ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Η πεντάδα της εβδομάδας από τους SPORTSOFFICERS. 5η Αγωνιστική (Ά Εσκα)

Μπορεί να είχαμε μία σχετικά ήρεμη αν όχι αναμενόμενη βραδιά στην Εσκα, αλλά για όλα αυτά υπάρχουν μεγάλοι πρωταγωνιστές. Οι SPORTSOFFICERS τους καταγράφουν και για αυτήν την εβδομάδα και σας τους προσφέρουν στο παρακάτω άρθρο.



Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1

Χρήστος Σκαλωμένος (Διαγόρας Δρ.) 

Με κάτι παραπάνω από 15 ασίστ και 6 πόντους, ο εγκέφαλος του Διαγόρα έκανε ''μάγκες'' τους συμπαίκτες τους και το έργο της ομάδας του απέναντι στον ΝΕΦΟ, ακόμα πιο εύκολο. Ο καλύτερος άσσος της εβδομάδας, φοράει πράσινα.

Θέση 2

Δημήτρης Τσακίρης (Ιωνικός Ν.Φ.)

Με 15 πόντους και δύο τρίποντα, ο Τσακίρης την ώρα που η ομάδα του είχε κολλήσει, έβαλε τα σουτ που πάντα καίνε και της έδωσε βαθιά ανάσα, στη δύσκολη έδρα της Παλατιανής. Στο τέλος η νίκη πήρε γαλανόλευκο χρώμα.

Θέση 3

Κώστας Τσέλιος  (Κουκάκι)

Με μεγάλη εμφάνιση σε επίθεση και άμυνα ο Τσέλιος είχε τα τρεξίματα και τις ανάσες που χρειάζονταν για να μπορέσει το Κουκάκι να μείνει μακριά από το Αιγάλεω και στο τέλος να πανηγυρίσει ακόμα μία αντρίκεια νίκη.

Θέση 4

Γιώργος Σαμουρέλης (Πέυκη)

Κατ'ανάγκη τεσσάρι ο έμπειρος αθλητής της Πεύκης, ο οποίος με 20 πόντους κυριάρχησε απέναντι στη Νήαρ Ήστ και η ομάδα του κατάφερε και επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί το βράδυ της Δευτέρας.

Θέση 5

Mike Ευαγγελίτσης (ΓΣ Χαλάνδρι)

Ίσως το πλέον αδικημένο πεντάρι στην Εσκα εδώ και μερικές εβδομάδες είναι ο Ευαγγελίτσης. Ο Σταρ του Χαλανδρίου, κάθε εβδομάδα βάζει εικοσάρες, ξεχωρίζει, αλλά για πρώτη φορά γεύτηκε τη χαρά της νίκης εχθές. Εμείς με μεγάλη μας χαρά του δίνουμε τη θέση πέντε στην πεντάδα της εβδομάδας, αλλά και τον χαρακτηρισμό ως το καλύτερο πεντάρι της Εκσα μέχρι στιγμής.

Προπονητής

Δημήτρης Μπούζουλας (Κουκάκι)

Ο προπονητής του Κουκακίου δεν είναι μόνο υπεύθυνος για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του απέναντι στο ιστορικό Αιγάλεω. Είναι υπεύθυνος για το ανταγωνιστικό και μαχητικό σύνολο που έχει δημιουργήσει, το οποίο ανέβηκε από τη ΄Β Εσκα λόγω των πολλών συγκυριών και παρόλα αυτά κάνει εκπληκτική πορεία στην Ά Εσκα. Ο καλύτερος caoch για αυτήν την εβδομάδα και για ακόμα μία για την ακρίβεια, ο caoch Μπούζουλας.



Στην κορυφή Δάφνη και Διαγόρας, σεφτέ έκανε το Χαλάνδρι. (Α΄ ΕΣΚΑ)



Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτείνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου