ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Η καλύτερη πεντάδα της 6ης αγωνιστικής για την Α Εσκανά.

Η κορυφή έχει τρεις συγκάτοικους πλέον μετά την ήττα του Μίλωνα στον Μίλωνα. Ερμής, Μίλωνας και Πρωτέας βλέπουν τους υπόλοιπους από ψηλά και μαζί με τις ομάδες υπάρχουν και αρκετοί αθλητές που ξεχωρίζουν. Οι πέντε καλύτεροι είναι εδώ μαζί μας στους SPORTSOFFICERS.

Πάμε να τη δούμε λοιπόν...

Θέση 1

Λάζαρος Τσορμπατζίογλου (ΑΟΠ Φαλήρου)

Ο ''κοντός'' του ΑΟΠΦ έχει βελτιωθεί, έχει αποκτήσει τρομερή φυσική κατάσταση και με συνοδοιπόρο τον Αθανασούλα έχει βάλει αυτοσκοπό να κρατήσει τον ΑΟΠΦ στα ''ψηλά'' της κατηγορίας. Η εμφάνισή του απέναντι στον Πορφύρα τρομοκράτησε κόσμο και με 28 πόντους αλλά και κρίσιμες βολές αλλά και σουτ κράτησε ζωντανή την ομάδα του μέχρι τη στιγμή της νίκης. 

Θέση 2

Χαράλαμπος Βλαχάκης (Ερμής Πειραιά)

Αφού ο Γιώργος Ξυδούς οργανώνει, ο Χάρης Βλαχάκης εκτελεί και οδηγεί τον Ερμή με σιγουριά στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας. Όσο η αναμέτρηση με την Πέραμο ήταν ντέρμπι, ο Βλαχάκης με καυτά τρίποντα (5 στο πρώτο μέρος), κρατούσε σε απόσταση τους φιλοξενούμενους και με τον δικό του δυναμικό τρόπο πάθιασε τους ήδη φανατισμένους συμπαίκτες του, χαρίζοντας τους μια μεγάλη νίκη. Δικαιωματικά βρίσκεται στην καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας έχοντας σκοράρει συνολικά 29 πόντους με 6 τρίποντα.

Θέση 3 

Θέμης Φωτόπουλος (Άρης Νικαίας)

Ο Mr. Εσκανα ξέρει καλά την κατηγορία, ξέρει πολύ καλά τα μυστικά του σκοραρίσματος και στο παιχνίδι που δδιεξήχθηστον Πλάτωνα μεταξύ Άρη και Τραχώνων, πήρε την ομάδα του από το χέρι και της χάρισε μία νίκη που την επαναφέρει στην πρώτη τετράδα. Ο Θέμης με 26 πόντους και 3 εύστοχα τρίποντα σε στιγμές όπου οι Τράχωνες έδειχναν να ξεφεύγουν στο σκορ, κρατούσε τον Άρη Νικαίας κοντά στον αντίπαλό του και με ομαδική δουλειά στο φινάλε χάρηκαν για τέταρτη φορά φέτος, τη χαρά της νίκης.

Θέση 4

Ρήγας Παπαργυρόπουλος (Πρωτέας Βούλας)

Η λέξη που χρησιμοποιήθηκε στην ανάλυση των ματς για τον παλιό παίκτη του Ικάρου Καλλιθέας, ως σαρωτικός, ήταν αυτή ακριβώς που τον χαρακτήρισε στην αναμέτρηση με τον ΑΟΝΑ. Σκόραρε 22 πόντους, μάζεψε ριμπάουντ, έκλεψε μπάλες, μοίρασε ασίστ και βοήθησε την ομάδα του να πετύχει μια άνετη επικράτηση απέναντι σε ένα σύνολο που δεν έχει μάθει να τα παρατάει. Ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος είναι παίκτης μεγαλύτερων κατηγοριών και σε κάθε εμφάνισή του στην Ά Εσκανα το αποδεικνύει. 

Θέση 5

Γιώργος Παπουλίδης (ΑΛΦ Αλίμου)
Από τριαντάρα σε τριαντάρα κινείται ο έμπειρος ψηλός του ΑΛΦ Αλίμου. Στη μεγάλη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Μίλωνα, πέτυχε 34 πόντους, διέλυσε την αντίπαλη άμυνα και παρόλο που ο coach του Μίλωνα έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να τον σταματήσει, αυτός τελικά δε σταμάτησε παρά τη στιγμή που η ''χοντρή κυρία τραγούδησε'' και η ομάδα του Αλίμου αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με μια μεγάλη νίκη. Οι 34 πόντοι από μόνοι τους αποτελούν σημείο αναφοράς, αλλά και η συνολική παρουσία του Γιώργου Παπουλίδη τον καθιστά ως ένα εκ των κορυφαίων σέντερ της κατηγορίας.

Coach

Μάνος Τσαπάκης (Άρης Νικαίας)

Ο coach Τσαπάκης ενώ είδε την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ για 39 λεπτά εκ των οποίων τα 34 με διαφορά μεγαλύτερη από 7 πόντους, κατάφερε και ανακάτεψε την τράπουλα και με σωστή καθοδήγηση σε άμυνα και επίθεση,''έστειλε'' την μπάλα στα κατάλληλα χέρια όταν αυτή έκαιγε και μαζί με τη δική του δικαίωση, ήρθε και αυτή του Άρη Νικαίας.. Μια μεγάλη νίκη ψυχολογίας για τους Νικαιώτες, σε μια αναμέτρηση που φαινόταν χαμένη με τον coach τους να φέρει μεγάλο μερίδιο για την επιτυχία.








21 σχόλια:

  1. ελεος παιδια.η 5αδα μια χαρα ειναι αλλα κοουτς της αγωνιστικης δεν γινεται να ειναι ο προπονητης του ΑΡΗ π κανε μια αυτονοητη εντος εδρας νικη,οταν ο τελευταιος αλιμος εβαλε 90 στον αηττητο μιλωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συμφωνώ μαζι σου, το συνοθύλευμα του Αλίμου θα το σώσει και φέτος ο Παπουλίδης και ο
      Τσιριγωτάκης, αντε κι ο Μοδάκης.

      Διαγραφή
  2. Η εξέλιξη του ματς έδωσε κατά τη γνώμη μας την θέση του καλύτερου coach στον Τσαπάκη, καθώς το παιχνίδι αν το βλέπατε στη Νίκαι ήταν χαμένο, οι Τράχωνες είναι ομάδα που μπορεί να χτυπήσει άνοδο, και κατά τη γνώμη μας έχει μία ήττα παραπάνω από όσες θα έπρεπε. Μην αναφέρω δύο. Εγώ προσωπικά θεωρώ, ότι ο Άλιμος δεν έκανε κάποια έκπληξη, αλλά κέρδισε μια ομάδα που για μένα ήταν στα μέτρα του. Όπως το ίδιο έκανε και απέναντι στον Άρη.

    LegenD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι ο μιλωνας στα μετρα του αλιμου και οι τραχωνες για ανοδο....απο τις εφημεριδες μαθαινετε για την κατηγορια η απο προσωπικς φιλιες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι λίγο άσχετος ή μου φαινεται;
      Swko

      Διαγραφή
    2. Ναι εγω ειμαι ασχετος.Νταξει ο τσαπακης με το καλυτερο ροστερ της κατηγοριας ηταν ο προπονητης της αγωνιστικης επειδη κερδισε εντος εδρας τους τραχωνες κι οχι του αλιμου που σπασε το αηττητο του μιλωνα(ο οποιος μας ειπατε οτι ειναι και στα μετρα του αλιου,αρα ο αλιμος παει για ανοδο)ουτε ο μαης που με ταπιτσιρικια του κερδισε την δραπετσωνα,ουτε ο γαζης που κερδισε σε ματς θριλερ το ποιοτικοτερο ροστερ του πορφυρα...Ακουστηκατε

      Διαγραφή
    3. ο Τσαπακης ειναι λιγος, το παιχνιδι με τους Τραχωνες μας το εκαναν δωρο στο τελος μονοι τους.
      ο Θεμης τον εκανε μαγκα με το τριποντο απο την γουηκ σαιντ την ωρα που οι αλλοι πηγαιναν
      να κλεψουν την μπαλα με παγιδες αντι να κανουν φαουλ και να παμε στις βολες..

      Διαγραφή
  4. file anwnyme,den exeis katalavei oti ta paidia edw vazoun stathera tous dikous tous k pou k pou petane k kanenan xebarko gia to xekarfoma!den exoun idea apo thn kathgoria k to kuriotero,exoun ftiaxei ENA sait pou poio proxhro pethainei!!h proxeirothta tou se olo tou to megaleio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριοι κοιτάξτε να δείτε. Αρχικά στον πρωτο. Ο Μάης κέρδισε μία ομάδα που μπορούσε να κερδίσει και με μεγαλύτερη διαφορά, αλλά η αστοχία του στοίχισε. Ο Πορφύρας απο την άλλη ναι μεν είναι ποιοτικό τατια, αλλά η πρόσφατη φόρμα του και η αντίστοιχη του αοπφ, σίγουρα δικαιολογούσε ενα ντέρμπι αλλα ως εκει. Ο Άρης από την άλλη αντιμετώπιζε την καλυτερη ομάδα αυτη τη στιγμή στην Α εσκανα. Οποιος δεν συμφωνεί, δεν τον κράζω, απλά λεω τη γνώμη μου. Σε ενα παιχνίδι που στο 35-36 ήταν στο -12 και γύρισε, πως να το κάνουμε φέρει μερίδιο ευθύνης και ο προπονητής. Οσο για τον Αλιμο, επαναλαμβάνω ότι για εμας που βγάλαμε την πεντάδα, ήταν στα μέτρα του το ματς. Ο Μίλωνας όλατου τα ματς σχεδόν τα κέρδισε στο παρα ενα. Θεωρήσαμε ότι το τρίπτυχο του αλιμου μπορούσε και τελικα κέρδισε μια ομαδα που ειναι μεν φαβορί, αλλα ουσιαστικά έχει πάρει μοναχά ενα ντέρμπι ενθουσιασμού στην αρχή.
      Για τον δευτερο φίλο, δε διαφωνώ ότι το blogaki μας ειναι ερασιτεχνικό και λίγο πρόχειρο. Δε διαφωνώ στο ότι κάποιοι από τα ατομα των πενταδων είναι φίλοι μας. Επειδή όμως ούτε ο Φωτοπουλος, ουτε ο Ραλλατος, ουτε ο Τσαπάκης, ούτε ο παπαργυροπουλος, ουτε κανεις δεν έχει ανάγκη την προβολή απο το sportsofficers για να βγάλει μεροκάματο του χρόνου, οπως καταλαβαίνεις δεν έχουμε και κάποιο λόγο να τους προωθήσουμε. Αν θέλαμε να κάναμε κάτι τέτοιο θα προωθούσε με τις γραμμές συγκεκριμένων ανθρώπων, θα αμαυρίζαμε με λεπτομέρειες κάποια απο τα ματς της κατηγορίας που υπάρχει παρασκήνιο, με μοναδικό αποτέλεσμα να λερώσουμε το στόμα μας, να μειώσουμε τις προσπάθειες των αθλητών-πρωταγωνιστών και να κάνουμε κακό στο άθλημα που όλοι αγαπάμε.
      Ελπίζω να σας κάλυψα και με χαρά μπορούμε να διαβάσουμε και τις δικές σας προτάσεις για τους καλύτερους της εβδομάδας. Εμεις δεν έχουμε τεντεξ. Τη γνώμη μας εκφράζουμε είτε λάθος, είτε σωστή.
      LegenD

      Διαγραφή
    2. Ρε Legend μην ασχολείσαι με τον κάθε πειραγμένο. Εχω δει τον Άρη και με τον Αλιμο και με τους Τράχωνες. Δε ξέρω αν ο Τσαπάκης ήταν ή δεν ήταν ο καλύτερος προπονητής αυτή την εβδομάδα. Ξέρω όμως ότι δύο φορές που τους είδα τα ονόματα ήταν μόνο ονόματα. Ακόμα και ο Φωτόπουλος σκιά του εαυτού του είναι και ας βαζει 20ρες. Το υλικό που όλοι λένε δεν έχει παίξει ούτε μια φορά μπάσκετ επιπέδου και έχει τρεις νικες με την ψυχή στο στόμα. Οσοι λοιπον ειδαν το ματς καταλαβαν οτι ο αρης δεν αξιζε τη νικη και το οτι την πηρε το χρωστα στη ζωνη που επαιξε και στην κωλοφαρδία του.

      Διαγραφή
  5. Καλυτερη ομαδα της εσκανα οι τραχωνες..νταξει δεν περιγραφω αλλο,αλλαχτε,αθλημα και σταματηστε να γραφετε με βαση τις φιλιες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον πρώτο φίλο το μόνο που μπορώ να σου πω, είναι ότι θεωρώ οτι ο Άρης θα βρει τα πατήματά του και θα ανέβει στο άμεσο μέλλον. Όσο για αυτά που αναφέρεις για τον Θέμη και τους υπόλοιπους, θεωρώ ότι είναι απλά παίκτες υψηλού επιπέδου και σιγά σιγα, ένας ένας αποδεικνύουν την αξία τους.
      Όσο για τον δεύτερο, είσαι προκατειλημμένος και εντελώς ανίδεος με την κατηγορία για αυτό δε χρειάζεται παραπάνω ανάλυση, απλά δέχομαι τη γνώμη σου και ας μην τη συμμερίζομαι.
      LegenD

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε..ειμαι ανιδεος με την κατηγορια εγω κι ειστε σχετικοι εσεις..φαινεται ποσο σχετικοι ειστε και απο τις προβλεψεις που κανετε...Αλλα αφου θελετε να φτιαχνετε 5αδες με προσωπικες φιλιες δικαιωμα σας..αλλα οχι να το παιρνατε και για σωστο

      Διαγραφή
    3. Για να σε καλύψω 100% γιατί μας έχεις ζαλίσει, από την πεντάδα της εβδομάδας, οι δύο μας είναι άγνωστοι, τους άλλους δύο τους αντιπαθώ (τα άλλα παιδιά δεν τους γνωρίζουν) καθώς έχουν πικράνει φίλο μου που αγωνίζεται στην κατηγορία, τον Φωτόπουλο τον γνωρίζουν και οι πέτρες και πήρε ένα ματς μόνος του, και τον Τσαπάκη τον γνωρίζω καθώς και αυτός όπως και αρκετοί άλλοι, είχαι από παίκτης στην Έσκανά και όσοι γνωρίζουν την κατηγορία, από τα καλύτερα παιδιά αυτής. Απλά έτυχε και γύρισε με δικές του επιλογές ένα ματς που 4 λεπτά πριν τη λήξη ήταν χαμένο και με διαφορά 12 πόντων.
      Επαναλαμβάνω, ότι δέχομαι τη γνώμη σου, απλά μην γίνεσαι κακός χωρίς λόγο. Απόλαυσέ το και άμα θες διόρθωνέ μας ή μπορείς και εσύ να συμβάλλεις γράφοντας όμορφα και ωραία ότι θες. Να κράζεις κάποιους που ασχολούνται χωρίς κανένα όφελος, τόσες ώρες για την ενημέρωση και τη διασκέδαση, όσων ασχολούνται με το ερασιτεχνικό μπάσκετ, ακουμπά τα όρια της αμαρτίας.
      LegenD

      Διαγραφή
  6. Νομιζω οτι φετος γινεται καλυτερο πρωταθλημα σε σχεση με περυσι που ηταν 2 ομαδες και μετα το χαος.. φετος ολα τα ματς ειναι πολυ δυσκολα για ολους ειτε εντος ειτε εκτος εδρας... πολλες ομαδες θα ξεφουσκωσουν και αλλες θα ανεβασουν στροφες... σιγουρα ο θεμης κοσμει ολα τα χρονια την Εσκανα ως ο καλυτερος παιχτης σε διαρκεια και επιτυχιες.. αλλα ο χρονος δεν γυριζει πισω... και φαινεται σε καποια ματς αυτο! Ο ερμης εχει ξεκινησει πολυ δυνατα αλλα πιστευω πως ο Βλαχακης και ο Ασημακοπουλος δεν θα κρατησουν πολυ και θα αρχισει κατηφορα... Ο Μιλωνας εχει γλυτωσει 2-3 ματς στον ποντο... ο Πρωτεας ειναι σε ανοδικη πορεια... με 4 εμπειρους παιχταραδες για τα δεδομενα τησ κατηγοριας αλλα μετα ισως το χαος... λογο απειριας των μικρων... ο Αρης πολυ καλο συνολο αλλα δυχτηχως υστερει στον μικρο κατα την αποψη μου... οι Τραχωνες εμπειρη και δεμενη ομαδα το ιδιο και ο Αλιμος με δυνατες εδρες... ο Πορφυρας για πανω ξεκινησε αλλα προσγειωθηκαν πολυ αποτομα κατι λαθος εχει γινει εκει... οι υπολοιπες ομαδες νομιζω ειναι σχεδον σε ιδια μοιρα θα παλευουν καθε βδομαδα ολα τα ματς... τα παιδια εδω κανουν μια προσπαθεια για την καυλα τους μην μπαινετε λοιπον και σχολιαζετε ποιον εβαλαν και ποιον οχι δεν ειναι ο galanis να ξερουν αν ο γιωργαρος εχει δωσει 15 ασσιστ η αν ο ραλλατος εχει παρει 20 rebound... ουτε νομιζω παιρνουν χαρτζηλικι να βαζουν στην 5αδα καποιους ηρεμια λοιπον και καλο πρωταθλημα σε ολους! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστούμε αρχικά που συμμετείχες με τη γνώμη σου και εν συνεχεία για τα καλά σου λόγια.
      Εγώ θα προβλέψω το μέλλον κάπου στο Γενάρη. Προς το παρον τα επόμενα ματς αυτής της Δευτέρας και εν συνεχεία της επόμενης, θα βάλουν θεωρώ αρκετά πράγματα στη θέση τους και θα έχουμε καλύτερη εικόνα.
      Όλες οι γνώμες δεκτές κύριοι
      LegenD

      Διαγραφή
  7. piadia opoios den thelei den diabazei eyxaristoyme to sport officers gia thn enhmerwsei.bravo sta paidia edw poy oti grafoyn to tekmhriwnoyn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμεις το ευχαριστιόμαστε φίλε. Όλες οι γνώμες δεκτές. βρισιές και ξεκατίνιασμα δε θέλουμε. Σ ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια.
      LegenD

      Διαγραφή