ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Η καλύτερη πεντάδα της 6ης αγωνιστικής από τους SPORTSOFFICERS. (Ά Εσκανα)

Πορφύρας και Έσπερος παραμένουν στην κορυφή, με τους Τράχωνες να ακολουθούν αφού και οι τρεις πέτυχαν εύκολες νίκες εχθές. Από εκεί και μετά σεφτέ είχαμε για την Ευρυάλη, διπλό -ανακούφιση για τον ΑΟΠΦ, και επαναφορά στις νίκες για την Ελευθερία αλλά και τον Φοίνικα. Αυτές οι ομάδες είχαν τους πρωταγωνιστές τους. Οι SPORTSOFFICERS τους επιβραβεύουν για ακόμα μία φορά και σας τους γνωστοποιούν.



Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1


Μιχάλης Οικονόμου (Πορφύρας)

Ο Mike είναι εδώ και είναι δυνατός. Ο αθλητής του Πορφύρα ξεπέρασε τον περσινό του τραυματισμό, κάθε εβδομάδα είναι όλο και καλύτερος και στην αναμέτρηση απέναντι στον Πειραϊκό έβαλε 4 τρίποντα και συνολικά 14 πόντους και έκανε το κάτι παραπάνω βοηθώντας και δημιουργικά. Ότι καλύτερο λοιπόν για τη θέση του άσσου.

Θέση 2


Γιώργος Παρασκευόπουλος (Ευρυάλη)

Το δυάρι της Ευρυάλης σκόραρε, μοίρασε μπάλες εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον το τριπλό μαρκάρισμα στον Σκουλούδη (σέντερ Ευρυάλης) και με 14 πόντους έκανε το κάτι παραπάνω για την ομάδα του, η οποία γεύτηκε τη χαρά της πρώτης νίκης απέναντι στην ΑΕ Καλλιθέας.

Θέση 3


Σάκης Πέττας (Ελευθερία Μοσχάτου)

Το πολυβόλο της Ελευθερίας συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα. Αυτήν τη φορά είχε δίπλα του τους Παυλιά και Μόμτσο, ανέτρεψαν τη ροή του αγώνα απέναντι στο  ΠΕΡΑ και με 22 πόντους ενεργητικό ξεχώρισε και πάλι για τους Μοσχατιώτες.

Θέση 4


Παύλος Ξυνογαλάς (Τράχωνες)

Η σβούρα που έχει η ομάδα των Τραχώνων στη θέση 4 για ακόμα μία φορά έκανε σωστά τη δουλειά της, σκόραρε 15 πόντους, έτρεξε, μάζεψε σκουπίδια και είναι μακράν το καλύτερο τεσσάρι της εβδομάδας, επιτρέποντας στην ομάδα του να συνεχίσει στο κατόπι των δύο πρώτων.

Θέση 5


Στέφανος Λουκάκης (ΑΟΠΦ)

Με 13 πόντους, τρομερές αντοχές, πολύ σπρωξίδι και μεγάλες πλάτες όταν ο ΑΟΠΦ επανέκτησε το προβάδισμα απέναντι στη Νέα Πέραμο, ο Στέφανος Λουκάκης αποτέλεσε τον καθοριστικό παράγοντα ώστε η ομάδα του να πάρει το δεύτερό της ροζ φύλλο για φέτος, με αποτέλεσμα να βρίσκεται χωρίς δεύτερη σκέψη στην καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.

Προπονητής


Γρηγόρης Τασσιόπουλος (Ευρυάλη)

Ρουά Ματ από νωρίς πέτυχε ο coach Τασσιόπουλος, με αποτέλεσμα η ομάδα του να πάρει την πρώτη της νίκη. Έδεσε το σύνολο της ΑΕ Καλλιθέας, εκμεταλλεύτηκε τα κενά της, μπλόκαρε τον καλύτερό της παίκτη τον Γραμματικό, με αποτέλεσμα να φέρει και αυτός μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη νίκη των πρασίνων.


Συνεχίζουν στην κορυφή Έσπερος και Πορφύρας, όργια από Τράχωνες. (Ά Εσκανα)



Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτείνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM


3 σχόλια:

  1. Όχι ρε παιδιά καλύτερο 4αρι ο ξυνογαλας ....ο κωλοτουμπας γελάει ο κόσμος.
    Πινόκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα ρε φιλε ησουν στο ματς.. Αν λέμε για τον ιδιο φορουσε το νουμερο 11. Εγω ΅παρεβρεθηκα στις εξεδρες και το παιδι χωρις τον ξερω πρωπικα εδινε και την ψυχη του μεσα στον αγωνιστικο χωρο..

    H.Coach

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και θα έπρεπε να σβήσουμε το πρώτο σχόλιο, το αφήνουμε γιατί πραγματικά ο Ξυνογαλάς είναι σημαία και σταθερά των Τραχώνων χρόνια τώρα...
    SWKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή