ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Οι καλύτεροι της ΄Β Εσκανα στους SPORTSOFFICERS. 3η αγωνιστική.

Μεγάλο βράδυ και το χθεσινό, με πολύ σημαντικές νίκες, με μεγάλες εκπλήξεις και με αναμενόμενα μεγάλες εμφανίσεις. Αυτούς τους αθλητές λοιπόν εμείς επιβραβεύουμε, με την καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας. Δείτε τη μόνο στου SPORTSOFFICERS



Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1

Βαγγέλης Μαραγκόπουλος (ΑΛΦ Αλίμου)

Ηγέτης, δημιουργός, σκόρερ και πολλά άλλα όμορφα μπορούμε να πούμε για τον Μαραγκόπουλο, ο οποίος τα κάνει πράξη με πολύ απλές κίνησεις στον Άλιμο. Άλλοι 24 πόντοι, ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση, και ο Άλιμος είναι στην κορυφή.


Θέση 2

Δημήτρης Στεφάνου (Τελαμώνας)

Ο Στφάνου του Τελαμώνα κατάφερε και έβγαλε ενέργεια σε επίθεση και άμυνα, με αποτέλεσμα το πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο της ομάδας του, να της δώσει και την ώθηση ώστε να πάρει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη. Με 19 πόντους και ένα τρίποντο, ο πολύ καλός Σταφάνου, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άνετη νίκη του Τελαμώνα μέσα στο Ελληνικό.


Θέση 3

Θοδωρής Παπαδάκης (Τερψιθέα)

Μπορεί να αγωνίζεται στη θέση 4, μπορεί να παίρνει αυτήν τη θέση χάρη τα εύστοχα σουτ του συναθλητή του που βρισκόταν μία εβδομάδα πριν σε αυτήν εδώ τη θέση (Κόγκα) και οδήγησε την αναμέτρηση με την Καστέλλα στην παράταση, όπως και να το κάνουμε όμως, με 16 πόντους και πολύ ενέργεια, ο πρώην αθλητής της Ηλιούπολης, έκανε τη διαφορά για την ομάδα του και χάρηκε για δεύτερη φορά τη χαρά της νίκης φέτος.


Θέση 4

Νίκος Θεοχάρης (Γλυφάδα)

Το τεσσάρι που πέρυσι στον Αίολο Ταύρου ήταν ασταμάτητο, αφού έχει κάνει ήδη δύο τρομερές εμφανίσεις, έκανε και τρίτη και αφού βρήκε καλούς συνοδοιπόρους αυτήν την φορά, με 18 δικούς του πόντους, ανέτρεψε το σκορ για την ομάδα του και γεύτηκε την χαρά της νίκης για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, επανερχόμενος και πάλι στην αγαπημένη του Γλυφάδα.


Θέση 5

Τάσος Παπαϊωσήφ (ΑΟΝΑ)

Κορυφαίος και πάλι ο Παπαϊωσήφ για τον ΑΟΝΑ, μόνο που η ακόμα μία εξαιρετική του εμφάνιση, συνδυάστηκε με νίκη και βρίσκεται επάξια στην καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας. Ηγέτης, αποτελεσματικός και πολύ δυνατός, ο Παπαϊωσήφ ηγείται του φετινού ΑΟΝΑ.


Προπονητής

Στράτος Καψιμάλης (Γλυφάδα)

Ομάδες σαν τη ΝΕΜ δεν τις κερδίζει κανείς εύκολα. Η Γλυφάδα όμως όχι μόνο την κέρδισε, αλλά το έκανε και με ανατροπή, πράγμα που δείχνει ότι υπήρχε υπομονή και πολύ καλό κοουτσάρισμα. Ο coach Καψιμάλης φέρει μεγάλο μερίδιο σε αυτήν την επιτυχία.



Κουμπουριά στη Γλυφάδα. Μεγάλο διπλό ο Τελαμώνας, έκανε σεφτέ ο ΑΟΝΑ. (΄Β Εσκανα)




Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτίνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM



2 σχόλια:

  1. Παλι εξω ο Καρατζας? Τι γινεται ρε συ το πιο φορμαρισμενο 4-5 της κατηγοριας ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Και αφήσαμε στην απέξω και Τσιριγωτάκη Κόικααθτην την εβδομάδα που ήταν και αυτοι πολυ καλύτεροι του.
    SWKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή