ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ά Εσκανα με τις προβλέψεις των SPORTSOFFICERS. 4η αγωνιστική

Δύο ομάδες χωρίς ήττα, τρεις ομάδες χωρίς νίκη και οι μάχες συνεχίζονται στην Ά Εσκανα. Οι SPORTSOFFICERS, έχουν και πάλι τα καλύτερα σχόλια και πάλι τις προβλέψεις τους και σας τα φέρνουν για ακόμα μία εβδομάδα εδώ.


Οι προβλέψεις μας.

ΕΥΡΥΑΛΗ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Ευρυάλη, η οποία παρόλο που στην αρχή της σεζόν είχε αυτήν την αναμέτρηση στις ''χαμένες'', με το 0/3 να την ακολουθεί πρέπει να ψάξει να βρει αποτέλεσμα και άμεσα. Ο Πορφύρας από την άλλη ανέτρεψε την κατάσταση στο εντός έδρας ματς του με την Καλλιθέα και δίχως να εντυπωσιάσει πήρε ένα δίποντο που τον αφήνει στην κορυφή. Παρόλο που οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί με το πολύ ποιοτικό ρόστερ, οι μονάδες των γηπεδούχων και η όποια πίεση για νίκη, ίσως φέρουν την έκπληξη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ.

Ο Συριστρατίδης οδηγεί τη Νέα Πέραμο, αλλά τα αποτελέσματα ακόμα δεν έχουν έρθει. Από την άλλη πλευρά ο Φοίνικας με δύο νίκες σε τρία ματς, καταγράφει μία καλή πορεία δίχως όμως να δείχνει κάτι το εντυπωσιακό προς στιγμήν και στο μοναδικό εκτός έδρας ματς που έχει δώσει έχασε πολύ εύκολα από την Καλλιθέα. Η ανάγκη της νίκης και η συνολική άνοδος των παικτών της Περάμου, ίσως τους χαρίσουν τη νίκη απέναντι στους νεοφώτιστους.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ - ΠΕΡΑ

Πειραϊκός από τα παλιά, αλλά η ήττα από τον Έσπερο συγκρατεί τον ενθουσιασμό όλων μας για αυτήν την ιστορική ομάδα. Το διπλό βέβαια στη Νέα Σμύρνη ξαναέφερε χαμόγελα και αισιοδοξία, αλλά η κούρσα είναι μαραθώνιος, όχι κατοστάρι. Αυτόν τον Μαραθώνιο τα τελευταία χρόνια το ΠΕΡΑ, καταφέρνει και τον ολοκληρώνει, είτε με σωτηρία στο παρά πέντε, είτε με μία καλή πορεία όπως πέρθυσι. Με Βαρδάλο, Αττικό και Μπίρμπα σε καλό φεγγάρι, ίσως καταφέρει και έρθει ένα διπλό απέναντι σε φορμαρισμένους αθλητές, όπως οι Ζέγγος-Δαχρεντζής-Κατσούρης. Πάμε με την μίνι έκπληξη, ως προς τη φόρμα των δύο ομάδων.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2

ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. - ΜΙΛΩΝΑΣ

Ο Πειραιάς αν και παλεύει όλα τα ματς, μέσα στην Καλλιθέα τα βρήκε σκούρα και δεν κατάφερε να κοντράρει τον Έσπερο μία εβδομάδα πιο πριν. Αυτήν την εβδομάδα αντιμετωπίζει τους ''πράσινους'' της Νέας Σμύρνης και τα πράγματα είναι εξίσου ζόρικα. Ο Μίλωνας μετρά τις πληγές του μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πειραϊκό και ή θα ξεσπάσει πάνω στον Ερμή, ή θα τον πάρει η κάτω βόλτα όπως και πέρυσι. Θεωρώ πως υπάρχει το υλικό και η πίστη για κάτι καλό φέτος στους φιλοξενούμενους και για αυτό θα πάμε με το διπλό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. - ΕΣΠΕΡΟΣ

Πολύ καλό το Μοσχάτο μέχρι στιγμής και παρόλο που ηττήθηκε μέσα στον Άλιμο πριν λίγες ημέρες, η εικόνα της ομάδας μόνο κακή δεν ήταν. Στη μεριά του Εσπέρου, οι Καλλιθεώτες θυμίζουν ένα ασταμάτητο τραίνο αλλά τα δύσκολα δεν έχουν έρθει ακόμα για το σύνολο του Αντώνη Μάντζαρη. Αυτή την Δευτέρα πάντως, η Ελευθερία δείχνει το επόμενο θήραμα του εκπληκτικού προς το παρόν Εσπέρου και παρόλο που υπάρχει και αρκετή έκπληξη μέσα στο παιχνίδι, το διπλό έχει τον πρώτο λόγο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2

ΤΡΑΧΩΝΕΣ - ΠΕΡΑΜΑ

Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και παρόλο που το Πέραμα πήρε την πρώτη νίκη του, στην έδρα των Τραχώνων, δύσκολα θα βρουν χώρο για μία έκπληξη. Αν εμβαθύνουμε λίγο όμως την ανάλυσή μας, μπορούμε να δώσουμε μία τύχη σε ένα διπλό στον Άλιμο, αφού οι Τράχωνες ακόμα είναι εκτός φόρμας, μακριά από κάποια καλή εικόνα και με μοναδικό όπλο τους τον Σάκη Πλατή, δεν πείθουν για κάτι παραπάνω προς το παρόν. Αν το Πέραμα ήταν σε καλύτερη κατάσταση θα ήταν όλα ανοιχτά. Με βάση τη χρονική στιγμή όμως, ο άσσος έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1

ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΟΠΦ

Η Καλλιθέα θεωρεί ότι αδικήθηκε μέσα στην έδρα του Πορφύρα και η προσωπικότητα των νεαρών αθλητών της θα την οδηγήσουν ή στο να πεισμώσει και να περνά από πάνω από τους αντιπάλους της, ή να απογοητευτεί και να ψάξει να βρει τα βήματά της. Το Φάληρο από την άλλη, αν και με πιο πολλές λύσεις από πέρυσι, ακόμα δεν έχει ούτε νίκη, ούτε καλή εικόνα αν και μάχεται όλα τα ματς. Αυτή τη φορά σε μία από τις ''περιστασιακές'' του έδρες πάει για ένα διπλό που με βάση την φόρμα των δύο ομάδων, μόνο λογικά δεν μοιάζει. Θα πάμε με τον άσσο και με τη φόρα του Γραμματικού και των πιτσιρικάδων συμπαικτών του.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


Η βαθμολογία μετά από τρεις αγωνιστικές





Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτείνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM


1 σχόλιο: