ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Οι προβλέψεις των SPORTSOFFICERS. 8η αγωνιστική ΄Β Εσκανα

Κοντοζυγώνει η Πέμπτη και κάνουμε ζέσταμα με προβλέψεις σχόλια και μπόλικα νέα για τις ομάδες της ΄Β Εσκανα. Έχουμε για ακόμα μία εβδομάδα ντέρμπι, έχουμε φαβορί και θα τα βρείτε όλα στους πιστούς της Εσκανα, SPORTSOFFICERS


Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας

ΑΡΜΕΝΙΚΗ - ΓΛΥΦΑΔΑ

Παρόλο που πάλεψαν οι Αρμένιοι δεν πήραν το ροζ φύλλο μέσα στα Μέγαρα και αυτήν την εβδομάδα θα φιλοξενήσουν τη Γλυφάδα η οποία δεν κατάφερε να αντισταθεί και αυτή μία εβδομάδα πιο πριν στον Τσιριγωτάκη και την παρέα του. Υπάρχει διαφορά ποιότητας στις δύο αντίπαλες ομάδες, αλλά η όλο και πιο βελτιωμένη εικόνα των Αρμενίων σε άμυνα και επίθεση, μπορεί να επιτρέψουν μία μίνι έκπληξη στη Νέα Σμύρνη. Παρόλα αυτά, εμείς θα πάμε με το φαβορί του
Θεοχάρη και των συμπαικτών του.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2


ΑΛΦΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ασταμάτητος δείχνει ο Άλιμος, μαζεμένη και ποιοτική ομάδα από την άλλη και το Ελληνικό, αλλά κάπου στο τέλος ξεμένει από συγκέντρωση και δυνάμεις και χάνει δικά της παιχνίδια. Αυτήν την εβδομάδα δύο από τους πιο έμπειρους forward της κατηγορίας θα βρεθούν αντίπαλοι, με τον Τσιριγωτάκη από τη μία και τον Μαγγωνάκη από την άλλη να τραβούν τα βλέμματα. Η έλλειψη του Ντακούλια από τους φιλοξενούμενους, αφαιρεί ένα καλό χαρτί από το μανίκι του coach Νικολαίδη, με αποτέλεσμα το σχετικά μεγαλύτερα ποιοτικά ροστερ των Αλιμιωτών, να τους επιτρέπει να θεωρούνται και από αυτήν την πλευρά ως το φαβορί.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΝΙΚΑΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ.

Με δύο ήττες σε 8 ματς η ομάδα της Νίκαιας κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Πότε με τον Φουντή, πότε με τον Δαλμυρά, βρίσκει τον δρόμο προς τις νίκες και συνεχίζει απτόητη. Ο σκληροτράχηλος Αστέρας από την άλλη πλευρά. εκμεταλλεύεται την έδρα του κυρίως, παίρνει τις νίκες που θέλει και βρίσκεται με καμάρι στην έβδομη θέση Υπάρχει φαβορί αυτήν την εβδομάδα, υπάρχει η καλή εικόνα και το καλό σερί της Νίκαιας και σίγουρα η έδρα έχει τον πρώτο λόγο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ.


Πληγωμένες και οι δύο ομάδες έρχονται στην μεταξύ τους μάχη, με την Καστέλλα να γνωρίζει μία κακή ήττα μέσα στο Μπραχάμι πριν μία εβδομάδα και τον Αετό από την άλλη να ψάχνει το πρώτο του δίποντο. Υπάρχει το ρόστερ και η ποιότητα στην Καστέλλα να κάνουν καλή πορεία φέτος και να πάρουν και αυτό το ματς, αφού από την άλλη πλευρά οι πολλές απουσίες που έχει στο μπλοκάκι του ο coach Σταυρακόπουλος, τον περιορίζουν, ακόμα και αν η ομάδα του πέφτει μαχόμενη. Πάμε με τον άσσο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΤΕΡΨΙΘΕΑ - ΝΕΜ

Αντίθετες πορείες για τις δύο ομάδες εδώ και μερικές εβδομάδες, με τους Γλυφαδιώτες να χάνουν παιχνίδια και να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα, εν'αντιθέση με τους Μεγαρείς, οι οποίοι ανεβάζουν στροφές και παίρνουν τις νίκες που τους ξαναφέρνουν προς τις πάνω θέσεις, αργά και σταθερά. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχουμε ντέρμπι. Αν η Τερψιθέα δημιουργήσει και εκμεταλλευτεί τα καλά της guard, η ΝΕΜ δεν έχει ελπίδα. Αν δούμε το ίδιο πρόσωπο των γηπεδούχων, οι Κοντόπουλος-Λυτόπουλος θα κάνουν τα δικά τους και δημιουργικά και εκτελεστικά και τα Μέγαρα θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν. Γνώμη μου είναι ότι δεν μπορούμε να ξαναδούμε τόσο χάλια την Τερψιθέα για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΑΟΝΑ - ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ

Την ώρα που ο ΑΟΝΑ με τις πολλές απουσίες προβληματίζει, ο Τελαμώνας κάνει το δικό του πετυχημένο Μαραθώνιο ευρισκόμενος σε τροχιά ανόδου, με μόνο δύο ήττες. Αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε μάχες σε όλες τις θέσεις με αυτήν του Παπαϊωσήφ εναντίον Μπουρβάνη να ξεχωρίζει, λόγω δύναμης αλλά και εμπειρίας. Εφόσον ο Νάννος δεν θα έχει κάποιο θέμα με τα ράμματα που απέκτησε μία εβδομάδα πιο πριν, ο Τελαμώνας θα είναι το φαβορί. Παρόλο που υπάρχει ένα ενδεχόμενο οι γηπεδούχοι να ξαναβρούν το καυτό τους χέρι, θεωρώ ότι ο πρώτος λόγος είναι στους κυανοκίτρινους και εν συνεχεία στην ομάδα του ΑΟΝΑ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Ώραιο ματς θα έχουμε στον Κορυδαλλό, όπου Προοδευτική και Δραπετσώνα θα δώσουν τη δική τους μάχη. Ανεβαίνει επικίνδυνα η ''Προο'' και παίζοντας όμορφο μπάσκετ έχει 4/8 και δείχνει να πατά σίγουρα στα πόδια της παρόλο που ο Θανάσης Βαρβατάκος βρίσκεται στα πιτς, Η Δραπετσώνα στο έτερο στρατόπεδο είναι μία κανονική αρμάδα, η οποία έχει ηττηθεί στην σκληρή έδρα του ΑΛΦΑ και κατά την προσωπική μου άποψη, αν τα βρει σκούρα, θα τα βρει μόνο μέσα στη Σαλαμίνα. Μέχρι να φτάσουν τα πράγματα εκεί, η ''Δράτσα'' θα είναι το φαβορί σχεδόν κάθε εβδομάδα, έχοντας ρόστερ ποιοτικότατο και κλίμα εξαιρετικό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2

Η βαθμολογία μετά από 8 αγώνες

1 ΑΛΙΜΟΣ 7-1 15
2 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 7-1 15
3 ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 6-2 14
4 ΝΙΚΑΙΑ 6-2 14
5 ΤΕΡΨΙΘΕΑ 5-3 13
6 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 4-4 12
7 ΑΣΤΕΡΑΣ 4-4 12
8 ΝΕΜ 4-4 12
9 ΑΟΝΑ 3-5 11
10 ΕΛΛΗΝΙΚΟ 3-5 11
11 ΓΛΥΦΑΔΑ 3-5 11
12 ΚΑΣΤΕΛΛΑ 2-5 9
13 ΑΡΜΕΝΙΚΗ 1-6  8
14 ΑΕΤΟΣ 0-7 7   




Βρες δώρα για κάθε γυναίκα επιπέδου Ά1, σε τιμές τοπικού πρωταθλήματος... Από την Christina Christi Jewels

FACEBOOK
INSTAGRAM









2 σχόλια: