ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ο Κρόνος Γέρακα στηρίζει τη νέα γενιά (B΄ ΕΣΚΑ)


Η πτώση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ από την Α’ τοπική κατηγορία έχει ωθήσει τα στελέχη του σωματείου στην απόφαση να διαφοροποιήσουν τα πλάνο τους, εν όψει της επόμενης σεζόν. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Μπορεί το «τιμόνι» της ανδρικής και της εφηβικής ομάδας μπάσκετ να παραμένει στα χέρια του εξαιρετικού κόουτς και ανθρώπου, Διονύση Λιγνού, έχοντας ως συνεργάτη τον εργατικό κόουτς, Παντελή Περιβολάρη, ωστόσο το ρόστερ της α’ ομάδας έχει αλλάξει, άρδην, σε σύγκριση με το αντίστοιχο της περσινής χρονιάς.

Η παλιά «φρουρά» μπασκετμπολιστών (Ασημένιος, Καρακώστας, Λουφόπουλος, Τριχιάς, Πανταζής, Αναγνωστόπουλος, Σταμέλος και Αποστόλου), έχουν, ήδη, αποχωρήσει από την ομάδα, η οποία έχει ενισχυθεί με ορισμένους πολύπειρους αθλητές, αλλά και πολλούς νεαρούς παίκτες.  

Συγκεκριμένα, στο έμψυχο δυναμικό του Κρόνου Γέρακα έχει προστεθεί Ο πρώην φόργουορντ και σέντερ του Τριφυλλιακού Πολυδρόσου, Τάσος Γιασαφάκης, ο σμολ-φόργουορντ και φόργουορντ της ίδιας ομάδας, Δημήτρης Κωσταρής, ο τέως σέντερ του Βριλησσιακού, Βασίλης Ευθυμίου, ο πρώην γκαρντ του Α.Ο. Λεόντειου, Πάσχος, ο πρώην μπασκετμπολίστας του Τριφυλλιακού Πολυδρόσου, Βασίλης Κωσταρής, ο οποίος είχε παραχωρηθεί στην εν λόγω ομάδα τη μορφή του δανεισμού από τον Κρόνο Γέρακα, αλλά και ο Μηκονιάτης (γκαρντ), από τον Α.Ο. Λεόντειου, ο οποίος, όμως, αγωνίστηκε, στο παρελθόν, στον Κρόνο Γέρακα.  

Επιπλέον, στο ρόστερ της α’ ομάδας ανήκει ο πρώην πλέι-μέικερ του Γ.Σ. Γλυκών Νερών, Δημήτρης Χατζηδιάκος, ο πλέι-μέικερ, Δημήτρης Χατζόπουλος, ο οποίος δεν πρόσφερε, πέρσι, τις υπηρεσίες του σε κάποιον σύλλογο, ο πρώην σέντερ του Εύνικου, Θανάσης Γάκης, αλλά και αρκετοί παίκτες, οι οποίοι διέπρεψαν, τα τελευταία έτη, με τις ομάδες υποδομής του Κρόνου Γέρακα.

Ο λόγος για τον γκαρντ και σμολ-φόργουορντ, Γιαννακόπουλο, τον Φραγκούλη, ο οποίος αγωνίζεται στη ίδια θέση τον πλέι-μέικερ, Γκίνη, τον γκαρντ και σμολ-φόργουορντ, Κόρμπο και τον Τσουκαλά, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Συνεπώς, οι άνθρωποι του Κρόνου Γέρακα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια ανδρική ομάδα που ο  μέσος όρος ηλικίας αυτής να μην υπερβαίνει τα 22 έτη, καθώς ο μοναδικός μπασκετμπολίστας που έχει παραμείνει στο τμήμα από την περσινή σεζόν είναι ο γκαρντ και σμολ-φόργουορντ, Γιώργος Μακρυδάκης.

Επίσης, η παιδική και η παμπαιδική ομάδα του Κρόνου Γέρακα θα καθοδηγείται, τη νέα χρονιά, από τον πρώην προπονητή της ανδρικής ομάδας, Άκη Γιαννακόπουλο, ενώ οι ομάδες Ακαδημιών του σωματείου θα γυμνάζονται υπό τις οδηγίες των προπονητών, κ. Βασιλάκου και κ. Αποστόλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου