ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και δευτεραθλητής κόσμου Κώστας Τσαρτσαρής στα 3Χ3

Image may contain: 2 people, outdoor

Ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εθνικής μας ομάδας, θα δώσει το παρών στα τουρνουά 3Χ3. Ο Κώστας Τσαρτσαρής, θα κοσμήσει με την παρουσία του τις εφετινές εκδηλώσεις και θα παίξει μπάσκετ με τους συμμετέχοντες. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


"Για άλλη μια χρονιά, οι τρεις μεγάλοι φορείς του ελληνικού μπάσκετ, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ, διοργανώνουν τουρνουά 3Χ3, τα οποία θεωρούνται απο τα καλύτερα στην Ευρώπη. Τα προηγούμενα χρόνια σημαδεύτηκαν απο τεράστια επιτυχία και γι αυτό το λόγο, περιμένουμε και εφέτος πολλά παιδιά στα τουρνουά, να περάσουμε όμορφα. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοια τουρνουά διότι τα παιδιά μπαίνουν στον αθλητισμό και κυρίως στο μπάσκετ και παράλληλα ξεφεύγουν απο τις κακοτοπιές", δήλωσε ο πρωταθλητής Ευρώπης και δευτεραθλητής κόσμου με την εθνική μας ομάδα Κώστας Τσαρτσαρής.

Να υπενθυμίσουμε, ότι εφέτος, τουρνουα 3Χ3 θα γίνουν στις Αχαρνές (10 & 11 Ιουνίου), την Ελευσίνα (17 & 18 Ιουνίου), το Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου) και τα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου). 

Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Πηγή: http://www.psak.gr/anakoinoseis-archeio-2015/articles/o-protathlitis-europis-kai-deuterathlitis-kosmou-kostas-tsartsaris-sta-3ch3.html

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ, στη φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου