ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Οι προβλέψεις των SPORTSOFFICERS. 10η αγωνιστική ΄Β Εσκανα

Η Πέμπτη δεν αργεί να έρθει και το blog που ξέρει καλύτερα απ'όλους την Εσκανα, είναι και πάλι εδώ με τις προβλέψεις του, και τα καλύτερα σχόλια για μία μικρή προθέρμανση πριν τα ματς. SPORTSOFFICERS


Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας


ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΜΕΝΙΚΗ

Το Ελληνικό πλήρωσε την κακή του εικόνα μέσα στον Άλιμο και γνώρισε μια βαριά ήττα. Η Αρμενική από την άλλη, όσο δε σκοράρει, δύσκολα θα ξαναδεί ροζ φύλλο στα χέρια της. Μαγγωνάκης και Λαγιόπουλος ξέρουν τι σημαίνει σκοράρισμα και λογικά θα το δείξουν και αυτήν την εβδομάδα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1



ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. - ΑΛΦΑ

Μπορεί κάποιοι να το βλέπουν απλώς σαν μία αναμέτρηση που θα ρθει διπλό, εγώ προσωπικά βλέπω ένα ντέρμπι το οποίο σίγουρα λόγο φόρμας και εμπειριών γέρνει προς το διπλό, ο Αστέρας όμως έχει αρκετές πιθανότητες εκπλήξεων. Αν οι γηπεδούχοι παίξουν άμυνα, στην επίθεση και μέσα στην έδρα τους δε θα έχουν κάτι να φοβηθούν. Αν ο Άλιμος ζοριστεί λίγο, ίσως και να έχουμε έκπληξη. Παρόλα αυτά όμως δε θα πάμε κόντρα στο φαβορί, αφού τα ατού του δείχνουν να έχουν πάρει φωτιά.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2


ΝΙΚΑΙΑ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Σκληρό ματς και αρκετά εκρηκτικό αναμένεται στο Σελεπίτσαρη. Δαλμυράς-Φουντής και Λέσι-Μακρινός, αποτελούν από τα πιο γρήγορα δίδυμα της Εσκανα. Για εμένα όποιος κάνει πιο πολλά λάθη θα το χάσει το δίποντο, αφού στις περισσότερες θέσεις οι δύο ομάδες δείχνουν να έχουν ισοδύναμους παίκτες, με ισάξιο ταλέντο. Οριακά θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους, μόνο και μόνο λόγω σερί νικών και σιγουριάς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΓΛΥΦΑΔΑ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ

Το ντέρμπι στη Γλυφάδα ανεβάζει τον πυρετό στους μπασκετόφιλους της πόλης. Μεγάλοι παίκτες σε δύο καλές ομάδες και η πολυφωνία των Χολέβα-Μακρόπουλου-Παπαδάκη, θα κοντράρει στα ίσια τους Γιόβα-Σέϊφερ-Θεοχάρη. Υπάρχει σίγουρα το κίνητρο και το αποδεδειγμένο πάθος των παικτών της Τερψιθέας, από την άλλη όμως η Γλυφάδα ψάχνει νίκες, θέλει το σερί και ίσως λόγω και του ιδιαίτερου της συγκεκριμένης αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι να έχουν τον πρώτο λόγο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΝΕΜ - ΑΟΝΑ

Αν η ΝΕΜ θέλει να συνεχίσει να έχει όνειρα για πάνω, θα πρέπει να το πάρει αυτό το ματς. Τώρα που η ομάδα της Αργυρούπολη μετρά Τραυματίες και πληγές, τώρα η Μεγαρίδα μπορεί να χτίσει ψυχολογία και να πάρει ένα καλό δίποντο. Ο ΑΟΝΑ από την άλλη παίζει με μικρούς, ιδρώνει τη φανέλα, μάχεται αλλά η απειρία των νέων, σε συνδυασμό με κάποια εύκολα λάθη, έχουν αφήσει πίσω την ομάδα του coach Δημητρίου. Θα πάμε με την έδρα και την ανωτερότητα στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο των γηπεδούχων.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Πως και ποιος θα σταματήσει τον Τελαμώνα; Ποιος θα κάνει διπλό μέσα στη Σαλαμίνα; Απίστευτος ο Νάννος προς το παρόν, δυνατά πατάει και ο Μπουρβάνης, και με τους Τόμπρο και Καρασούλα να εναλλάσσονται στις καλές εμφανίσεις η ομάδα του Κώστα Πούτου βρίσκεται στην πρώτη τριάδα. Η Προοδευτική τώρα, με τον Κουτσουβά να οργιάζει, κόντραρε πριν μία εβδομάδα τη Δραπετσώνα, έχει πάρει καλές νίκες μέχρι στιγμής και θα μεταβεί στη Σαλαμίνα για να κερδίσει ότι μπορεί. Αρκετές οι πιθανότητες του άσσου και θα πάμε με αυτόν.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ.

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, θα πρέπει να δούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο κυρίως αμυντικά από τον Αετό, ώστε να μπορέσει η εν λόγω αναμέτρηση να γίνει έστω ντέρμπι. Άσσος.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


Η βαθμολογία μετά από 9 αγώνες

1 ΑΛΙΜΟΣ 8-1 17
2 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 8-1 17
3 ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 7-2 16
4 ΝΙΚΑΙΑ 7-2 16
5 ΤΕΡΨΙΘΕΑ 6-3 15
6 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 4-5 13
7 ΑΣΤΕΡΑΣ 4-5 13
8 ΝΕΜ 4-5 13
ΓΛΥΦΑΔΑ 4-5 13
10 ΑΟΝΑ 3-6 12
11 ΕΛΛΗΝΙΚΟ 3-6 12
12 ΚΑΣΤΕΛΛΑ 3-5 11
13 ΑΡΜΕΝΙΚΗ 1-7  9
14 ΑΕΤΟΣ 0-8  8



Βρες δώρα για κάθε γυναίκα επιπέδου Ά1, σε τιμές τοπικού πρωταθλήματος... Από την Christina Christi Jewels

FACEBOOK
INSTAGRAM









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου