ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Προβλέψεις για την 2η αγωνιστική της Ά Εσκανά. Περιμένουμε τις δικές σας!

Μετά την πρώτη αγωνιστική και τα αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε, χωρίς να μπορέσουμε να πάρουμε ανάσα, ξαναμπαίνουμε στα γήπεδα τη Δευτέρα που μας έρχεται για τη 2η αγωνιστική. Αμφίρροπες όλες οι αναμετρήσεις, με το κάθε ματς να έχει τη δική του σημασία για τις εμπλεκόμενες ομάδες. Μπάσκετ Μάνιακ

Θα ξεχώριζα τα δύο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Πρωτέα - Πορφύρα, και Ερμή Πειραιά - Άρη Νικαίας. Αξίζει να εστιάσουμε και στο τοπικό ντέρμπι του Αλίμου (ένα από τα πολλά φέτος) μεταξύ Τραχώνων και Άλφα. 

Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας...

Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ/ΜΕΓΑΡΩΝ

Μετά τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα, η ΑΕ Καλλιθέας δίνει άλλο ένα τεστ με την ομάδα της Νέας Περάμου. Αν η Καλλιθέα ήρθε για να μείνει στην κατηγορία, θα πρέπει να το αποδείξει αυτήν την αγωνιστική κερδίζοντας μια ομάδα που θα παλέψει για να σώσει τη χρονιά. Η Νέα Πέραμος από την άλλη, αποτελεί την ομάδα μυστήριο της κατηγορίας, καθώς ακόμα δεν έχουμε δει τις δυνατότητές της. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί ανάλογα με τις ορέξεις των Σίνου και Μαραγκόπουλου των γηπεδούχων.. Γέρνω προς τον άσσο.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 

Ο Πρωτέας τα βρήκε σκούρα απέναντι στον ψυχωμένο Μίλωνα την πρώτη αγωνιστική και μπήκε με το αριστερό στο νέο πρωτάθλημα. Οι βλέψεις ανόδου που υπάρχουν στη Βούλα για να πραγματοποιηθούν, θα πρέπει να ξεκινήσουν ένα καλό σερί με νίκες, με αρχή το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πορφύρα. Οι Πορφυριώτες από την άλλη, γνώρισαν την ήττα σοκ από την ΑΕ Καλλιθέας, πέφτοντας θύματα της πρεμιέρας. Το υλικό του coach Κλιγκόπουλου είναι για μεγάλα πράγματα φέτος και θεωρώ ότι θα φανεί σε αυτή την αναμέτρηση όπου δύσκολα θα υπάρξει φαβορί. Τα βλέμματα θα κλέψει η τιτανομαχία Βαρδαβά-Ευαγγελίτση κάτω από τις ρακέτες. Όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά. Ίσως ό άσσος είναι το τελικό αποτέλεσμα λόγω έδρας.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΜΙΛΩΝΑΣ

Ο ΑΟΝΑ μπορεί να είναι η ομάδα έκπληξη της κατηγορίας. Το πολύ καλό υλικό που έχει μαζευτεί στην περιφέρεια της ομάδας της Αργυρούπολης έχει ξεκινήσει ήδη να βγάζει τα λεφτά του. Ο Μίλωνας από την άλλη, είναι μια ομάδα που δεν έχει ταβάνι και άπαντες στη Νέα Σμύρμη γλυκοκοιτάζουν τη Γ΄εθνική. Μια αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων με όλη τη σημασια της λέξης. Ίσως δώσω μια τύχη παραπάνω στην εμπειρία των παικτών του Μίλωνα.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΠΕΡΑ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Το Πέρα απέδειξε στην αναμέτρηση με τον Άρη Νικαίας, ότι είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει. Η ομάδα του coach Γκαναβία, είναι πάρα πολύ γυμνσαμένη, με αθλητικά κορμιά και η παρουσία της τη φετινή χρονιά θα είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών. Η Δραπετσώνα από την άλλη, βασίζεται στον εκπληκτικό κάτω από τα καλάθια Οικονόμου και στον εγκέφαλο Βήχο (6 τρίποντα έβαλε την Παρασκευή). Ίσως το νεανικό σύνολο της ομάδας από την πόλη, με μέσο όρο ηλικίας κάτω από τα 25 χρόνια, ίσως καταφέρει και κουράσει τους φιλοξενούμενους και πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. - Α.Σ. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 

Άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι αυτή την αγωνιστική, μας αναγκάζει να σας προτείνουμε να σπαταλήσετε μιάμιση ώρα στα γήπεδα της Εσκανα. Ο Ερμής πήρα μια νίκη ψυχολογίας στην Καλλιθέα επι του Εσπέρου και με φτερά στα πόδια μπαίνει στο μεγάλο ντέρμπι ενάντια στην ομάδα του Άρη. Ο Άρης τα βρήκε σκούρα απέναντι στο Πέρα, όπου κέρδισε με 9 πόντους διαφορά και για να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο θα πρέπει να δείξει την αξία του και μέσα στον Πειραιά. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η επιστροφή των Φωτόπουλου και Ραλλάτου στα παλιά τους λιμέρια. Δύσκολη η πρόγνωση, οριακά θα προτείνω τον άσσο για να βάλω φωτιά στο πρωτάθλημα.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

Α.Ο. Π.ΦΑΛΗΡΟΥ - ΕΣΠΕΡΟΣ 

Στο γειτονικό ντέρμπι που θα γίνει στο ΣΕΦ, το Π.Φάληρο θα αντιμετωπίσει τον Έσπερο Καλλιθέας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια σχετικά εύκολη νίκη απέναντι στον ΑΛΦ Αλίμου και πάνε για το 2 στα 2 απέναντι στους Καλλιθεώτες. Η ομάδα του coach Κωνσταντινίδη από την άλλη, πιάστηκε στον ύπνο στην πρεμιέρα και έχασε μέσα στην έδρα του από τον Ερμή Πειραιά. Αν ο Έσπερος θυμηθεί το πρόσωπο του κυπέλλου δε θα κοντράρω το διπλό. Αν δε συμβεί όμως κάτι τέτοιο, οι Τσορμπατζίογλου και Αθανασούλας του ΑΟΠΦ θα κρίνουν την έκβαση αυτού του ματς.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ - Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ

Οι Τράχωνες πέρασαν από την καυτή έδρα της Νέας Περάμου και συνεχίζουν στη δεύτερη αγωνιστική αντιμετωπίζοντας το αντίπαλο δέος της πόλης τους ΑΛΦΑ Αλίμου. Ο ΑΛΦΑ δεν τα κατάφερε απέναντι στο Παλαιό Φάληρο και το κίτρινο φύλλο αγώνα ήταν ότι απέμεινε από την αναμέτρηση της πρεμιέρας. Τσιριγωτάκης και Παππουλίδης, παραμένουν στις φλόγες έτοιμοι να βοηθήσουν τα μέγιστα για τον ΑΛΦΑ ώστε να πάρει την πρώτη του νίκη στο νεό πρωτάθλημα. Γρηγοράκος και Πλατής από την άλλη θα αποτελέσουν τα βαρόμετρα για τους Τράχωνες. Ο Άλιμος στα χαρακώματα και το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2.

Περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις. 

Ελπίζω να μην παρεξηγείται καμία ομάδα με τις προβλέψεις μου. Πάνω από όλα είναι αθλητισμός. Και ο αθλητισμός είναι ευχαρίστηση. Ας το ευχαριστηθούμε και εμείς που δεν βρισκόμαστε μέσα στις τέσσερις γραμμές.


Η πεντάδα της 1ης αγωνιστικής

Βρείτε μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Sportsofficers/1456551757950738

2 σχόλια: