ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Μαυροειδής και Γεωργουσόπουλος στον Μίλωνα (Α΄ Ανδρών)


Εν όψει του σχεδιασμού της νέας χρονιάς η ομάδα μπάσκετ του ΑΟΝΣ Μίλων ανακοινώνει ακόμη δύο νέους και ταλαντούχους παίκτες. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Πρόκειται για τον 19χρονο center/forward ύψους 2.08, Γιώργο Μαυροειδή και τον 19χρονο Αντώνη Γωργουσόπουλο που αγωνίζεται στη θέση 4.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Μαυροειδής αποτελεί ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη αποκομίσει πολλές μπασκετικες εμπειρίες και διακρίσεις. Ο 19χρονος Καλαματιανός ξεκίνησε τα πρώτα μπασκετικα του βήματα στην ομάδα της Καλαμάτας 80' ενώ συνέχισε την καριέρα του στον Έσπερο Καλλιθέας όπου οδήγησε την ομάδα του εφηβικού στην άνοδο για την Α' κατηγορία. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Δάφνης Δαφνίου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την οποία μάλιστα πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ταυτόχρονη άνοδο στην Β' Εθνική! 
Αξιοσημείωτη διάκριση στην καριέρα του Γιώργου Μαυρουειδη αποτελεί η κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα το 2013 με την ομάδα του 3ου Γ.Ε.Λ Καλαμάτας.

Ο Αντώνης Γεωργουσόπουλος επίσης παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αποκομίσει ήδη σημαντικές εμπειρίες και διακρίσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως ήταν μέλος της εφηβικής ομάδας του Περιστερίου ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στη Γ Εθνική κατηγορία με τον Άρη Νικαίας. Παράλληλα έχει αγωνισθεί για 4 χρόνια στον Πορφύρα για ς σεζόν.

Πηγή: http://www.aonsmilon.gr/2017/08/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου