ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Με δυναμική η ΝΕΜ, σε όλα τα επίπεδα, μπαίνει στην νέα αγωνιστική περίοδο (Α΄ Ανδρών)


Πατάει σε άλλο, πιο υψηλό, επίπεδο η Νεανική Εστία Μεγαρίδος εν όψει της νέας περιόδου και του μέλλοντός της. Μια νέα ΝΕΜ διαμορφώνεται αυτήν την περίοδο αλλάζοντας τα πάντα και προσεγγίζοντας μεθοδικά τον μετασχηματισμό της σε σύλλογο αξιώσεων.
Γίνονται μεγάλες τομές και παίρνονται πρωτοβουλίες χωρίς προηγούμενο τόσο σε επίπεδο αγωνιστικό όσο και σε επίπεδο σχολής μπάσκετ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Όλες οι αλλαγές ακούνε στο όνομα Γιώργος Μάνταλος και στηρίζονται από την έμπειρη και αφοσιωμένη διοίκηση του προέδρου Θανάση Ζάλη.
Η ψυχή της ομάNEM, ΝΕΜδας, ο προπονητής Γιώργος Μάνταλος είναι αυτός ο οποίος ανέλαβε τους κυανόλευκους στο δεύτερο γύρο της περσινής σεζόν και σε μισό πρωτάθλημα άλλαξε την ψυχολογία και από παρία την τοποθέτησε μεταξύ των πρωταγωνιστών του ομίλου.

Με τη στήριξη της διοίκησης ενίσχυσε την πρώτη ομάδα αλλά το σημαντικότερο ήταν η δημιουργία υποδειγματικής σχολής καλαθοσφαίρισης για τους νέους.
Το όνειρο του Μάνταλου πήρε φέτος σάρκα και οστά και μεταφράζεται σε μια αυστηρά δομημένη πυραμίδα διδασκαλίας της καλαθοσφαίρισης. Ένα μοντέλο σχολής μπάσκετ το οποίο ξεκινά από προσχολική ηλικία και κορυφώνεται στην πρώτη ομάδα.
Ήταν ένα σχέδιο το οποίο ο επιτυχημένος τεχνικός το είχε συλλάβει και σχεδιάσει, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ΝΕΜ.

Με επικεφαλής τον Γιώργο, και τεχνικό διευθυντή τον Κώστα Μπαστούνη η προπονητική ομάδα αποτελείται συνολικά από 12 προπονητές.
Ένα δείγμα της δουλειάς η οποία ξεκίνησε να γίνεται είναι το γεγονός ότι οι προπονήσεις δεν σταμάτησαν για το καλοκαίρι. Στο παρελθόν με τη λήξη του πρωταθλήματος η ομάδα κατέβαζε ρολά και έδινε ραντεβού μετά τον δεκαπενταύγουστο.
Όμως αυτό άλλαξε. Σήμερα, τέλος Ιουνίου, υπάρχει πλήρης προπονητική και μεταγραφική δραστηριότητα.
Όλη η τεχνική ομάδα προετοιμάζει τη νέα σεζόν σε συνεργασία με την διοίκηση.

Ο εμπνευστής της σχολής δίνει μεγάλη προσοχή στην δημιουργία υποδομών και την καλλιέργεια του αθλήματος από προσχολική ηλικία. Μόνο έτσι οι αθλητές θα ωριμάσουν έγκαιρα και θα δοθεί η ευκαιρία στους ταλαντούχους να αγωνιστούν και να διακριθούν.

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ

Προς το παρόν αυτό το οποίο έχει γίνει γνωστό σχετικά με την πρώτη ομάδα είναι ότι οι τρεις αρχηγοί της περσινής χρονιάς, Νίκος Κοντόπουλος, Σωτήρης Καραποστόλου και Σωτήρης Μαρούγκας παραμένουν ενώ έχει αποκτηθεί ο 34χρονος power forward Βαγγέλης Μπαλάφας ομάδα με εμπειρία Α2, Πανελευσινιακός, Μαρούσι.
Έχει γίνει γνωστό επίσης ότι με την ομάδα έχει υπογράψει και ο 22χρονος σέντερ Χρήστος Σιδέρης, 2,07, και αυτός με εμπειρία Α2.

Οι επαφές με υποψήφιους παίκτες συνεχίζονται και σύντομα αναμένονται περισσότερες ανακοινώσεις

Πηγή: http://www.megara.org/me-dynamiki-i-nem-se-ola-ta-epipeda-mpaini-nea-sezon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου