ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Οι προβλέψεις των SPORTSOFFICERS. 5η αγωνιστική ΄Β Εσκανα

Η Πέμπτη πλησιάζει και σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα της Εσκανα, οι SPORTSOFFICERS, δίνουν τη δική τους πινελιά, με τις προβλέψεις και τα πιο επίκαιρα σχόλια για την αγωνιστική που έρχεται. SPORTSOFFICERS



Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας.



ΑΡΜΕΝΙΚΗ - ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ντέρμπι ουραγών στη Νέα Σμύρνη, με την Αρμενική να δείχνει ότι μπορεί να κρατά χαμηλά την άμυνά της, ενώ τον Αετό να δείχνει ότι μπορεί να χτυπήσει όλα τα ματς με την επίθεση. Όποιος πάρει αυτό το ματς θα χτίσει και ψυχολογία, με τους φιλοξενούμενους, να δείχνουν ότι έχουν το πάνω χέρι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2


ΑΛΦΑ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Αξίζει να πάτε στον Άλιμο να δείτε μία τουλάχιστον ντουζίνα παιχταράδες. Μαραγγόπουλος, Κοκκαλιάς και Τσιριγωτάκης, εναντίον Σίννου, Αρμανίδη, Ιωαννίδη και Σαράντη. Αν σκεφτεί κανείς τις παραμέτρους της έδρας, της φόρμας και της εμπειρίας, το ματς πάει για παράταση. Ο πάγκος όμως είναι πιο γεμάτος στη Δραπετσώνα και ίσως της δώσουμε ένα κλικ παραπάνω.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2


ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ

Θα ρεφάρει τη ζημιά απέναντι στην Δραπετσώνα η Νίκαια ή θα ξαναγίνει το περσινό ασανσέρ; Θα σώσει από νωρίς τη χρονιά ο τελαμώνας και όπου βγει, η υπάρχει ακόμα μέλλον;
Φουντής από τη μία Νάννος από την άλλη και η περιφέρεια μαζί με τον Δαλμυρά και τον Στεφάνου δείχνει ισοδύναμη. Ακόμα και στη ρακέτα Καρατζάς και Κόικας απέναντι σε Καρασούλα και Μπουρβάνη δείχνει ισοπαλία. Ίσως η έδρα και το ιδιαίτερο γήπεδο χαρίσουν τη νίκη στους γηπεδούχους.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2


ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. - ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ

Την ώρα που ο Αστέρας δείχνει να κολλάει, η ΝΕΜ ψάχνει τα βήματά της αφού μπλόκαρε απέναντι στο ψυχωμένο Ελληνικό με αποτέλεσμα να κάνει τη δεύτερη ήττα της. Αδράμης vs Κοντόπουλου είναι κατ'εμέ η αναμέτρηση και όποιος βρει βοήθεια από τους υπόλοιπους τέσσερις της ομάδας του, θα είναι και ο νικητής. Λογικά η ΝΕΜ θα επανέλθει στις νίκες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2


ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΓΛΥΦΑΔΑ

Ντερμπάρα στα νότια προάστια. Γεμάτες οι φαρέτρες των δύο προπονητών, με τους γηπεδούχους να βλέπουν τους Μαγγωνάκη και Λαγιόπουλο να φορτσάρουν, την ώρα που Θεοχάρης, Γιόβα και Σπυριδάκης αρχίζουν να βρίσκονται. Το Ελληνικό δεν κέρδισε τυχαία μέσα στα Μέγαρα, αλλά η Γλυφάδα δείχνει να είναι άλλη ομάδα με τόσο ποιοτικό υλικό. Ίσως δούμε και εδώ το διπλό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2


ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΑΟΝΑ

Η Καστέλλα ψάχνει την πρώτη νίκη μέσα στο γήπεδο. Ο ΑΟΝΑ ψάχνει τη νίκη που θα του δώσει φόρα για τη συνέχεια. Και οι δύο ομάδες το παλεύουν και οι δύο ομάδες έχουν εμπειρία, αλλά τα Καμίνια λόγω και του τραγικού ταρτάν αποτελούν μία ιδιαίτερη έδρα, όπου δύσκολα περνούν τα θέλω του φιλοξενούμενου. Θα πάμε με την μίνι έκπληξη και τον άσσο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΤΕΡΨΙΘΕΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Με την τύχη της προπονητικής ηγεσία να αγνοείται στην Τερψιθέα και τον caoch Λαμπρόπουλο να αποτελεί τον άνθρωπο που άπαντες θέλουν να συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά του, η ετοιμότητα των Γλυφαδιωτών αμφισβητείται. Η Προοδευτική από την άλλη, με μερικές ποιοτικές μονάδες σε σωστές θέσεις, δείχνει ότι μπορεί και να σώσει εύκολα τη χρονιά, αλλά και να κάνει ζημιές. Κόγκας-Κουτσουβάς, Μαρκόπουλος-Ζάχαρης και Χολέβας-Βαρβατάκος θα είναι τα πρόσωπα των δύο ομάδων που θα κρίνουν την αναμέτρηση με βάση τα ρόστερ και τις μέχρι τώρα εμφανίσεις των δύο. Ίσως η έδρα και η φόρα των γηπεδούχων, αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα και δώσουν τη θέση τους στην ανάγκη για την τέταρτη νίκη της Τερψιθέας στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


Η βαθμολογία μετά από 4 αγωνιστικές.




Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτείνουν 36.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς τι λέτε ;

FACEBOOK
INSTAGRAM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου