ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Η πεντάδα της εβδομάδας από τους SPORTSOFFICERS. 6η Αγωνιστική (Ά Εσκα)

Μεγάλες νίκες και εύκολα βράδια έιχαμε στην έκτη αγωνιστική της Ά ΕΣΚΑ. Οι SPORTSOFFICERS για έκτη φορά φέτος σας έχουν την καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας και αφού ευχαριστήσουμε το SUPERBASKET.GR για την στήριξη στη σελίδα μας, αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας, ας περάσουμε στους καλύτερους της εβδομάδας.



Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1


Χρήστος Σκαλωμένος (Διαγόρας Δρ.)


Δεν κουνιέται ο Σκαλωμένος από την καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας. Ένας από τους καλύτερους point guard της κατηγορίας, σκόραρε 12 πόντους, δημιούργησε όλο το παιχνίδι της ομάδας του σε στιγμές που το Κουκάκι έδειχνε απειλητικό, με αποτέλεσμα να μπαίνει επάξια στους καλύτερους πέντε ακόμα μία εβδομάδας.

Θέση 2

Γιώργος Παπαδόπουλος (Παλατιανή)


Ο περιφερειακός της Παλατιανής έχει πάρει από το χέρι την ομάδα του και την οδηγεί σε μεγάλες νίκες στην Ά Εσκα. Ακόμα 15 πόντοι, αρκετή στήριξη και από τη θέση του άσσου και με μεγάλα καλάθια στα τελευταία πέντε λεπτά, οι κυανοκίτρινοι απέδρασαν με το διπλό από την Αγία Βαρβάρα.

Θέση 3


Σωτήρης Σωτηριάδης (Αίολος Ταύρου)


Ο πιστός στρατιώτης του Αιόλου βρήκε τον χώρο που άφησε πίσω του ο απόντας εχθές Κορκοσούρας, σκόραρε από τα 6.75 τρυπώντας την κλειστή ζώνη του Αιγάλεω και από κοινού με τον Αθανασούλα βοήθησαν την ομάδα τους, ώστε να πάρει ακόμα ένα δίποντο. Ότι καλύτερο για τη θέση τρία για την Ά Εσκα, αυτήν την εβδομάδα.

Θέση 4


Λευτέρης Δημητριάδης (ΑΟΚ Χαλανδρίου)


Ο Σέντερ του Χαλανδρίου τα έκανε όλα στην αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στην Πεύκη των πολλών ονομάτων και των πολύ έμπειρων ψηλών, πράγμα που κάνει ακόμα εντυπωσιακότερη την τελευταία του εμφάνιση τη Δευτέρα που μας πέρασε. 20 πόντοι, πολλά ριμπάουντ, αρκετές βοήθειες, τρομερή άμυνα στους αντιπάλους του και ελέω σούπερ Ευαγγελίτση στο νο5, τον μεταφέρουμε στο νο4 και αναγνωρίζουμε την τρομερή του εμφάνιση.

Θέση 5

Μάικ Ευαγγελίτσης (ΓΣ Χαλανδρίου)


Άλλη μία τριαντάρα κέρασε ο σούπερΜάικ με αποτέλεσμα το Χαλάνδρι να πάρει ένα μεγάλο διπλό μέσα στην Καισαριανή. 30 πόντοι λοιπόν, τρομερές ανάσες, μαζεμένα πολλά σκουπίδια, ηγέτης πραγματικός για την ομάδα του και το Χαλάνδρι βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Ο καλύτερος σέντερ της Ά Εσκα μέχρι στιγμής και πάλι στη θέση του.

Προπονητής

Δημήτρης Μπαρμπέρης (Παλατιανή)


Η πολύ καλή πορεία της Παλατιανής, επιβεβαιώθηκε και τη Δευτέρα που μας πέρασε μέσα από ένα πολύ μεγάλο διπλό, εκεί που πέρασε έχασε την απευθείας άνοδο από τον Νικηφόρο. Την ώρα που οι παίκτες άνοιγαν τη διαφορά στο παρκέ, στον πάγκο το προπονητικό δίδυμο της Παλατιανής Μπαρμπέρης- Τραχανάς, έπαιρναν ανάσες ανακούφισης, αφού ότι σχεδιάστηκε στον πάγκο, εκτελέστηκε στις τέσσερις γραμμές. Coach της εβδομάδας λοιπόν ο coach Μπαρμπέρης της Παλατιανής.


Ασταμάτητοι Δάφνη Δαφνίου και Διαγόρας Δρυοπίδέων, ήττα ξανά για την Πεύκη (Α΄ ΕΣΚΑ)



Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτείνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου