ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Ά Εσκανα με τις προβλέψεις των SPORTSOFFICERS. 5η αγωνιστική

Αυτή η Δευτέρα μπορεί να αλλάξει τον βαθμολογικό πίνακα αλλά και τα δεδομένα σε όλες τις ομάδες. Μετά την ήρεμη προηγούμενη εβδομάδα, η πέμπτη αγωνιστική πλησιάζει και οι SPORTSOFFICERS, είναι και πάλι εδώ με τις προβλέψεις τους.


Διαβάστε τις προβλέψεις μας.


ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

Αν και δεν πιάνει καμία τρομερή απόδοση, ο Πορφύρας βρίσκεται στην κορυφή και εκεί θέλει να παραμείνει. Η Πέραμος από την άλλη, με τον Συριστρατίδη να κάνει όργια κάθε εβδομάδα ψάχνει την πρώτη της νίκη, αφού μία εβδομάδα πιο πριν στο παραένα ηττήθηκε από τον Φοίνικα. Αυτήν την εβδομάδα υπάρχει φαβορί και το σύνολο του caoch Παύλου, λογικά θα πάρει τη νίκη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ

Ντέρμπι έχουμε στον Πειραιά. Ένα από τα πολλά δηλαδή που θα ζήσουμε φέτος, το οποίο το απολαύσαμε και πέρυσι στη ΄Β Εσκανα, με τις δύο ομάδες και πέρυσι να αποτελούσαν δύο από τα καλύτερα ροστερ της κατηγορίας. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και φέτος, μόνο που το πρόγραμμα του Φοίνικα και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής, του δίνουν ένα αβαντάζ ψυχολογίας. Ο Πειραϊκός από την άλλη, έχει κάνει δύο μεγάλες νίκες, αλλά οι δύο ήττες περιορίζουν αυτήν την έξτρα χαρά. Αυτήν την εβδομάδα σε ένα ντέρμπι ισοδύναμων κατ εμέ, η ομάδα με το μεγαλύτερο πάθος και την καλύτερη ψυχολογία θα πάρει και τη νίκη. Ίσως αυτή να είναι ο Φοίνικας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΠΕΡΑ - ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ.

Τρεις νίκες σε τέσσερα ματς μετρά το σοβαρό και φέτος ΠΕΡΑ, με τον Ερμή Πειραιά από την άλλη να παλεύει να βρει το πρώτο του δίποντο στο πρωτάθλημα. Δε θα είναι τόσο εύκολο το ματς για το ΠΕΡΑ. Οι Πειραιώτες είναι σκληρά καρύδια και αν και θεωρώ και εγώ ότι η έδρα έχει τον πρώτο λόγο, υπάρχει και αρκετή έκπληξη μέσα στο ματς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΜΙΛΩΝΑΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.

Βρίσκει πατήματα ο Μίλωνας και μαζί με την επιστροφή του ποιοτικόταου Μητρόπουλου στους αγωνιστικού χώρους, ανεβαίνει επίπεδο. Η Ελευθερία από την άλλη έχει Πέττα και δεν φοβάται τίποτα. Αυτήν την εβδομάδα η ομάδα του Μοσχάτου έχει ακόμα μία δύσκολη αναμέτρηση και εκτός έδρας, όπου η λογική φέρνει τους ποιοτικούς και πιο έμπειρους Νεοσμυρνιώτες να έχουν το ρόλο του φαβορί. Εμείς δεν θα τους πάμε κόντρα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΕΣΠΕΡΟΣ - ΤΡΑΧΩΝΕΣ

Αυτή η ματσάρα θα αναγκάσει πολύ κόσμο να πάει στο κλειστό της Καλλιθέας. Πολλά τα βαριά χαρτιά, αρκετοί οι φορμαρισμένοι αθλητές, με τον Καραγιαννίδη από τη μία και τον Πλατή από την άλλη να δείχνουν ότι είναι σε πολύ καλό φεγγάρι. Ξεκάθαρο παιχνίδι προπονητών για εμένα το συγκεκριμένο. Ο νικητής θα προκύψει εάν οι Τράχωνες περιορίσουν την περιφέρεια του Εσπέρου, ή εάν ο Έσπερος στριμώξει τους ψηλούς των Τραχώνων. Όποιος δεν τα καταφέρει θα χάσει. Θεωρώ ότι οι Καλλιθεώτες, έχουν πιο πολλές επιλογές στον πάγκο και εκμεταλλευόμενοι και την έδρα τους, έχουν έναν παραπάνω λόγο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΠΕΡΑΜΑ - ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Το Πέραμα γεύτηκε τη χαρά της νίκης απέναντι στο Παλαιό Φάληρο πριν δύο εβδομάδες, αλλά έναντι των Τραχώνων δεν κατάφερε να παραμείνει για πολύ στον αγώνα. Αυτήν την εβδομάδα ο Γραμματικός με τους πιτσιρικάδες συμπαίκτες του δεν αστειεύονται και στο Περαμα γνωρίζουν ότι ακόμα ένα δύσκολο ματς είναι προ των πυλών. Μεγάλη η απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων. θα πάμε με το φαβορί.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2


ΑΟΠΦ - ΕΥΡΥΑΛΗ

Όποιος χάσει δεν χάνεται, αλλά σίγουρα προπονητής παίκτες και παράγοντες παίρνουν βαθιά ανάσα. Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν καλούς παίκτες, έχουν αγωνιστεί για να πάρουν το πρώτο τους δίποντο, αλλά το πηλίκο γράφει 0. Καθαρά θέμα ημέρας και διάθεσης, είναι τα δύο κριτήρια όπου δίνουν τη νίκη σε αυτά τα ματς. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για ταλέντο, ίσως το έχει ο ΑΟΠΦ. Αν πάμε με την εμπειρία τότε γέρνουμε προς Γλυφάδα μεριά. Θα τιμήσουμε τον άσσο των πιο έμπειρων στην κατηγορία Φαληριωτών.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


Η βαθμολογία μετά από 4 αγώνες.






Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels

Την προτείνουν 36.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς τι λέτε ;







1 σχόλιο:

  1. Οι δικές μου προβλέψεις είναι ευρυαλη διπλό τραχωνες διπλό και ποιος φοίνικας ρε παιδιά δεν υπάρχει στο χάρτη διπλό και εκεί εύκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή