ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Η καλύτερη πεντάδα της 9ης αγωνιστικής από τους SPORTSOFFICERS. (Ά Εσκανα)




Λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι, είχαμε εχθές μεγάλες νίκες από μεγάλες ομάδες, με την αναπνοή να συγκρατείται για μία ακόμα εβδομάδα, αφού το ντέρμπι στην Καλλιθέα πλησιάζει. Εμείς έχουμε για ακόμα μία φορά τους καλύτερους της αγωνιστικής και σας τους παρουσιάζουμε. SPORTSOFFICERS



Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.



Θέση 1



Λάζαρος Τσορμπατζίογλου (ΑΟΠΦ)

Δεν είναι απλά οι 26 πόντοι που σκόραρε ξανά. Είναι που τους σκόραρε είτε από τα 8 μέτρα, είτε με μπασίματα, είτε από μέση απόσταση και με κάθε άλλο τρόπο που θα μπορούσε κάποιος να σκοράρει. Απίστευτος για ακόμα μία εβδομάδα ο ''Τσόρμπα'' και ο ΑΟΠΦ τρέχει ένα σερί 5 νικών.

Θέση 2



Σπύρος Προσελέντης (Νέα Πέραμος)

Ο πιο έμπειρος point guard της Εσκανα έκανε και πάλι το θαύμα του. 20 πόντοι, 6 τρίποντα και οδηγώντας με μαεστρικό τρόπο τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και συγκεκριμένα τον εξίσου πολύτιμο Συριστρατίδη, επέτρεψε στην ομάδα του να πάρει μία εύκολη νίκη και να συνεχίσει να παλεύει για τη σωτηρία της.

Θέση 3



Θέμης Φωτόπουλος (Πορφύρας)

Φοβερός και τρομερός ο Θέμης της Εσκανα. Ακόμα 21 πόντοι σε μία αναμέτρηση που ο Πορφύρας σκόραρε μονάχα 54 πόντους. Ο Φωτόπουλος σκόραρε, πήρε αρκετά φάουλ με την εμπειρία του, μοίρασε πολλές μπάλες όταν όλοι έκλειναν πάνω του και μετά από ακόμα μία μεγάλη νίκη, βρίσκεται και πάλι στους καλύτερους της εβδομάδας.

Θέση 4



Δημήτρης Ψυχογιός (Ευρυάλη)

Από τον Προμηθέα Πατρών προερχόμενος, το τριαροτεσσάρι της Ευρυάλης έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τα πράσινα πάνω στην ώρα και η ομάδα του κατάφερε και πήρε μία νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που ξεκίνησε για το κάτι παραπάνω και αυτή τη στιγμή βρίσκεται να έχει τους ίδιους στόχους με την Ευρυάλη. Με 26 πόντους και 4 τρίποντα, ο Ψυχογιός είναι ότι καλύτερο σε αυτήν τη θέση.

Θέση 5



Κλαούντιο Χαρούνι (Έσπερος)

Το ελαφρύ πεντάρι του Εσπέρου, με ακόμα μία καλή εμφάνιση και μάλιστα απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολύ καλούς ψηλούς όπως ο Τζαγγαράκης των 26 πόντων το βράδυ της Δευτέρας, κατάφερε και σκόραρε και αυτός με τη σειρά του 18 πόντους, μάζεψε πάνω από 10 ριμπάουντ, με τα περισσότερα να είναι επιθετικά και ήταν αυτός που μαζί με τον Καρλάφτη βοήθησαν τα μέγιστα ώστε ο Έσπερος να συντηρήσει τη διαφορά που έχτισε στο δεύτερο δεκάλεπτο και να πάρει ένα πολύ σημαντικό δίποντο.

Προπονητής



Διονύσης Γκιουλέας (ΑΟΠΦ)

Το Φάληρο από εκεί που πήγαινε να παλέψει για τη σωτηρία του, έχει φτάσει σε σημείο να τρέχει ένα σερί πέντε νικών και να κοιτά την επίτευξη της σωτηρίας του από πολύ νωρίς, ώστε να κοιτά μετά και τα πιο πάνω. Μετά από τη διεξαγωγή ενός ντέρμπι στο πρώτο μέρος, εκμεταλλεύτηκε άψογα τα κενά διαστήματα της Ελευθερίας και αφού διαχειρίστηκε όπως έπρεπε και το κρίσιμο τελευταίο δίλεπτο, έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε η ομάδα του να συνεχίσει να βρίσκεται μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις και να κοιτά περήφανη το μέλλον της.



''Ροσονέρο'' το ντέρμπι και η κορυφή. Έτοιμος και ο Έσπερος για το ντέρμπι. (Α΄ Ανδρών)



Βρες δώρα για κάθε γυναίκα επιπέδου Ά1, σε τιμές τοπικού πρωταθλήματος... Από την Christina Christi Jewels

FACEBOOK
INSTAGRAM














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου