ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Οι προβλέψεις των SPORTSOFFICERS. 7η αγωνιστική ΄Β Εσκανα

Αυτήν την εβδομάδα θα δούμε ωραίες αναμετρήσεις και πολλές συγκινήσεις στον δρόμο προς την κορυφή. Πριν φτάσουμε όμως εκεί, σας έχουμε τις προβλέψεις μας και ότι χρειάζεται για να είστε έτοιμη για ακόμα μία Πέμπτη. SPORTSOFFICERS


Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας

ΑΡΜΕΝΙΚΗ - ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ

Μάχη από τα παλιά μεταξύ Αρμενικής και Τελαμώνα, με τους πρώτους να δίνουν μάχη σωτηρίας και τους δεύτερους να ψάχνουν το ταβάνι τους. Οι γηπεδούχοι θα παλέψουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, την ώρα που οι δεύτεροι με όπλο τους τον Νάννο θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν το καλό τους σερί. Πάμε με το φαβορί.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2



ΑΛΦΑ - ΝΕΜ

Τα προβλήματα των γηπεδούχων έγιναν λίγα παραπάνω, μετά την ήττα τους από τον Τελαμώνα στην Σαλαμίνα. Οι Μεγαρείς από την άλλη άλλαξαν προπονητή, βρίσκουν πατήματα και κατεβαίνουν πλήρεις σε ένα μεγάλο ματς. Υπάρχουν προσωπικότητες και ταλέντο, αλλά το καλύτερο κλίμα θα κερδίσει. Οριακά πάμε προς την έδρα

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΝΙΚΑΙΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ

Η Νίκαια της μίας ήττας θα αντιμετωπίσει τη Γλυφάδα των τριών σε ένα ματς όπου ισχυρές προσωπικότητες θα παλέψουν για τη νίκη. Σε φόρμα Φουντής και Θεοχάρης για τις δύο ομάδες και όποιος από τους δύο βρει συμπαραστάτες θα κερδίσει. Πάμε με τον οριακό άσσο και το κάστρο του Σελεπίτσαρη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ντέρμπι στο Μπραχάμι με τον Αστέρα να χάνει οριακά από τη Γλυφάδα, το Ελληνικό από την Καστέλλα μία εβδομάδα πιο πριν και η ώρα της εξιλέωσης να φτάνει. Όποιος κερδίσει αποκτά και ψυχολογία αλλά και το πάνω χέρι για τη συνέχεια, με το Ελληνικό να έχει ήδη μία νίκη παραπάνω σε σχέση με τον αντίπαλό του. Λογικά πάμε για το 3/6 και για τις δύο ομάδες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Στον αγώνα που τραβά τα βλέμματα στον Πειραιά, η Καστέλλα φτιάχνει ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη της στην Αργυρούπολη και συναντά την Προοδευτική η οποία χωρίς τον τραυματία Θανάση Βαρβατάκο χάνει μεγάλο μέρος της ισχύς της. Πολλές οι ποιοτικές λύσεις για την ομάδα των Καμινίων, Ζάχαρης και Κουτσουβάς ξεχωρίζουν στον Κορυδαλλό και ο άσσος φαντάζει ως η λογική λύση.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΤΕΡΨΙΘΕΑ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Πάμε για την κορυφή. Μαρκόπουλος και Κόγκας, απέναντι σε Ιωαννίδη και Σίνο. Ισχύς και αποτελεσματικότητα στους ψηλούς, αποτελεσματικότητα και ψυχή στην περιφέρεια και ο καλύτερος κερδίζει. Η Τερψιθέα αν πάρει το ματς, καταφέρνει κάτι που ονειρεύεται χρόνια. Να πιάσει την πρώτη θέση για τα καλά. Η Δραπετσώνα από την άλλη πλευρά, είναι η ήρεμη και ταυτόχρονα σίγουρη δύναμη της κατηγορίας, η οποία παρόλο που έχασε στον Άλιμο, παραμένει ως το πρώτο φαβορί για φέτος. Δεν θα τα σπάσουμε με τη ''Δράτσα'' και πάμε με το διπλό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2


ΑΟΝΑ - ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ.

Ο ΑΟΝΑ των πολλών υποσχέσεων, μετατρέπεται στον ΑΟΝΑ του ταλέντου και παίρνει νίκες. Ο Αετός από την άλλη με το ίδιο προφίλ παλεύει να πάρει την πρώτη του νίκη αλλά προς το παρόν έχει δυσκολίες. Αν ο ΑΟΝΑ κατέβει γεμάτος δε θα έχει πρόβλημα. Αν ο Αετός κατέβει αυτός γεμάτος και η ομάδα της Αργυρούπολης έχει απουσίες, τότε πάμε για ντέρμπι. Εμείς θα πάμε με το φυσιολογικό αποτέλεσμα και το φαβορί.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1



Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτείνουν 36.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς τι λέτε ;

FACEBOOK
INSTAGRAM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου