ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Οι καλύτεροι της ΄Β Εσκανα στους SPORTSOFFICERS. 7η αγωνιστική.

Η έβδομη αγωνιστική ολοκληρώθηκε και οι ομάδες που βγήκαν νικήτριες από τη συγκεκριμένη αγωνιστική, έφεραν και μεγάλους πρωταγωνιστές. Εμείς σας τους φέρνουμε και πάλι μπροστά στις οθόνες σας, ώστε να τους καμαρώσετε γιατί πρωτίστως το αξίζουν και εν συνεχεία, με αυτόν τον τρόπο μαθαίνουμε όλο και καλύτερα τους πραγματικούς ήρωες των 14 ομάδων της ΄Β Εσκανα. SPORTSOFFICERS


Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1


Ηλίας Αρμανίδης (Δραπετσώνα)

Το τρεχαντήρι της Δραπετσώνας δεν δημιούργησε ούτε αρκέστηκε στο να ΄΄σπάσει΄΄ τη μπάλα αυτήν τη φορά. Σκόραρε, καθόρισε τον ρυθμό για την ομάδα του, η οποία πήρε μία άνετη νίκη, στην μέχρι προχθές ισόβαθμη της Τερψιθέα.


Θέση 2


Κώστας Δαλμυράς (ΕΑ Νικαίας)

Ξαναπήρε τα πάνω του ο Δαλμυράς, ο οποίος παρέλαβε τη σκυτάλη από τον φίλο και συμπαίκτη του, Αλέξανδρο Φουντή και με 25 πόντους, εκ των οποίων, αρκετοί εξ'αυτών στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα, τον έκαναν αυτόματα τον κορυφαίο της αναμέτρησης με τη Γλυφάδα, αλλά και τον καλύτερο για τη θέση 2 για αυτήν την εβδομάδα.


Θέση 3


Αντώνης Κουτσουβάς (Προοδευτική)

Το καλύτερο τριάρι της εβδομάδας ακούει στο όνομα του Κουτσουβά. Πιστός στο ραντεβού του με το αντίπαλο καλάθι για ακόμα μία εβδομάδα, βοήθησε σε επίθεση και άμυνα και η ''Προο'' πήρε ένα εύκολο διπλό, όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, μέσα στα Καμίνια.


Θέση 4



Ηλίας Νάννος (Τελαμώνας)

Δεν άλλαξε κάτι για τον ηγέτη του Τελαμώνα. Ακόμα 17 πόντοι στο ενεργητικό του, ακόμα μία κορυφαία παρουσία, νίκη και πάλι για την ομάδα του και αυτός εννοείται πως δεν απομακρύνεται από τους καλύτερους της εβδομάδας.


Θέση 5


Τάσος Παπαϊωσήφ (ΑΟΝΑ)

Ο Παπαϊωσήφ σκόραρε ακόμα 24 πόντους, ήταν και πάλι ο ηγέτης της ομάδας του, η οποία λύγισε εντός έδρας τον Αετό Καλλιθέας και με τον έμπειρο σέντερ να βοηθά τα μέγιστα ξανασήκωσε κεφάλι για τα καλά, το οποίο κοιτά προς τα πάνω. Ο Παπαϊωσήφ, παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε νίκη της ομάδας του και το ίδιο συνέβει και στην τελευταία αναμέτρηση του ΑΟΝΑ.


Προπονητής


Σάκης Καλλιπολίτης (Δραπετσώνα)

Έργο Καλλιπολίτη είναι αυτό το αριστούργημα που παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη από πλευρά Δραπετσώνας, αφού οι ερυθρόλευκοι είναι ξεκάθαρα ομάδα Ά Εσκανα, με σκληρή άμυνα, αθλητές πιστούς στα συστήματα και της οδηγίες του προπονητή τους και προπάντων ένα κλίμα που κάθε ομάδα θα ζήλευε και τον coach Καλλιπολίτη να συμμετέχει και σε αυτό, αφού όλοι οι αθλητές που στελεχώνουν τη Δραπετσώνα είναι προσωπικά δικές του επιλογές. Ο Καλύτερος coach της εβδομάδας λοιπόν και σίγουρα ένας εκ των καλύτερων αν όχι ο καλύτερος που προπονεί ομάδα της Εσκανα μέχρι στιγμής.


Ασταμάτητος ο Άλιμος, Φανταστική η Δραπετσώνα. (Β΄ Ανδρών)




Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτείνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου