ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Η πεντάδα της εβδομάδας από τους SPORTSOFFICERS. 11η Αγωνιστική (Ά Εσκα)

Μόνη πρώτη και με απόσταση ασφαλείας είναι πλέον η Δάφνη Δαφνίου, με τη μάχη για την πεντάδα να έχει τρομερό ενδιαφέρον και η συνέχιση του πρωταθλήματος να αναμένεται με αγωνία, αφού υπάρχουν μάχες σε αρχή μέση και ουρά. Εμείς για ακόμα μία εβδομάδα σας έχουμε τους καλύτερους της αγωνιστικής. SPORTSOFFICERS



Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1


Κώστας Τζιώτης (Νικηφόρος)

Όταν ήμουν μικρός είχα μάθει το τρεις, εφτά, εικοσιμία. Τόσους πόντους σκόραρε ο Τζιώτης με τόσα εύστοχα τρίποντα. Κάθε σουτ του έμπειρου άσσου κατέληγε στο πλεκτό, κάθε του ντρίπλα δημιουργούσε απειλή και μετά από ακόμα μία τρομερή του εμφάνιση, ο Νικηφόρος επανήλθε στις νίκες, μέσα μάλιστα σε μία πολύ δύσκολη έδρα, όπως αυτή του ''σίτι''. Ότι καλύτερο για τη θέση ένα αυτής της εβδομάδας, ακούει στο όνομα του Τζιώτη.

Θέση 2


Ηλίας Καμπέρης (Κουκάκι)

Ο point guard του Κουκακίου, είχε μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Νήαρ Ήστ, σκόραρε, δημιούργησε και έκανε ακριβώς ότι χρειαζόταν, ώστε η ομάδα του να μη χάσει το προβάδισμα στο σκορ και ταυτόχρονα να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Πανάξια η παρουσία του Καμπέρη στην πεντάδα της εβδομάδας, με την μετάθεσή του στη θέση δύο να βοηθά το κλείσιμο του εβδομαδιαίου ρόστερ μας.

Θέση 3


Δημήτρης Τσακίρης (Ιωνικός Ν.Φ.)

Ο γνωστός Τσακίρης του Ιωνικού, έβαλε ακόμα 30 πόντους, από τους 79 της ομάδας του, ήταν αυτός ο οποίος γύρισε το παιχνίδι της ομάδας του, αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Αίολος είχε το προβάδισμα στο σκορ, και με τέτοιες εμφανίσεις δύσκολα θα φύγει από την εβδομαδιαία στήλη μας.

Θέση 4


Λεωνίδας Θαλασσινός (Παλατιανή)

Αφού τη θέση πέντε την έχουμε ήδη χαρίσει στον Φιλιππόπουλο, μετακινούμε λίγο πιο χαμηλά τον Θαλασσινό και του δίνουμε τον τίτλο του καλύτερου τεσσαριού της εβδομάδας, αφού με τη χθεσινή του παρουσία μας θύμισε πόσο απλό είναι το μπάσκετ και πόσο από αυτό γνωρίζει. Σκόραρε λοιπόν 28 πόντους, μάζεψε αρκετά ριμπάουντ και έκανε ότι χρειάστηκε, ώστε η Παλατιανή να πάρει μία εύκολη νίκη μέσα στο Χαλάνδρι.

Θέση 5


Φίλιππος Φιλιππόπουλος (Δάφνη Δαφνίου)

Ο έμπειρος σέντερ που έχει κάνει τρομερή πορεία στις εθνικές κατηγορίες, έκανε το καλύτερό του ματς για φέτος, σκόραρε 18 πόντους, πήρε το κρίσιμο ριμπάουντ που ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και με τη συνολική του εικόνα δικαιωματικά μπαίνει στην καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.

Προπονητής


Μάριος Δεσποτάκης (Δάφνη Δαφνίου)

Η ομάδα του caoch Δεσποτάκη έχανε για 38 λεπτά στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα και ταυτόχρονα έβλεπε να πέφτει και από την κορυφή. Την κατάλληλη στιγμή όμως, οι πλέον κατάλληλες κινήσεις που έγιναν από τον πάγκο, έδωσαν το προβάδισμα στη Δάφνη και μέσα και από τα στοχευμένα φάουλ στο φινάλε του αγώνα, κατάφερε και πήρε μία αντρίκεια νίκη, απέναντι στον πιο ανταγωνιστικό αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής και ο οποίος παραμένει στη δεύτερη θέση. Παραμένει το αήττητο λοιπόν για την ομάδα του Δαφνίου, και ο προπονητής της έχει μεγάλο μερίδιο για αυτό το επίτευγμα



Πρώτη και καλύτερη η Δάφνη Δαφνίου (Α΄ ΕΣΚΑ)





Βρες δώρα για κάθε γυναίκα επιπέδου Ά1, σε τιμές τοπικού πρωταθλήματος... Από την Christina Christi Jewels

FACEBOOK
INSTAGRAM












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου