ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Οι καλύτεροι της ΄Β Εσκανα στους SPORTSOFFICERS. 8η αγωνιστική.

Οι δυνατοί έδειξαν τη δύναμή τους εχθές το βράδυ και για να συμβεί αυτό κάποιοι έχυσαν κιλά ιδρώτα. Εμείς σας έχουμε τους καλύτερους και για ακόμα μία εβδομάδα τους καμαρώνετε μόνο στους SPORTSOFFICERS


Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1

Κωνσταντίνος Αποστολάκης (Αστέρας Αγ. Δημητρίου)




Ο play maker του Αστέρα, ακόμα μία εβδομάδα στάθηκε στο ύψος του, ήταν και πάλι ποιοτικός, σκόραρε, δημιούργησε και έκανε ότι χρειάστηκε ώστε η ομάδα του Αστέρα να γυρίσει το ματς από το -16 και να πάρει μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Καστέλλα.

Θέση 2

Θανάσης Κοκκαλιάς (ΑΛΦΑ)


Ο guard-forward της ομάδας του Αλίμου, έκανε ότι χρειαζόταν για να κρατηθούν τα όπλα της Γλυφάδας σε χαμηλές πτήσεις, μοίρασε τη μπάλα στα καυτά χέρια του Τσιριγωτάκη και του Μαραγγόπουλου και η ομάδα του πέρασε χωρίς να αφήσει ίχνη από το κλειστό της Γλυφάδας.





Θέση 3


Μιχάλης Σαράντης (Δραπετσώνα)

Άλλοι 26 πόντοι, τρομερά ποσοστά ευστοχίας και μία μεγάλη εμφάνιση από πλευράς Μιχάλη Σαράντη, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους πολύ καλούς συμπαίκτες του, οδηγούν τη Δραπετσώνα στην Ά Εσκανα και πάλι.





Θέση 4

Τάσος Τόμπρος (Τελαμώνας)

Το έμπειρο τεσσάρι του Τελαμώνα έκανε ότι ήθελε απέναντι στους ψηλούς της Τερψιθέας και βρισκόμενος σε μεγάλο βράδυ, βοήθησε την ομάδα του να πάρει μία άνετη νίκη σε ένα ματς που αναμενόταν ντέρμπι.





Θέση 5

Γιώργος Λυτόπουλος (ΝΕΜ)

Ο σούπερ σέντερ των Μεγάρων, ξεκίνησε τις υψηλές πτήσεις και κάνοντας πάρτι στη ρακέτα της Αρμενικής, έκανε το καλύτερό του παιχνίδι και χάρισε στην ομάδα του την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα.




Προπονητής


Γιάννης Παπαδόπουλος. (Αστέρας Αγίου Δημητρίου)

Όταν είσαι προπονητής σε μία ομάδα και αυτή χάνει με 16 πόντους στο ημίχρονο, τότε όλα μοιάζουν χαμένα. Όταν όμως αυτή η διαφορά ανατρέπεται, τότε και εσύ και οι παίκτες σου γίνεστε αυτόματα μεγάλοι μάγκες. Ας το καταγράψουμε λοιπόν λίγο πιο κόσμια. Ο καλύτερος προπονητής της εβδομάδας για τη ΄Β Εσκανα, είναι ο coach Παπαδόπουλος του Αστέρα.


Σούπερ ''Δράτσα'' για Ά Εσκανα. (Β΄ Ανδρών)



Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτείνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM



4 σχόλια:

  1. Είναι αμαρτία να μην υπάρχει ο Φουντής με 31 πόντους στην καλύτερη πεντάδα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και αυτος κ ο ο αλλος τ Αλιμου με 27.Οι ποντοι μετρανε στο μπασκετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν μετράνε μόνο οι πόντοι στο μπάσκετ φίλε μου, τότε ο Διαμαντίδης θα έπρεπε να το είχε << κόψει>> το μπάσκετ. Όποιος λοιπόν δεν είδε τον αγώνα του Αστέρα με την Καστέλλα, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Αποστολάκης ήταν ο κορυφαίος! Εξάλλου στατιστική είναι << ο επιστημονικός τρόπος για πεις ψέματα η να μην πεις όλη την αλήθεια>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπως και να χει το σκοραρισμα ειναι το πιο σημαντικο, δε γινεται καποιος να βαζει 31 και να ναι εκτος 5αδας.Η στατιστικη παλι ελαχιστα κρυβει ολα σχεδον για την αποδοση του παιχτη φαινονται σ αυτην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή