ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Η πεντάδα της εβδομάδας από τους SPORTSOFFICERS. 4η Αγωνιστική (Ά Εσκα)

Η χθεσινή ημέρα στην Ά Εσκα είχε μεγάλες νίκες για μεγάλες ομάδες. Αήττητοι προχωρούν Διαγόρας και Δάφνη και με τον Ιωνικό να ακολουθεί το πρωτάθλημα αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον. Μαζί με όλα τα προηγούμενα έχουμε και τεράστιους πρωταγωνιστές. Δείτε τους όλους μόνο στους SPORTSOFFICERS



Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1

Ηλίας Καμπέρης (Κουκάκι)

Η χρονιά πέρυσι δεν πήγε όπως τα περίμενε στη Δραπετσώνα ο Καμπέρης, αλλά φέτος στο αγαπημένο του Κουκάκι κάνει και πάλι τα συνηθισμένα. Σκορ, ασίστ, τρεξίματα, κλεψίματα.,, Η χαρά του προπονητή είναι ο Καμπέρης και με την απόδοσή του απέναντι στον Νικηφόρο αξίζει αυτήν τη θέση.

Θέση 2

Σταύρος Τρικαλιώτης (Διαγόρας Δρ.)

Ο άνθρωπος που κράτησε τον Διαγόρα όσο ο Ιωνικός ήταν μπροστά, αλλά και αυτός που έδωσε το σήμα της νίκης στα τελευταία λεπτά, ονομάζεται Σταύρος Τρικαλιώτης. Μεγάλα καλάθια στο φινάλε, εξαιρετική απόδοση και ο Διαγόρας είναι στην κορυφή χάρη σε αυτόν.

Θέση 3

Στέλιος Γκίνης (Δάφνη Δαφνίου)

Όσο ο Γκίνης δεν έβαζε, η Δάφνη προβλημάτιζε. Στο δεύτερο μέρος ο φονιάς της Δάφνης πήρε μπρος και με 16 πόντους εκ των οποίων οι 12 με 4 τρίποντα, κατόρθωσε και ξεμπλόκαρε την ομάδα του και σε συνδυασμό με την κατακόρυφη άνοδο όλων στην άμυνα, οι πράσινοι πήραν το διπλό στο ''Σίτι''.

Θέση 4

Βασίλης Μορφονιός (ΑΟΚ Χαλανδρίου)

Ο Forward του Χαλανδρίου μάζεψε ριμπάουντ, έκανε τον λαυ μακερ της ρακέτας, έβαλε 3 τρίποντα και συνολικά 15 πόντους και το πρώτο ροζ φύλλο πήγε στο Χαλάνδρι. Ότι καλύτερο για τη θέση 4 λοιπόν, ο Βασίλης Μορφονιός.

Θέση 5

Πέτρος Αθανασούλας (Αίολος Ταύρου)

Ίσως να τον αδικήσαμε μία εβδομάδα πριν, αλλά ο Κορκοσούρας είχε το πάνω χέρι τότε. Μία εβδομάδα μετά και με άλλους 19 πόντους στο τσεπάκι του, ο κατ'ανάγκη σέντερ για την πεντάδα μας, αλλά forwardγια τον Αιόλο, έκανε εύκολα τα πράγματα για τους συμπαίκτες του και ο Ταύρος φιγουράρει στην έκτη θέση με μία αναμέτρηση λιγότερη και 3/3 προς το παρόν.

Προπονητής

Ιωάννης Καράμπελας (Διαγόρας Δρ.)

Στο ντέρμπι με τον Ιωνικό, μέσα σε μία ιστορική έδρα, ο Διαγόρας τα βρήκε δύσκολα για ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος με υπομονή και σκληρές άμυνες κατάφερε και πήρε έστω και μία μικρή διαφορά, η οποία του χάρισε και τη νίκη. Τρομερό μοίρασμα της τράπουλας από τον coach Καράμπελα και τέτοιες μεγάλες νίκες, χαρίζουν ένα μεγάλο μερίδιο στον εκάστοτε coach.

Πέρασε η Δάφνη από το Σίτι και ο Διαγόρας από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Σεφτέ ο ΑΟΚΧ (Α΄ ΕΣΚΑ)



Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτείνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου