ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Τουρνουά 3Χ3: Κωδικός "Ελευσίνα"

Image may contain: 4 people


Σε ρυθμούς 3Χ3 κινούνται στην Ελευσίνα, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο (17 & 18 Ιουνίου), θα διεξαχθεί το πρώτο τουρνουά της χρονιάς, που διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.
Ένα ακόμη αστέρι του ελληνικού μπάσκετ που θα λάμψει στα εφετινά τουρνουά, είναι ο διεθνής γκαρντ του Άρη Βασίλης Ξανθόπουλος. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


"Είναι πολύ σημαντικό το ότι συνεχίζονται να γίνονται τουρνουά 3Χ3 και ο κόσμος έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους Έλληνες καλαθοσφαιριστές αλλά και να παίξει μαζί τους. Πιστεύω πως για μια ακόμη χρονιά, θα το ευχαριστηθούμε όλοι. Θα είμαστε όλοι παρόντες και θα περάσουμε όμορφα", δήλωσε ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Να υπενθυμίσουμε, ότι εφέτος, τουρνουά 3Χ3 θα γίνουν ακόμη στο Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου), στα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου) και στις Αχαρνές (αρχές Σεπτεμβρίου).

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ, στη φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html).

Πηγή: http://www.psak.gr/anakoinoseis-archeio-2015/articles/tournoua-3ch3-kodikos-eleusina.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου