ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Η καλύτερη πεντάδα της 1ης αγωνιστικής. (Ά Εσκανα)

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε και έχουμε ήδη τους καλύτερους για την πρώτη αγωνιστική, αφού όλα τα υπόλοιπα συμπεράσματα είναι τουλάχιστον επιπόλαια. SPORTSOFFICERS



Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1

Θανάσης Κακολύρης. (Φονικας Πειραιά)

Ο πρώην άσσος της Παλατιανής και του Τρίτωνα, έκανε ότι χρειαζόταν για τον Φοίνικα και με 5 τρίποντα, αλλά και πολύ καλή δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι, ξεχώρισε για την ομάδα του.

Θέση 2

Γιάννης Γραμματικός (ΑΕ Καλλιθέας)

Αποτελεσματικός με το καλημέρα ο έμπειρος αθλητής της ΑΕΚ, με 24 πόντους και ουσιαστικές λύσεις, έδωσε στην ομάδα του αυτό που χρειαζόταν στα δύσκολα για να πάρει έστω και στην παράταση το ροζ φύλλο αγώνα.

Θέση 3

Θέμης Φωτόπουλος (Πορφύρας)

Φωτόπουλος από τα παλιά... 28 πόντοι, τρεξίματα, ουσία και ότι καλύτερο με το καλημέρα στη θέση τρία για την πρώτη αγωνιστική της Ά Εσκανα.

Θέση 4

Αλέξανδρος Ζαρκαδούλας (Ελευθερία Μοσχάτου)

Ο μικρός έχει μεγαλώσει χρόνια τώρα και κάνει όργια. Απέναντι και στον Ερμή, ήταν αυτός που έπρεπε, σοβαρός, αποτελεσματικός και δίκαια βρίσκεται στην καλύτερη πεντάδα, με ουσία σε επίθεση και άμυνα.

Θέση 5

Χρήστος Χεργκελετζής (Πειραϊκός)

Στα δύσκολα ο Χεργκελετζής κρατούσε τη μπάλα, την έβαζε στο πλεκτό και ο Πειραϊκός κατάφερνε και έπαιρνε ανάσες απέναντι στους Τράχωνες. Πολύ καλός ο Χρήστος από νωρίς στο πρωτάθλημα, αποτελεσματικός μπροστά και με πολλά ριμπάουντ, κατάφερε και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο διπλό της αγωνιστικής.

Προπονητής

Γιώργος Δρουμπούκης (ΑΕ Καλλιθέας)

Δεν είναι ότι ο άνθρωπος προπονεί ένα μάτσο πιτσιρίκια, είναι ότι πήγε μέσα στο Βυζαντινό, μέσα σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες και έκανε διπλό. Πολύ καλή και διαβασμένη η Καλλιθέα, πήρε το διπλό που λίγοι περίμεναν και ετοιμάζεται για πολλά μπαμ στο νέο πρωτάθλημα.
Πειραϊκός από τα παλιά. Περίπατο Μίλωνας και Πορφύρας.

Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Τη συνιστούν 34.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM





1 σχόλιο: