ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Η καλύτερη πεντάδα της 4ης αγωνιστικής από τους SPORTSOFFICERS. (Ά Εσκανα)

Με φυσιολογικά αποτελέσματα έκλεισε η πέμπτη αγωνιστική για την Ά Εσκανα, με τις μεγάλες εμφανίσεις να μην απουσιάζουν. Διαβάστε τους καλύτερους για ακόμα μία εβδομάδα μόνο στους SPORTSOFFICERS


Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1

Άγγελος Καραγιαννίδης (Έσπερος Καλλιθέας)


Προέρχεται από τραυματισμό και μοιάζει υπερηχητικός. Αν ήταν 100% υγιής και ακέραιος τι θα έκανε; Αναφερόμαστε στον άσσο του Εσπέρου, ο οποίος σκοράρει, δημιουργεί, τρέχει και κάνει συνεχώς το κάτι παραπάνω για την ομάδα του. Αυτό έπραξε και εχθές και οι Καλλιθεώτες πήραν τη νίκη μέσα στο Μοσχάτο.

Θέση 2


Μάριος Γραμματικός (ΑΕ Καλλιθέας)


Ούτε 1 ούτε 10 ούτε 20. Τριανταέξι πόντοι από τον μεγάλο αυτό σκόρερ της Καλλιθέας καθώς και της Εσκανα και τα λόγια είναι πολύ λίγα, μπροστά σε αυτήν την εμφάνιση.

Θέση 3

Νεκτάριος Μπίρμπας (ΠΕΡΑ)


Αυτός ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε το ΠΕΡΑ μέσα στο ματς όταν ο Πειραϊκός έδειχνε ότι θα ξέφευγε, αυτός που έκανε τα πάντα για να πάρει και τη νίκη. Εύστοχα σουτ, εύστοχες βολές, σωστές επιλογές και όποτε η μπάλα έκαιγε αυτός ήταν εκεί. Ότι καλύτερο στη θέση τρία για αυτήν την εβδομάδα, ο Νεκτάριος Μπίρμπας.

Θέση 4

Μιχάλης Τζαγγαράκης (Φοίνικας Πειραιά)


Ακόμα μία εβδομάδα περνά και ο Τζαγγαράκης είναι και πάλι εδώ. Άψογη δουλειά στην επίθεση την ώρα της αντεπίθεσης των Πειραιωτών, ουσιαστικός στην άμυνα όταν αυτό χρειάστηκε και ο Τζαγγαράκης είναι και πάλι το καλύτερο τεσσάρι της Εσκανα.

Θέση 5


Κώστας Μπίκας (Μίλωνας)


Από 2 έως 5 δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί ο Μπίκας και τα τόσα χρόνια παρουσίας του στον χώρο το επιβεβαιώνουν. Αυτήν την εβδομάδα, παρόλο που ο Πλατής των Τραχώνων έκανε και πάλι τα γνωστά του όργια, ο Μπίκας περνά στους κορυφαίους αυτής, αγωνιζόμενος στη θέση 5, αφού κατάφερε και έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση μέσα στον Πειραιά, με αποτέλεσμα ο Μίλωνας να πάρει το διπλό, απέναντι στον σκληροτράχηλο Ερμή Πειραιά.

Προπονητής

Παναγιώτης Γκανάβιας


Ο caoch toy ΠΕΡΑ, μετά την ήττα από την Καλλιθέα στην πρεμιέρα, κατάφερε και επανέφερε την ψυχολογία των παικτών του εκεί που έπρεπε και κάθε εβδομάδα οι κιτρινόμαυροι γίνονταν όλο και καλύτεροι. Απέναντι στον Πειραϊκό πάλεψαν 40 λεπτά και μετά από πολύ δύσκολες στιγμές και καταστάσεις εκτός πλάνων, κατάφεραν και πήραν το πολυπόθητο δίποντο, το οποίο ήταν αποτέλεσμα και της συνεισφοράς του προπονητή των ''Πολιτών''.


Αφεντικό στο Σαλπέας ο Μίλωνας. Επέστρεψε στις νίκες η Καλλιθέα. (Α΄ Ανδρών)



Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτείνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου