ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Το φινάλε Πορφύρας - ΑΕ Καλλιθέας και η ανάλυση που σας χρωστάμε. (VID)

Η Αναμέτρηση μεταξύ Πορφύρα και ΑΕ Καλλιθέας ολοκληρώθηλε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, αλλά οι SPORTSOFFICERS, αφού άκουσαν και τις δύο πλευρές, αλλά και κάποιες αντικειμενικές, έχουν μία πλήρη εικόνα και σας την μεταφέρουν. Ταυτόχρονα μπορείτε να δείτε και το βίντεο που προσφέρουν οι γηπεδούχοι, με το φινάλε της αναμέτρησης.


ΠΟΡΦΥΡΑΣ - Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 71-68


Δεκάλεπτα 18-20, 36-41, 54-56 , 71-68
Διαιτητές Ραχιώτης Ορφανός Ι
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Παύλος) :Οικονόμου 4(1), Παλτόγλου 9(2) Χαραλαμπίδης 5, Ντόκος 2 Βαμβακάρης 19, Φωτόπουλος 16 (1) , Καλαμαράς 5(1) , Πιτούλης 2, Τσούρτος 2 Τρίγκας 7(1)
ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δρουμπούκης, Ιμπραημάκης) Κωσταρέλος 2,  Αλευράς , Γουρδομιχάλης 2 Γραμματικός 31(5) , Σεργιένκο 12, Λαζαρίδης 8(2) Χιόλος , Θεολογίτης 12(1) Δαουτάκος 1  Πάσμα 

Αφού ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Πορφύρα για τη συνεχόμενη ενημέρωση (video) που μας παρέχουν ώστε να σας προσφέρουμε, περνάμε αμέσως στην ανάλυση του αγώνα.


Ντέρμπι λοιπόν είχαμε στην αναμέτρηση του Πορφύρα με την Καλλιθέα, με την ομάδα του coach Δρουμπούκη να μπαίνει πιο αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο και να προηγείται ναι μεν οριακά, δείχνοντας όμως καλύτερο πρόσωπο από τον αντίπαλό της. Δεύτερο δεκάλεπτο και μπαίνει φωτιά στον αγώνα. Σε μία προσπάθεια του Φωτόπουλου των γηπεδούχων, ο Λαζαρίδης κάνει το τρίτο του φάουλ, με τον αγκώνα του να καταλήγει στον λαιμό του πρώτου, με αποτέλεσμα αυτός να σωριάζεται στο πάτωμα και να ακολουθούν διαμαρτυρίες από εξέδρα και πάγκο.
Σε εκείνο το σημείο ''φίλος'' των γηπεδούχων, διαμαρτύρεται από την εξέδρα, ''φίλος'' των φιλοξενούμενων απαντά, κάποιοι τρίτοι αντιδρούν λίγο πιο πίσω και ακολούθησε γενικευμένη σύρραξη με 10-12 άτομα και από τις δύο πλευρές να προωθούν τη διάδοση του αθλήματος σε άλλο επίπεδο. Αναγκαστικά και αναπόφευκτα  εκλήθη το 100. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, προσπάθησε να διώξει τον κόσμο, όπου οι απλοί αγνοί φίλαθλοι δεν επιθυμούσαν να αποχωρήσουν από τη στιγμή που η φασαρία ξεκίνησε από άλλους, που παρεμπιπτόντως ήταν ενήλικες και σοβαροί ανθρώποι (οι δύο παραπάνω κύριοι που αναφέρθησαν ήταν απλά οι δύο χαρακτηριστικές φιγούρες της έναρξης όλων των γεγονότων και παρόλο που οι SPORTSOFFICERS έχουν δεχθεί επίθεση για κάποια σχόλια τους στο παρελθόν που μόνο εμπρηστικά δεν ήταν, αυτή τη φορά προστατεύουν και τις δύο ομάδες και δεν αναφέρονται σε ονόματα που ακούστηκαν ή κινήσεις ανθρώπων, γιατί εν συνεχεία δεν θα μπορεί να μας πει ουδείς κουβέντα για όλα αυτά τα απαράδεκτα που έλαβαν χώρα εχθές το βράδυ στο Σαλπέας.) 
Συνεχίζοντας στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά από μία ώρα αναμονή, οι δύο ομάδες επέστρεψαν στο παρκέ ώστε να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, αφού άπαντες αποχώρησαν από το κλειστό γυμναστήριο. Η Καλλιθέα παρέμενε μπροστά λοιπόν, με τον Γραμματικό να κάνει σχεδόν τα πάντα και τους Θεολογίτη και Σαργιένκο να συνεχίζουν το έργο του ώστε να φτάσει το ματς στο 30' και οι φιλοξενούμενοι να προηγούνται. Στο τελευταίο δεκάλεπτο τώρα, με πιο στοχευμένες επιθετικές επιλογές για τους Πορφυριώτες καθώς και πιο σφιχτή άμυνα περιορίζοντας τον Γραμματικό, κατάφεραν και πήραν ένα μικρό προβάδισμα, για να ακολουθήσει η διαδικασία των βολών, η οποία τους χάρισε και τη νίκη όπως θα δείτε καλύτερα στο παρακάτω βίντεο, όπου όμως λόγω συντομίας προφανώς έχουν κοπεί οι τεχνικές ποινές που εδόθησαν καθώς και συνομιλίες μεταξύ προπονητών διαιτητών κλπ. 
Έντονα τα παράπονα των φιλοξενούμενων για τα δεκάδες φάουλ που εδόθησαν στους γηπεδούχους, ενώ υπήρχε και κατήφεια για όλα τα παραπάνω άσχημα γεγονότα, αλλά και για όσα δεν αναφέρθησαν σε αυτές εδώ τις γραμμές.
Βαμβακάρης και εν συνεχεία Φωτόπουλος οι καλύτεροι των νικητών, ενώ ο Γραμματικός των φιλοξενούμενων ήταν και πάλι ο ηγέτης τους.

ΥΓ. Ντρεπόμαστε να αναφερόμαστε πιο πολύ σε εξωαγωνιστικούς παράγοντες και όχι στους πραγματικούς πρωταγωνιστές των αναμετρήσεων που είναι οι αθλητές.
Είναι ντροπή πιτσιρικάδες 16-17-18  χρονών να χύνουν τον ιδρώτα τους μαθαίνοντας μπάσκετ και χτίζοντας προσωπικότητες, 35-40 χρονών άνθρωποι να ευχαριστιούνται τον αθλητισμό και το μπάσκετ μέσα σε τόσες αντιξοότητες και να υπάρχουν κάποιοι απαράδεκτοι, ακίνητοι, άσχετοι με τον αγωνιστικό αθλητισμό, χοντροί ή ανορεκτικοί καπνιστές ή πότες στις εξέδρες (γενική αναφορά όχι για τη χθεσινή αναμέτρηση) και με ότι δεν τους αρέσει από αυτά που βλέπουν, να εξυβρίζουν τους αθλητές, τους διαιτητές, τους προπονητές και ότι άλλο τους φταίει και πίσω από την μάζα της εξέδρας και του ''γηπέδου''( όπως υπάρχει ο όρος στην Ελλάδα), να υποδύονται τους άντρες, ακόμα και αν ο τελευταίος πιτσιρικάς της κάθε ομάδας θα μπορούσε να τους κάνει τουλούμι στο ξύλο αν ζούσαμε σε μία χώρα χωρίς νόμους και αρχές. Κάποια στιγμή πρέπει να περάσει σε όλους ότι ο αθλητισμός είναι υγεία, είναι διασκέδαση, είναι θέαμα. Προφανώς όλα τα παραπάνω, αλλά και χειρότερα περιστατικά που έχουν ξανασυμβεί, σε ένα θέατρο ή στο σινεμά δεν θα γίνονταν ποτέ. Αυτό θα πρέπει να περάσει και στα γήπεδα μας. Και αν κανείς πει ότι εντάξει μωρέ, τοπικό είναι... Δείτε πόσο όμορφο και ενδιαφέρον πρωτάθλημα είναι η Ά Εσκανα. Πόσα ταλεντάκια θα παίξουν σε λίγα χρόνια σε κορυφαίες κατηγορίες της χώρας. Από το περσινό πρωτάθλημα ο Καπώνης είναι στο Λαύριο στην Ά1, ο Γκαβασιάδης είναι στον Φιλαθλητικό στη ΄Β εθνική και αναφερόμαστε σε δύο μόνο σούπερ περιπτώσεις νεαρών αθλητών από τα σπλάχνα της Εσκανα, οι οποίοι δούλεψαν και επιβραβεύτηκαν. 

Για αυτό λοιπόν και οι ομάδες, αλλά και η διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να εκμηδενίσουν τέτοια φαινόμενα και να κάνουν ότι χρειάζεται, ώστε το τοπικό μπάσκετ και το μπάσκετ γενικότερα να συνεχίσει να ανθίζει και να προχωρά μπροστά, αφού κατά το μεγαλύτερο μέρος των αθλητών, όλοι είναι σύγχρονοι και πολιτισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι αθλούνται, παίζουν μπάσκετ και εν συνεχεία επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους.


Είναι μεγάλη υπόθεση να μπορεί ένας άνθρωπος 5 με 6 δίωρα την εβδομάδα να φορά το σορτσάκι του, να παίζει το αγαπημένο του άθλημα και να αισθάνεται πιτσιρίκος. 

Έχουμε πολλά προβλήματα για να αποκτήσουμε και άλλα. 

Προστατέψτε το άθλημά μας. 

Μην μας στερείτε και αυτό...


Δείτε το βίντεο...







Αντρίκειο διπλό ο Πειραϊκός μέσα στη Νέα Σμύρνη. Νικητής στην ματσάρα ο Πορφύρας. (Α΄ Ανδρών)


Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτίνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM

4 σχόλια:

  1. Εκτός λάθους ή παραλείψεως, μάλλον σας έχει διαφύγει και ο σχολιασμός του αγώνα ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ - ΠΟΡΦΥΡΑ 47-67 (ώρα έναρξης 10 μ.μ.).

    αναγνωρίζοντας τον φόρτο της δουλειά σας
    BlackRed

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε γράψει για το Πέραμα - ΑΟΠΦ κανονικά μαζι με τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως για την προηγούμενη εβδομάδα...
    Το γράψαμε αλλα προφανώς δεν πέρασε στις ενημερώσεις και μετά χάθηκε. Κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είστε απλά τραγικοί... Η αντικειμενικότητα ξεχιλίζει... Ουδέν σχόλιο για το ότι ο Φωτόπουλος έφυγε με μαυρισμένο μάτι από το γήπεδο. Φάουλ στην φάση από την οποία ξεκίνησαν όλα δεν δόθηκε. Ήταν ξεκάθαρη η πρόφαση της Καλλιθέας και του προπονητή της αλλά όπως ήρθαν έτσι και φύγανε!

    Υ.Σ. Πρώτοι και ΑΗΤΤΗΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή