ καλά και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Γνώμη μου είναι ότι όποιος υποτιμήσει τον Ερμή θα το πληρώσει και λογικά ο Έσπερος δεν θα το κάνει, για αυτό πάμε και εδώ με τον άσσο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1



ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 


Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αυτήν την αναμέτρηση ως αμφίρροπη, αλλά όσο οι Τράχωνες δεν αποδίδουν μπάσκετ, τόσο ομάδες που έχουν βρει τα πατήματά τους όπως η Ελευθερία, θα μπορούν να έχουν αρκετές ελπίδες απέναντί τους. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ειδικότερα και με τον Πλατή να αποτελεί την αιχμή του δόρατος των γηπεδούχων, οι Πέττας, Ζαρκαδούλας και Μόμτσος δείχνουν πιο έτοιμοι, πιο δεμένοι και όλα μπορούν να γίνουν μέσα στον Άλιμο. Θα στηρίξουμε την έκπληξη του κακού προς το παρόν Τράχωνα. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2



Γ.Σ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ/ΕΡΜΗΣ -  Α.Ο. Π.ΦΑΛΗΡΟΥ



Με 0/2 βρίσκονται και οι δύο ομάδες, με τον ΑΟΠΦ όμως να δείχνει πιο μαχητικός, έχοντας δώσει πιο δύσκολα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Παναγόπουλος vs Τσορμπατζίογλου, μόνο που ο δεύτερος έχει μαζί του Λουκάκη, Τσιφτσή, Αναστασόπουλο και ακόμα μία τουλάχιστον ποιοτική πεντάδα η οποία μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω για να πάρει ο ΑΟΠΦ τα δίποντα που ζητάει μέχρι να πατήσει πιο γερά στα πόδια του. Σε αυτήν την αναμέτρηση θα πάμε με του Φαληριώτες, ακόμα και αν το Πέραμα είναι ικανό για να πάρει την πρώτη του νίκη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2



Καλλιθέα κολεγιακού επιπέδου. Έσπερος για μεγάλα πράγματα. (Α΄ Ανδρών)



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ





Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτείνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου