ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Η πεντάδα της εβδομάδας από τους SPORTSOFFICERS. 7η Αγωνιστική (Ά Εσκα)

Τα περισσότερα από τα φαβορί επιβεβαιώθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ και οι μεγάλες εμφανίσεις έχουν για ακόμα μία εβδομάδα τους καλύτερους αθλητές σε κάθε θέση. Εμείς τους δίνουμε αυτό που τους αξίζει για ακόμα μία εβδομάδα και τους επιβραβεύουμε. Οι καλύτεροι πέντε για ακόμα μία εβδομάδα είναι στους SPORTSOFFICERS


Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1


Ηλίας Εμίρης (Πεύκη)

την ώρα που η ομάδα του βρισκόταν με 17 πόντους πίσω στο σκορ, ο έμπειρος αθλητής της Πεύκης έκανε το καλύτερό του παιχνίδι μέχρι στιγμής, οργάνωσε, σκόραρε, έκανε και τον προπονητή μέσα στις τέσσερις γραμμές και η Πεύκη πήρε μία ψυχωμένη νίκη. Το καλύτερο play maker της εβδομάδας, ακούει στο όνομα του Ηλία Εμίρη.

Θέση 2


Κωνσταντίνος Σταυρούλης (Αιγάλεω)

Ο πρωταθλητής της περσινής Εσκανα με τον Άρη Νικαίας έχει βρει στο πρώτο του σπίτι τον καλό του εαυτό και δεν τον αφήνει να φύγει. 20 πόντους με ένα τρίποντο ο απολογισμός του νεαρού γκαρντ-άσσου, με το Αιγάλεω να παίρνει το ντέρμπι απέναντι στους Αμπελόκηπους και να οφείλει πολλά στον Σταυρούλη, για αυτό το δίποντο.

Θέση 3


Φίλιππος Παπακωνσταντίνου (ΑΟΚ Χαλανδρίου)

Το guard του ΑΟΚΧ έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, αλλά και από τα πόδια του με την άμυνα που έπαιξε, αφού η ομάδα του ανέτρεψε την εις βάρος της εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και πήρε τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στον ΓΣ Χαλάνδρίου. Με 17 πόντους λοιπόν και 4 τρίποντα, ο Φίλιππος Παπακωνσταντίνου κάνει τη διαφορά στη θέση 3 για αυτήν την εβδομάδα.

Θέση 4


Γιώργος Κορρές (Δάφνη Δαφνίου)

Ο Dunker των πρωτοπόρων μαζεύοντας ότι ριμπάουντ υπήρχε σε επίθεση και άμυνα, σκοράροντας 10 πόντους και βοηθώντας στη δημιουργία του παιχνιδιού με πάσες και σκριν, αποτελεί το καλύτερο τεσσάρι της εβδομάδας καθώς και έναν εκ των λόγων όπου η Δάφνη κοιτά της υπόλοιπες ομάδες από ψηλά.

Θέση 5


Θάνος Καραγιώργης (Κουκάκι)

Με 17 πόντους πολύ δουλειά σε άμυνα και επίθεση, αρκετά ριμπάουντ του να δίνουν τη μπάλα πίσω στην ομάδα του και μεγάλα καλάθια όταν το ματς ήταν στον πόντο, ο Καραγιώργης έκανε ότι χρειαζόταν, ώστε το Κουκάκι να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αίολο.

Προπονητής


Δημήτρης Μπουζούλας (Κουκάκι)

Ο Coach Μπουζούλας έχει φέρει το Κουκάκι στην έκτη θέση του πρωταθλήματος και αυτό είναι από μόνο του ένα γεγονός που μπορεί να τον χαρακτηρίσει ως τον καλύτερο προπονητή μέχρι στιγμής. Για να έρθουμε όμως στα της τελευταίας Δευτέρας, το Κουκάκι έπαιζε απέναντι σε μία ποιοτικότατη ομάδα όπως ο Αίολος,την κόντραρε για 30 λεπτά και στο τέταρτο δεκάλεπτο την άφησε μια και καλή πίσω της, ισοβαθμώντας μαζί της με 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα.


Συνεχίζουν Διαγόρας και Δάφνη, ο ΑΟΚΧ το τοπικό ντέρμπι. (Ά Εσκα)




Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτείνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου