ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Η καλύτερη πεντάδα της 5ης αγωνιστικής από τους SPORTSOFFICERS. (Ά Εσκανα)




Πολλά τα ντέρμπι εχθές, πολλές οι μεγάλες εμφανίσεις και την ώρα που Πορφύρας και Έσπερος προελαύνουν, οι SPORTSOFFICERS, σας έχουν τους καλύτερους ακόμα μία εβδομάδας. Αφού ευχαριστήσουμε το SUPERBASKET.GR για την στήριξη στη σελίδα μας και γενικότερα στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας, ας περάσουμε στους καλύτερους της εβδομάδας.


Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1

Λάζαρος Τσορμπατζίογλου (ΑΟΠΦ)


Επέστρεψε ο τσορμπατζίογλου στις μεγάλες εμφανίσεις, επέστρεψε και το Φάληρο στις νίκες. 22 πόντους πέτυχε το μηχανάκι του Φαλήρου και μαζί με πολύ καλή άμυνα και πολλές ασίστ, είναι ότι καλύτερο για τη θέση του point guard για αυτήν την εβδομάδα.

Θέση 2


Αλέξανδρος Καρλάφτης (Έσπερος Καλλιθέας)


Αφού ο ''Τσόρμπα'' έπιασε τη θέση του άσσου, ο ΣούπερΚαρλάφτης μετατοπίστηκε στα φτερά. Το έμπειρο πολυεργαλείο στα χέρια του coach Μαντζαρή, έκανε ένα πολύ γεμάτο ματς και με 19 πόντους, εκ των οποίων οι 12 με τρίποντα, έκανε τη διαφορά και χάρισε στην ομάδα του, μία μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της εβδομάδας.

Θέση 3

Νεκτάριος Μπίρμπας (ΠΕΡΑ)


Μπίρμπας για ακόμα μία εβδομάδα στη θέση του τρία για την πεντάδα μας, αφού με ακόμα 25 πόντους, με ακόμα 3 τρίποντα, έκανε τα δύσκολα του πρώτου μέρους, εύκολα για την ομάδα του, με αποτέλεσμα το ΠΕΡΑ να έχει ένα εύκολο βράδυ απέναντι στον πάντα μαχητικό Ερμή Πειραιά.

Θέση 4

Γιώργος Κατσούρης (Πειραϊκός)


Ο ''Ισπανός'' των Πειραιωτών και πρώην αθλητής του Πορφύρα την χρονιά που βρισκόταν στη ΄Γ εθνική, έκανε και πάλι μία από τις γνωστές-υψηλές πτήσεις του και ο Πειραϊκός πήρε το ροζ φύλλο αγώνα στο ντέρμπι του Πειραιά. Ότι καλύτερο στη θέση 4 για αυτήν την εβδομάδα, ακούει στο όνομα του Γιώργου Κατσούρη.

Θέση 5

Κυριάκος Κωσταρέλλος (ΑΕ Καλλιθέας)


Με τα πεντάρια να μην κάνουν μεγάλα πράγματα αυτήν την εβδομάδα, ο Κυριάκος-Κούλης Κωσταρέλλος αν και forward, κάνει το come back μετά από περίπου ένα χρόνο στην πεντάδα της εβδομάδας μέσα από τη θέση του center. 17 πόντοι, καλή δουλειά στην άμυνα και το γρανάζι στη μηχανή του coach Δρουμπούκη, αποδίδοντας με βάση τα όσα υπόσχεται το ταλέντο του και τα 206 εκατοστά του, έκανε ότι χρειαζόταν για να πάρει η Καλλιθέα το ροζ φύλλο αγώνα μέσα στο Πέραμα.

Προπονητής

Αντώνης Μάντζαρης (Έσπερος Καλλιθέας)


Ο coach της ομάδας της Καλλιθέας κάνει τα δύσκολα, εύκολα κι από όπου και αν περάσει μοιράζει διψήφιες διαφορές, χαρίζοντας δίποντα στον Έσπερο χωρίς μεγάλη κούραση. Ακόμα ένα καλό βράδυ για τον Έσπερο, ακόμα ένα καλό coachάρισμα για τον προπονητή του και η ομάδα της Καλλιθέας κρυφοκοιτάζει τη ΄Γ εθνική. 


Ασταμάτητος ο Πορφύρας, Το ντέρμπι στον Έσπερο. (Α΄ Ανδρών)



Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτείνουν 37.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου