ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Οι καλύτεροι της ΄Β Εσκανα στους SPORTSOFFICERS. 4η αγωνιστική.

Πραγματικά πολύ όμορφο το χθεσινό βράδυ, με ανατροπές, εκπλήξεις και νίκες υπεροχής για τη ΄Β Εσκανα. Οι SPORTSOFFICERS, μετά την ανάλυση και την ενημέρωση σας, με όσα έγιναν εχθές, σας προσφέρει και τους πέντε καλύτερους για αυτήν την εβδομάδα, με αρκετούς αθλητές να διεκδικούν και πάλι την είσοδό τους στους πέντε διακριθέντες της αγωνιστικής.  SPORTSOFFICERS



Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1


Γιώργος Σίννος (Δραπετσώνα)

Όταν ο Γιώργος Σίννος σκοράρει 25 πόντους, πέντε τρίποντα και η ομάδα του κερδίζει με 26 πόντους την ισχυρή ΕΑ Νικαίας, γίνεται κατανοητό, ότι η παρουσία του, ήταν τουλάχιστον ηγετική. Το καλύτερο point guard της εβδομάδας λοιπόν, ακούει στο όνομα Σίννος.


Θέση 2


Δημήτρης Λαγιόπουλος (Ελληνικό)

Από το ΠΕΡΑ μετεγγράφει στο Ελληνικό και συνέχισε από εκεί ακριβώς που βρισκόταν πέρυσι. Αποτελεσματικότατος, ουσιαστικός και το Ελληνικό χάρις σε αυτόν και τον συμπαίκτη του Μαγγωνάκη, πήρε το μεγαλύτερό του διπλό μέχρι στιγμής, μέσα στα Μέγαρα. Με 21 πόντους και τρομερό πάθος, ο Λαγιόπουλος ήταν ότι καλύτερο στη θέση 2-3 για αυτήν την εβδομάδα.


Θέση 3


Ηλίας Νάννος (Τελαμώνας)

Το τριαροτεσσάρι του Τελαμώνα έχει πάρει κανονική φωτιά τις τελευταίες εβδομάδες και όσο αυτός σκοράρει, τόσο η ομάδα του φεύγει αλώβητη από τα γήπεδα. Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση για τον Νάννο σε επίθεση και άμυνα και η θέση τρία για αυτήν την εβδομάδα είναι ρεζερβέ.


Θέση 4


Νίκος Θεοχάρης (Γλυφάδα)

Ηγέτης και σκόρερ είναι δύο από τα χαρακτηριστικά που συναντά κάποιος στον πρώην αθλητή του Αίολου Ταύρου. Μαζί με τους πρόσφατα αφιχθέντες Γιόβα και Σπυριδάκη, η Γλυφάδα δένει και αρχίζει να ανεβάζει στροφές. Με εμφανίσεις όπως και τη χθεσινή, ο Θεοχάρης δεν κουνιέται από τους καλύτερους κάθε εβδομάδας.


Θέση 5


Μάνος Μαρκόπουλος (Τερψιθέα)

Ένα από τα πιο αθλητικά πεντάρια της Εσκανα, έκανε εχθές ότι έπρεπε ώστε να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη απέναντι στον ΑΟΝΑ. Όταν οι σουτέρ της ομάδας μπλόκαραν, ο Μαρκόπουλος δήλωσε παρόν και με μπόλικη δουλειά σε ριμπάουντ και άμυνα, η ομάδα του πήρε ένα πανάξιο διπλό μέσα στην Αργυρούπολη.


Προπονητής


Στέφανος Νικολαίδης (Ελληνικό)

Το διπλό της αγωνιστικής πέτυχε το Ελληνικό, το οποίο αν και έχανε για ένα ημίχρονο, κατάφερε και γύρισε την αναμέτρηση και αφού μπλόκαρα την μάδα των Μεγάρων, στο τέλος πανηγύρισε ένα τεράστιας σημασίας διπλό, που της ανοίγει τον δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον. Ο coach Νικολαίδης φέρει μερίδιο σε αυτήν την επιτυχία και είναι ο προπονητής της εβδομάδας για τη ΄Β Εσκανα.


Φωτιά στο πρωτάθλημα έβαλε το Ελληνικό, διπλό που υπόσχεται πολλά πέτυχε η Τερψιθέα. (Β΄ Ανδρών)



Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτείνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου