ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Δεύτερη ημέρα με Εσκανα και στοίχημα και οι SPORTSOFFICERS είναι εδώ.


Σήμερα Παρασκευή οι εκπλήξεις ή μάλλον η νέα συνήθεια από τις εταιρίες στοιχημάτων είναι εδώ. Το κύπελλο Εσκανα υπάρχει στο στοίχημα και εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε μία καλύτερη εικόνα για εσάς που θα ρίξετε τον οβολό σας. SPORTSOFFICERS


Η αναμέτρηση που βρίσκεται στο κουπόνι λοιπόν, είναι ανάμεσα στην Ακαδημία Ελευσίνας με την Ελευθερία Μοσχάτου. 

Ομάδα της ΄Γ Εσκανα η Ελευσίνα, η οποία μόλις ανήλθε με το ρόστερ της να είναι από τα ποιοτικότερα ακόμα και για τη ΄Β Εσκανα. Ο Στεφάνου που μέχρι πριν μερικά χρόνια αγωνιζόταν στην Α2, ο Κατσαρέλιας που έκανε όργια στην Νέα Πέραμο, μαζί με ποιοτικούς αθλητές όπως ο Μαρούγκας και ο Παπαϊωάννου αποτελούν τον βασικό κορμό των γηπεδούχων, οι οποίοι στην προηγούμενη φάση νίκησαν τη δεύτερη ομάδα του Μοσχάτου, τον Λέωντα με σκορ 87-72 και με σχετική άνεση. Να θυμίσουμε ότι ο Στεφάνου σταμάτησε στους 24 πόντους με 4 τρίποντα.

Η Ελευθερία από την άλλη πλευρά, είναι η ομάδα του Σάκη Πέττα, του Αλέξανδρου Ζαρκαδούλα και του νεοφερμένου Παύλου Μόμτσου. Ποιότητα μπόλικη όπως αποδεικνύουν τα προηγούμενα ονόματα, με τους υπόλοιπους αθλητές όπως οι Δέλλιος και  Παυλιάς να βάζουν και αρκετή εμπειρία. Αρκετά και τα πιτσιρίκια στο Μοσχάτο με την ομάδα να βρίσκεται στην Ά Εσκανα και να έχει μπροστά της ένα μεγάλο μαραθώνιο για να σώσει τη χρονιά, αφού το επίπεδο στην κατηγορία είναι υψηλό.

Σε περίπτωση πονταρίσματος λοιπόν το διπλό του 1.76 έχει κάποιες πιθανότητες, αλλά και πάλι είναι αρκετά οριακό καθώς η Ελευσίνα και πιο συγκεκριμένα το κλουβί της Ελευσίνας, είναι από τις πιο δυνατές έδρες. Το χάντικαπ του 1.5 πόντου υπέρ της Ελευσίνας είναι εξίσου οριακό, με τα βλέμματα να πέφτουν αναγκαστικά για όποιον επιθυμεί να ποντάρει, στο σκέτο διπλό του 1,76.



142.5 είναι το σύνολο των πόντων που έχει τεθεί ως όριο, με την ομάδα της Ελευσίνας να δείχνει ότι βάζει εύκολα 87 πόντους στην έδρα της και τους φιλοξενούμενους να βασίζονται και αυτοί στο επιθετικό τους οπλοστάσιο. Ίσως η λύση του over 142.5 στο 1.83 να είναι μεν παράτολμη, αλλά εξίσου ελκυστική όπως το καθαρό διπλό.

Ο σύνδεσμος για την αναμέτρηση στη bet365.

Προσοχή λοιπόν με τα πονταρίσματα και ελπίζουμε η συνέχεια να είναι τέτοια ώστε να μπορούμε να ασχολούμαστε ακόμα πιο αναλυτικά με τα ματς της Εσκανα και να ανέβοει επιτέλους το ενδιαφέρον καθώς και οι υποδομές στον αιμοδότη του Ελληνικού μπάσκετ που είναι το τοπικό πρωτάθλημα.

Καλό σας απόγευμα.

Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Τη συνιστούν 30.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου