ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Οι καλύτεροι της ΄Β Εσκανα στους SPORTSOFFICERS. 10η αγωνιστική.


Μάχη στην κορυφή της ΄Β Εσκανα, με τις ομάδες της μέσης να θέλουν να ανέβουν κι άλλο στην κατάταξη. μακελειό και στην ουρά με τις ομάδες που αγωνίζονται να σώσουν τη χρονιά να θέλουν, αλλά για λεπτομέρειες να μη μπορούν. Για όλα τα παραπάνω, κάποιοι ευθύνονται. Διαβάστε τους στην πεντάδα της εβδομάδας. SPORTSOFFICERS


Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1

Νίκος Κοντόπουλος (ΝΕΜ)

Η Μεγαρίδα επανήλθε στις νίκες και αυτό οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό στις προσπάθειες, τις ασίστ και τους πόντους του εγκεφάλου της μέσα στις τέσσερις γραμμές. 17 πόντοι, τρομερός στο να εκφράζει την εκτελεστική δεινότητα των συμπαικτών του και σίγουρα ο κορυφαίος άσσος της εβδομάδας. @

Θέση 2


Ηλίας Σέιφερ (Γλυφάδα)

Πότε σαν play maker πότε σαν δυάρι, ο Σέιφερ καταφέρνει και κάνει τη διαφορά για τη Γλυφάδα. Πέρυσι την ανέβασε, φέτος σε κάθε καλή του εμφάνιση η ομάδα του κερδίζει και εχθές απέναντι στην Τερψιθέα έκανε ότι χρειάστηκε για να γίνει ακόμα πιο εύκολο το παιχνίδι των συμπαικτών του, αφού δεν σκόραρε μόνο, αλλά μοίραζε έτοιμο φαγητό στους πολύ ποιοτικούς συμπαίκτες του. Τον αφήνουμε στη θέση δύο και του παραδίδουμε δικαιωματικά τη θέση στην πεντάδα της εβδομαδάς.

Θέση 3

Κώστας Δαλμυράς (Νίκαια)

Με 30 πόντους, απίστευτη διάθεση, καλά ποσοστά και για ακόμα μία φορά σε ψηλά στάνταρ για την ομάδα του, το έμπειρο ασσόδυο της Νίκαιας δεν κουνιέται από την πεντάδα της εβδομάδας. Για να μπορέσουμε να χωρέσουμε και τις υπόλοιπες καλές εμφανίσεις στην περιφέρεια, τραβάμε τον βραχύσωμο Δαλμυρά στη θέση τρία και παίζουμε λίγο πιο γρήγορα.

Θέση 4

Ηλίας Νάννος (Τελαμώνας)

Δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα στην πεντάδα. Ο Νάννος του Τελαμώνα, έκανε και πάλι μία εκ των σταθερά καλών του εμφανίσεων, έβαλε ακόμα μία εικοσάρα και η ομάδα του κυνηγά την κορυφή με μανία. Εχθές απέναντι στην Προοδευτική, έβαλε δύσκολα και ταυτόχρονα κρίσιμα καλάθια και η ομάδα του μέσα στη Σαλαμίνα δεν χάνει με τίποτα.

Θέση 5


Δημήτρης Μαγγωνάκης (Ελληνικό)


Πολυβόλο και στις νίκες και στις ήττες ο Μαγγωνάκης, αλλά αυτήν την εβδομάδα κρατάμε μόνο το πρώτο σκέλος. Ανέτρεψε τα δεδομένα για την ομάδα του όταν αυτή ήταν πίσω στο σκορ και όταν όλο το Ελληνικό πάτησε γκάζι, αυτός ήταν και πάλι εκεί και με 26 πόντους έκανε τα δύσκολα, εύκολα για την ομάδα του. Ακόμα και στη θέση 4 αλλά και με τις πλάτες που παίζει τον βάζουμε και λίγο 5 και με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνουμε την ειδανική πεντάδα της εβδομάδας.

Προπονητής

Στράτος Καψιμάλης (Γλυφάδα)

Ο προπονητής της Γλυφάδας μπαίνει στους καλύτερους της εβδομάδας, αφού κατάφερε και οδήγησε την ομάδα του σε έναν κανονικό περίπατο απέναντι στην Τερψιθέα Γλυφάδας και σε ένα ματς που υπολόγιζαν άπαντες σαν ένα τοπικό ντέρμπι. Με τη σιγουριά και τις οδηγίες του coach Καψιμάλη λοιπόν, η Γλυφάδα πήρε την πέμπτη της νίκη και βρίσκεται αισίως στην έκτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.


Βρες δώρα για κάθε γυναίκα επιπέδου Ά1, σε τιμές τοπικού πρωταθλήματος... Από την Christina Christi Jewels

FACEBOOK
INSTAGRAM





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου