ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Οι καλύτεροι της ΄Β Εσκανα στους SPORTSOFFICERS. 9η αγωνιστική.

100ρα ο Άλιμος δύσκολη νίκη για Δραπετσώνα, σούπερ ανατροπές για Νίκαια, Τελαμώνα και Τερψιθέα και αυτή η εκπληκτική αγωνιστική είχε και μεγάλους πρωταγωνιστές. Απολαύστε τους στους SPORTSOFFICERS


Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1


Άγγελος Λέσι (Καστέλλα)


Μπορεί να άργησε να πιάσει τις συνηθισμένες του κορυφαίες επιδόσεις, αλλά με το που ξεκίνησε να βάζει, το τρέξιμο δεν τα άφησε ποτέ, η Καστέλλα κερδίζει με κάθε τρόπο, όπου και αν βρίσκεται. 26 πόντοι, δημιουργία φάσεων, πολλά τρεξίματα και ο Λέσι αξίζει επάξια τη θέση του στην πεντάδα της εβδομάδας.



Θέση 2

Κώστας Δαλμυράς (ΕΑ Νικαίας)



Φοβερός και τρομερός ο σούπερ Δαλμυράς, ο οποίος σκόραρε 32 πόντους και όταν η ομάδα του ήταν πίσω με 16 πόντους, την πήρε από το χέρι και παρέα με τον φίλο του, Φουντή, κατάφεραν και πανηγύρισαν μία ακόμα νίκη, η οποία κρατά τη Νίκαια στην πρώτη τριάδα.




Θέση 3


Θεοδόσης Χολέβας (Τερψιθέα)

Το βαρύ πυροβολικό της ομάδας της Γλυφάδας επέστρεψε. Ο αθλητής που κάποτε κοσμούσε τα γήπεδα της Ά1 και της Ά2, πήρε και πάλι το όπλο του, δολοφόνησε κυριολεκτικά την Μεγαρίδα με τα σουτ του και πιο συγκεκριμένα με την τριποντάρα του από τα 8 μέτρα όταν η Τερψιθέα έκανε την ανατροπή, έβγαζε συνέχεια ασίστ όταν τον έκλειναν οι αντίπαλοι και με μία γενικότερη καλή παρουσία, κάνει τη διαφορά στη θέση τρία για την ΄Β Εσκανα.




Θέση 4


Γιώργος Τσιριγωτάκης (Άλιμος)

Ο φύση και θέση ηγέτης του Αλίμου, έκανε ακόμα μία καλή εμφάνιση, γέμισε με την εμπειρία την εικόνα της ομάδας του, έβγαζε ελεύθερους τους συμπαίκτες του όταν οι αντίπαλοί του τον έκλειναν, και πυροβολώντας από παντού, καθάρισε το Ελληνικό. Το καλύτερο τεσσάρι για την ένατη αγωνιστική, ακούει στο όνομα του Γιώργου Τσιριγωτάκη.




Θέση 5


Γιώργος Μπουρβάνης (Τελαμώνας)

Το θεριό της ομάδας της Σαλαμίνας για ακόμα μία εβδομάδα έκανε πάρτυ κάτω από τις ρακέτες, σκόραρε 12 πόντους, μάζεψε μπόλικα ριμπάουντ, με την εμπειρία του έκανε και το play maker, παρόλο που βρισκόταν στην πλευρά της ρακέτας και πανάξια, τοποθετείται στην καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.




Προπονητής


Χρήστος Τριανταφύλλου (Άλιμος)

Η ομάδα του έκανε όργια στο παρκέ, συνεχίζει στην κορυφή και αυτός αισθάνεται πλέον ξεκάθαρα τη σιγουριά του νικητή. Πολλά ντέρμπι γίνονται φιλικά, και η ευρεία νίκη επί του Ελληνικού, μας επιτρέπουν να πούμε ότι κάθε Πέμπτη, οι παίκτες του μεταμορφώνονται σίγουρα προς το καλύτερο, οδηγώντας τον Άλιμο στην Ά Εσκανα και πάλι. Coach της εβδομάδας λοιπόν, ο coach Δημητρίου.


Επική ανατροπή για τη Νίκαια, κατοστάρα ο Άλιμος. (΄Β Εσκανα)





Βρες δώρα για κάθε γυναίκα επιπέδου Ά1, σε τιμές τοπικού πρωταθλήματος... Από την Christina Christi Jewels

FACEBOOK
INSTAGRAM







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου