ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ά Εσκανα με τις προβλέψεις των SPORTSOFFICERS

Εδώ είμαστε και φέτος και οι προβλέψεις μας, μας ακολουθούν. Οι SPORTSOFFICERS, θα ασχοληθούν και φέτος με το τοπικό μπάσκετ σαν να είναι η δική τους Ά1 και χωρίς να χάνουμε χρόνο σε ένα πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα, πάμε να δούμε χωρίς να χάνουμε χρόνο τις προβλέψεις μας για τη νέα χρονιά.


Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας.


ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ - Γ.Σ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ/ΕΡΜΗΣ

Και να λοιπόν που δύο ομάδες που έχουν κοσμήσει τις εθνικές κατηγορίες κατά το παρελθόν έρχονται αντιμέτωπες. Ένα από τα πρώτα φαβορί, η ομάδα των Φωτόπουλου, Χαραλαμπίδη και Παλτόγλου θα τα βάλει με το σχεδόν ολοκληρωτικά ανανεωμένο Πέραμα του Παναγόπουλου. Εμπειρία από τη μία, αρκετή νεολαία από την άλλη. Πίστη για την άνοδο εναντίον μάχη για κάτι καλό. Υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων και παρόλο που ο Πορφύρας γεύτηκε το στραπάτσο από τη Μεγαρίδα στο κύπελλο, κατεβαίνοντας αυτή τη φορά χωρίς απουσίες, λογικά θα πάρει το ματς με το Πέραμα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. - ΑΦΜΣ Α.Ο. Π.ΦΑΛΗΡΟΥ


Καλημέρα σας. Έχουμε ντέρμπι. Ο Φοίνικας έχει ανεβεί στην Ά Εσκανα και με τον Γρηγοράκο να πετά φλόγες δείχνει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μία ομάδα πολύ ισχυρή για φέτος. Ο ΑΟΠΦ από την άλλη, με στοχευμένες κινήσεις παρόλο που έχασε τον αρχηγό του, Πέτρο Αθανασούλα, δείχνει ότι έχει τη χημεία και ότι ακόμα χρειάζεται για να κάνει το κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Είναι κατηφορικό πολλές φορές το Σαλπέας, αλλά το Φάληρο έχει δείξει ότι δεν καταλαβαίνει από αυτά. Με απόντα τον Ζήση οι γηπεδούχοι λόγω τραυματισμού, σχεδόν πλήρεις το Φάληρο, θα δούμε λογικά ένα σκληρό ματς, με την εμπειρία κατ'εμέ των πιο συνηθισμένων προς το παρόν στην κατηγορία Φαληριωτών, να μπορούν να πάρουν το διπλό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2

ΠΕΡΑ ΑΣ - Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Το ΠΕΡΑ, πήρε μερικά κομμάτια που χρειαζόταν στη φετινή μεταγραφική περίοδο, αλλά μετά την ήττα που γνώρισε από τους Τράχωνες για το κύπελλο, λογικά ήρθε κάπως στα ίσια του. Παραδοσιακά μαχητές οι ''πολίτες'' με την έδρα τους να αποτελεί το κάστρο τους, αλλά η ΑΕ Καλλιθέας με τα πολλά πιτσιρίκια και τον ασταμάτητο Γραμματικό έχει και αυτό τύχη. Μεγάλη αλεπού τον γηπέδων εξάλλου ο Γιώργος Δρουμπούκης και με μοναδικό απόντα τον τραυματία Τσιπίδη, δύσκολα θα δούμε ένα ματς με μεγάλες αποστάσεις στο σκορ. Με βάση τη λογική, θα πάμε στην εμπειρία και στην έδρα.


ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1

ΜΙΛΩΝ - ΕΥΡΥΑΛΗ 

Ο Μίλωνας πήρε Πανάγο, κράτησε Σίννη, με λίγα λόγια έχει σκόρερς. Μπορεί να έχασε από τον Έσπερο στο κύπελλο, αλλά μικρή σημασία έχει αφού η ομάδα πραγματικά έχασε στις λεπτομέρειες. Ο Μπήκας είναι και φέτος παρόν, οι ψηλοί δείχνουν καλοί και αν ο μικρός Παπανικολόπουλος, διορθώσει τα λάθη του και πιάσει τον περσινό ρυθμό, τότε οι Νεοσμυρνιώτες θα είναι άλλη ομάδα. Η Ευρυάλη από την άλλη έχει δύο τύπους με το ίδιο όνομα οι οποίοι δείχνουν ότι όταν ο Σκουλούδης κολλάει, θα τραβήξουν αυτοί το σκορ. Κακαβάς *2 λοιπόν και η νεοφώτιστη στην κατηγορία Ευρυάλη, θα δώσει τη δική της μάχη και φέτος. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση υπάρχει φαβορί, σίγουρα μία ομάδα με πράσινα θα κερδίσει, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι θα είναι ο Μίλωνας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1

ΕΣΠΕΡΟΣ - ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ


Ο Έσπερος δείχνει μέχρι στιγμής, ότι το περσινό υλικό τα έχει βρει σε όλα με τις νέες προσθήκες και όπως πάνε τα πράγματα κάτι καλό θα συμβεί μέχρι το φινάλε στην Καλλιθέα. Ο Λοϊζίδης είναι φωτιά, ο Σκαμνάκης δίνει ότι χρειάζεται το αστέρι, ο Τράγος επανήλθε καλύτερος από πριν, όπως είδαμε στο κύπελλο και μαζί με τον Καραγιαννίδη ο οποίος μοιάζει σαν να μην έλειψε μια μέρα, οι Καλλιθεώτες ονειρεύονται την άνοδο. Η Πέραμος από την άλλη, δεν μας έχει δώσει κάποια δείγματα γραφής και αν εξαιρέσουμε τις μεταγραφές του Συριστρατίδη και του Προσελέντη, δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία. Αν δεν ήταν τόσο καλός ο Έσπερος θα κρατούσαμε μία επιφύλαξη, αλλά με τα συγκεκριμένα δεδομένα πάμε με τον άσσο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1

ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ/ΔΙΑ - ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ


Τι ματσάρα θα είναι αυτή!!! Οι Τράχωνες μπορεί με την Προοδευτική να μην κατάφεραν να παίξουν μεγάλο μπάσκετ,  αλλά το ΠΕΡΑ το έστησαν στα σχοινιά για τα καλά και με απόντα πάντα τον άτυχο Μοδάκη. Αυτή τη φορά φιλοξενούν τον πολλά υποσχόμενο Πειραϊκό, αλλά κάτι μας λέει ότι ο Άλιμος φέτος δύσκολα θα σπάει. Ο Πειραϊκός, έχει μία τουλάχιστον ποιοτική πεντάδα υψηλού επιπέδου, με Κατσούρη, Βήχο, Χαργκελετζή, Δαχρετζή και Πρινέα να ηγούνται της νέας προσπάθειας. Δεμένοι δείχνουν ότι είναι, πρωταθλητές από τη ΄Β είναι, έχουν ότι χρειάζεται για να μπουν δυνατά στο νέο πρωτάθλημα. Αν οι Τράχωνες κατέβουν όπως με την ''Προο'', ετοιμαζόμαστε για εκπληξούλα. Αν δούμε το προφίλ με το ΠΕΡΑ, δεν έχει καμία τύχη ο Πειραϊκός.  Πάμε με τον άσσο του φαβορί.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. Α.Σ.


Η Ελευθερία έχασε για το κύπελλο απέναντι στην Καλλιθέα, αλλά χωρίς Πέττα ίσως να ήταν και αναμενόμενο, παρόλο που ο Δέλλιος έδειξε ότι επέστρεψε στις υψηλές πτήσεις. Ο Ερμής από την άλλη, είναι η ομάδα που μας υποσχέθηκε ότι θα παλεύει όλα τα ματς φέτος και όπου βγει. Αν εξαιρέσεις τους Ασημακόπουλο, Βλαχάκη και Μοναχό, δεν έχουμε εικόνα για το επίπεδο των υπολοίπων και με μοναδικό κριτήριο το ματς του κυπέλλου, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο Ερμής θέλει δουλειά. Ίσως αυτό το ματς κάθεται κουτί για τους Μοσχατιώτες, ώστε να πάρουν μία νίκη ψυχολογίας και να δέσουν περισσότερο για τη συνέχεια.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Τη συνιστούν 34.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου