ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Οι καλύτεροι της ΄Β Εσκανα στους SPORTSOFFICERS. 5η αγωνιστική.

Μεγάλες νίκες για ακόμα μία ημέρα στη ΄Β Εσκανα και μαζί με τον ΑΛΦ Αλίμου, ο οποίος είναι ο πρωταγωνιστής και μόνος πρώτος για αυτήν την εβδομάδα, έχουμε και μεγάλες εμφανίσεις μετά το χθεσινό βράδυ. Η καλύτερη πεντάδα, σε συνδυασμό με τον καλύτερο coach της εβδομάδας, είναι μόνο στους SPORTSOFFICERS.



Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1

Άγγελος Λέσι (Καστέλλα)

Το ζιζάνιο της Καστέλλας πήρε μπρος έστω και λίγο καθυστερημένα για φέτος, με αποτέλεσμα το γεμάτο ρόστερ της φετινής Καστέλλας, να γεύεται για πρώτη φορά τη χαρά της νίκης, απέναντι στον ΑΟΝΑ. 13 πόντοι, πολλά τρεξίματα, δουλειά στην άμυνα και απίστευτη όρεξη, είναι μερικά από τα πράγματα που έβγαλε στο γήπεδο ο Λέσσι, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται πολύ εύκολα ως το καλύτερο point guard της εβδομάδας για τη ΄Β Εσκανα.


Θέση 2

Στέλιος Αδράμης (Αστέρας Αγ. Δημ.)

Ο ΣούπερΑδράμης επανήλθε και χάρισε μία ακόμα νίκη στην ομάδα του, μόνο που αυτή τη φορά ο αντίπαλος ήταν αρκετά μεγάλου βεληνεκούς. 15 πόντους, 1 τρίποντο, αρκετές ασίστ και πολύ καλές επιλογές χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του Αδράμη, όπου σε συνδυασμό με το αποτελεσματικό βράδυ του Αποστολάκη, ο Αστέρας κατάφερε και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη.


Θέση 3

Δημήτρης Μαγγωνάκης (Ελληνικό)

Τα κάνει όλα και συμφέρει ο ηγέτης του Ελληνικού. Μόνο 29 πόντους με 5 τρίποντα, φόρτωσε με φάουλ τον πολύτιμο Θεοχάρη της Γλυφάδας και η ομάδα του προχωρά με ασφάλεια στην επίτευξη των στόχων του στο τρέχων πρωτάθλημα.


Θέση 4

Γιώργος Τσιριγωτάκης (ΑΛΦ Αλίμου)

Αν ήταν αυτό το ματς στο ΝΒΑ, οι θεατές θα φώναζαν ΜVP ρυθμικά όταν ο Τσιριγωτάκης πετύχαινε το νικητήριο καλάθι για τον Άλιμο. Ακόμα μία εβδομάδα κορυφαίος, ακόμα μία εβδομάδα μέσα στους καλύτερους και ο Άλιμος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.


Θέση 5

Μάνος Μαρκόπουλος (Τερψιθέα)

Και Showman, και σκόρερ και υπερπολύτιμος. Ο Μαρκόπουλος για ακόμα μία εβδομάδα είναι στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής και η Τερψιθέα προχωρά με ασφάλεια προς τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Προπονητής

Χάικ Τσιρονιάν (Αρμενική)

Με ένα νεανικότατο σύνολο ο εξίσου νεαρός προπονητής της Αρμενικής, κατάφερε και πήρε την πρώτη νίκη της ομάδας του,έστω και αν χρειάστηκε να περάσει και τη δοκιμασία της παράτασης, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Αετός, του οποίου η δυναμική, δίνει μεγαλύτερη αξία στην πρώτη νίκη των Αρμενίων. Κατάφερε και περιόρισε τον Σαμοίλη, φόρτωσε τον Μπουζιάνη του Αετού με φάουλ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί στην παράταση και να κάνει το δύσκολο έργο του, ένα κλικ πιο εύκολο. Coach της εβδομάδας λοιπόν, ο άνθρωπος που γιόρτασε μόλις την Πέμπτη που μας πέρασε το πρώτο του ροζ φύλλο ως προπονητής.


Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτείνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου