ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Οι καλύτεροι της ΄Β Εσκανα στους SPORTSOFFICERS. 11η αγωνιστική.

Ακόμα μία εβδομάδα για τη ΄Β Εσκανα, αλλά αυτήν τη φορά είχαμε τρομερές ανατροπές και εκπλήξεις. Για όλα τα παραπάνω όμως υπάρχουν κάποιοι ήρωες. Εμείς τους έχουμε και σας τους παρουσιάζουμε. SPORTSOFFICERS


Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1


Γιώργος Σίννος (Δραπετσώνα)

Οργάνωσε, σκόραρε, δημιούργησε το παιχνίδι της ομάδα του και μαζί με τον Περζικιανίδη, ήταν οι αθλητές που ξεχώρισαν σε ακόμα ένα κακό βράδυ για τη Δραπετσώνα, αλλά με το δίποντο να είναι και πάλι στην τσέπη.

Θέση 2


Αντώνης Κουτσουβάς (Προοδευτική)

Με 31 πόντους και πραγματικά εκπληκτική παρουσία, ο Κουτσουβάς είναι το πρόσωπο που έκανε τα πάντα για την ομάδα του και διακιότατα βρίσκεται σε αυτήν εδώ την πεντάδα.

Θέση 3


Γιώργος Τσιριγωτάκης (Άλιμος)

Ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση για τον ηγέτη του Αλίμου και αυτή τη φορά απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, ο έμπειρος άσος του ΑΛΦΑ, χάρισε με τους 26 του πόντους τη νίκη για την ομάδα του και για ακόμα μία εβδομάδα την κορυφή.

Θέση 4


Άγγελος Κάρταλος (Αρμενική)

Ίσως όχι η καλύτερή του εμφάνιση για φέτος, αλλά με τα τρία πρώτα αποτελεσματικά δεκάλεπτα που είχε απέναντι στον Αστέρα, κατάφερε και ξεχώρισε για την ομάδα του και τη βοήθησε ώστε να πάρει τη δεύτερή της νίκη για φέτος και να συνεχίζει να ελπίζει για τη σωτηρία της. 

Θέση 5


Βαγγέλης Μπουζιάνης (Αετός Καλλιθέας)

Ο έμπειρος σέντερ του Αετού, σκόραρε και πάλι στα συνήθη, περσινά για αυτόν δεδομένα, μάζεχε ριμπάουντ, έδωσε λύσεις για την ομάδα του και περιορίζοντας όσο μπορούσε τους πολύ καλού επιπέδου ψηλούς του Τελαμώνα, ξεχώρισε στη θέση πέντε για τη ΄Β Εσκανα, αυτήν την εβδομάδα.

Προπονητής


Κώστας Ρουμελιώτης (Προοδευτική)
Μεγάλη νίκη για την Προοδευτική, η οποία στο φινάλε πήρε και διαστάσεις, με τον coach Ρουμελιώτη νa φέρει μερίδιο αυτής, αφού έκανε μία ομάδα σαν τη ΝΕΜ, να λυγίσει μέσα στον Κορυδαλλό.



Γουράκια για τις γιορτές, κοσμήματα, παπούτσια και πολλές επιλογές δώρων για κάθε γυναίκα από την Christina Christi Jewels.

Βρες δώρα για κάθε γυναίκα επιπέδου Ά1, σε τιμές τοπικού πρωταθλήματος... Από την Christina Christi Jewels

FACEBOOK
INSTAGRAM





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου